Merabalar yeni üye oldum sayılır, ilk kez konu açıyorum burda o yüzden biraz acemice olabilir yazılarım :) Çok fazla uzatmak istemiyorum direk konuya geçeyim. Hanımlar 20 yaşındayım, 2 yıldır ilişkim vardı. Kendisi benden iki yaş büyük. Bu yıl mezun olacak üniversiteden. Çoğu konuda çok uyumluyduk 2 yıl boyunca hiç ciddi bi sorunumuz olmadı ben 2 ay öncesinde patlayana kadar. Sorunları içine attığı için meğer ben halledildiğini sanıyormuşum.
En ufak bir şeyde hemen parlayıp söndüğü için artık bende yıpranmaya başladım ve spn 2-3 aydır alttan almayı bıraktım böyle olunca bu (belkide bana göre) küçücük sebep ayrılma sebebi oldu. Hataları yüzünden pişman oldu kısa sürede fakat sert bi şekilde geri püskürttüm çok bunaldığım için. Şimdi hem kendimi suçluyorum üzdüğüm için, hem de özlüyorum galiba. Geri dönüp konuşmalı mıyım, yoksa önüme mi bakmalıyım ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Yeni ayrıldığımız için belki bu kadar arafta kaldım ama şöyle bi düşündüğüm zaman inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)