E eboe Nirvana Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 5.008 30.034 548 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eboe #81 dayko .!.: Selam oretmenimin gunlugu Bugun hava cok guzel yagmurda yok Oretmenim yogun karne haftasi belkide minnik ogrencileriyle eglence yapiyordur Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Dayko dayko :)) arkadasim yanimda bugun :) ogrencilerimle eglenceyi karneden sonra cumartesi yapacagiz bana gelecekler misafir etcem cocuklarimi :)
dayko .!.: Selam oretmenimin gunlugu Bugun hava cok guzel yagmurda yok Oretmenim yogun karne haftasi belkide minnik ogrencileriyle eglence yapiyordur Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Dayko dayko :)) arkadasim yanimda bugun :) ogrencilerimle eglenceyi karneden sonra cumartesi yapacagiz bana gelecekler misafir etcem cocuklarimi :)
dayko Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 2.982 3.925 248 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eboe #82 ogretmenimcanimbenim .!.: Dayko dayko :)) arkadasim yanimda bugun :) ogrencilerimle eglenceyi karneden sonra cumartesi yapacagiz bana gelecekler misafir etcem cocuklarimi :) Genişletmek için tıkla... Selammm arkadasinada saygılar amaninn o kaa cocuk dusununce bi tuhaf oldum öğretmenlik baska bi ask hic bana gore degil Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Son düzenleme: 7 Haziran 2014
ogretmenimcanimbenim .!.: Dayko dayko :)) arkadasim yanimda bugun :) ogrencilerimle eglenceyi karneden sonra cumartesi yapacagiz bana gelecekler misafir etcem cocuklarimi :) Genişletmek için tıkla... Selammm arkadasinada saygılar amaninn o kaa cocuk dusununce bi tuhaf oldum öğretmenlik baska bi ask hic bana gore degil Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E eboe Nirvana Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 5.008 30.034 548 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eboe #83 dayko .!.: Selammm arkadasinada saygılar amaninn o kaa cocuk dusununce bi tuhaf oldum öğretmenlik baska bi ask hic bana gore degil Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Pasta borek bilem yapicam ben bebelerime :)
dayko .!.: Selammm arkadasinada saygılar amaninn o kaa cocuk dusununce bi tuhaf oldum öğretmenlik baska bi ask hic bana gore degil Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Pasta borek bilem yapicam ben bebelerime :)
dayko Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 2.982 3.925 248 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eboe #84 ogretmenimcanimbenim .!.: Pasta borek bilem yapicam ben bebelerime :) Genişletmek için tıkla... Anlıyorum seni benim babam da emekli sınıf ogretmeni yemin ederim okuldaki cocuklar kadar uzerimize dusmedi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ogretmenimcanimbenim .!.: Pasta borek bilem yapicam ben bebelerime :) Genişletmek için tıkla... Anlıyorum seni benim babam da emekli sınıf ogretmeni yemin ederim okuldaki cocuklar kadar uzerimize dusmedi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E eboe Nirvana Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 5.008 30.034 548 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eboe #85 dayko .!.: Anlıyorum seni benim babam da emekli sınıf ogretmeni yemin ederim okuldaki cocuklar kadar uzerimize dusmedi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Ogretmen cocuklarinda oluyo sanirim bu. :)
dayko .!.: Anlıyorum seni benim babam da emekli sınıf ogretmeni yemin ederim okuldaki cocuklar kadar uzerimize dusmedi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Ogretmen cocuklarinda oluyo sanirim bu. :)