Selamm hayirli olsun guzel gidiyorsun canim ama oglenleri az yiyorsun gibi geldi bana
Bende 114,6 ile nısanin 4`unde basladim su an 104 um
90+ gurubu var ben oraya yaziyorum arkadaslar cok iyiler birbirimizi motive ediyoruz
Belki boyle bir guruba yada cuma gruplarina katilmak seni daha cok motive eder inşallah istedigin kiloya en sağlıklı şekilde ulasirsin tabi bendeee:thumbup::thumbup:
Görüşmek uzere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvalti 07.00
1 salatalik
1 haslams yumurta
Suzme peynir
Maydanoz
1 fincan Yesil cay
Ogle 12.00
200 ml ayran
1 avuc beyaz leblebi
8 erik
Aksam 18.00
Beyaz lahana salatasi
Firinda patlican yemegi
hımm olsada yesemfırında patlıcanı çok severim
öğleni biraz geçiştirmişsin o yüzden akşama yüklenmişsin canım
ben daha akşam yemeğimi yemedim
eşim okuldan gelemedi
Cok kötü degil ama dimii :what::what::what:
bugunun menusuuu
Kahvalti
3 kayisi
1 kuru incir
1 kase nesfit
Ogle
Kepek ekmegiyle tost
Elma
Aksam
Firinda kabak mucver
2 kasik yogurt
Afiyet olsun menün güzel canım cevizide ihmal etme ben diyetisyene gidiyorum muhakkak cevizini ye diyor her sabah kahvaltıda 2 ceviz içi 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa hic bilmiyodum bak :) tesekkur ederimm her sabah yemeye calisayim bende.. yanlis gordugun kilo vermeyi engelleyecek seyleri de soyle bana :)
Aaa hic bilmiyodum bak :) tesekkur ederimm her sabah yemeye calisayim bende.. yanlis gordugun kilo vermeyi engelleyecek seyleri de soyle bana :)
Birde meyve yedigin zaman yaninda muhakkak protein al mesela ben saat 16 da elma yiyorum yanina 1 cay brd sut yada 1 su brd ayran iciyorum
Onunda nedeni diyete basladigimdam beri sekeri tamamen cikardim beslenmemden o yuzden meyvedeki seker vucuda girdigi zaman bunye otomatik olarak onu depolamaya calisiyormus meyveyle beraber aldığın protein onu dengeliyormus (buda diyetisyenin aciklamasi bende onun yalancisiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 haftada 3 kilo verebildimcok sukur halsizlik olmuyo zaten az yiyodum ben onceden de.. simdi sadece abur cubur yemiyorum aslinda :) regl oldugum icin durdu kilo vermem ama devam edecek inaniyorum. Bi de kabizlik problemi yasadim o yuzden yavas verdigimi dusunuyorum :) nasip :) sen ne kadar vermeye çalışıyorsun
kesinlikle kilolar gidecek biz iradeli olursak gidecek bende 79da takıldım sinir oluyorum hatta iradem baya bi zayıfladı ama pes etmemeliyiz belkide duraklama dönemidir birden gidecektir. iyi düşünelim iyi olsun. ben 83,5la başladım 12. günüm 79a düştüm kaç gündür kurtulamadım hedefim 65 kabızlık için doğadan form kayısılı iç çok iyi ben onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?