Kararsız gibi

sifam20

Hassas Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
243
446
103
Merabalar yeni üye oldum sayılır, ilk kez konu açıyorum burda o yüzden biraz acemice olabilir yazılarım :) Çok fazla uzatmak istemiyorum direk konuya geçeyim. Hanımlar 20 yaşındayım, 2 yıldır ilişkim vardı. Kendisi benden iki yaş büyük. Bu yıl mezun olacak üniversiteden. Çoğu konuda çok uyumluyduk 2 yıl boyunca hiç ciddi bi sorunumuz olmadı ben 2 ay öncesinde patlayana kadar. Sorunları içine attığı için meğer ben halledildiğini sanıyormuşum.
En ufak bir şeyde hemen parlayıp söndüğü için artık bende yıpranmaya başladım ve spn 2-3 aydır alttan almayı bıraktım böyle olunca bu (belkide bana göre) küçücük sebep ayrılma sebebi oldu. Hataları yüzünden pişman oldu kısa sürede fakat sert bi şekilde geri püskürttüm çok bunaldığım için. Şimdi hem kendimi suçluyorum üzdüğüm için, hem de özlüyorum galiba. Geri dönüp konuşmalı mıyım, yoksa önüme mi bakmalıyım ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Yeni ayrıldığımız için belki bu kadar arafta kaldım ama şöyle bi düşündüğüm zaman inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Bu ayrılık getiren kavgaların sebebi önemli. Alttan alan tek kişi sensin sanırım bence zamana bırakarak karar ver sonra gençliğini feda ettigine üzülürsün, yaşlarımız aynı ve daha bu yaşta mutsuzsun ilerde mutlu olacağını sanmıyorum.

Amam barisacaksinda ne olacak. Iyice baglanacaksin sonra bi okuzluk yapacak iyice baglandigin icin ayrilmak zorunda kaldiginda dahada cok uzileceksin. Sen uzulecegine birak o uzulsun.
Maalesef bu devirde ya uzeceksin ya uzuleceksin. Bu gunlerde karamsar yorumlar yapiyorum ama is ciddiye bindimi hersey degisiyor.
Bosver keyfine bak.

Canım daha çok gençsin, şu an özlemden kafan karışmış ama mutlaka atlatırsın zamanla. Bayağı şiddet görüp ayrılan kadınlar bile özleyebiliyor, çok tuhaf ama gerçek bu. Özlem duygundan korkma, zamanla geçecek. Ama uyumsuz iki insan birlikteyken hayat zindan oluyor. Daha uyumlu olacağın biri mutlaka zamanı gelince karşına çıkacaktır. Daha flörtte birbirini yıpratan çiftler zaten sürdürüp evlenince hayatı birbirlerine zehrediyorlar.

Unutma, sürdürebilecek olsaydın o ayrılık kararını almazdın, bugün o koşullardan uzaktasın diye iyi şeyleri daha yoğun, kötüleri daha az yoğunlukta hissediyorsun. İnsan öyle bir varlık, yaşarken öfkesi yoğun olur, zamanla geçer, iyi şeyleri de belli bir zaman sonra daha şiddetle hisseder özler. Oysa aynı koşullara dönüp ilişki yaşadığında kısa bir süre sonra yine aynı şeyler yaşanacak, sen aynı öfkeyi belki daha da şiddetle yaşayacaksın. Yani özetle bence aramamalısın. Zamana güven, özlemin, acın geçecek. Önüne bakmalısın.

Sinirlendiği zaman ne dediğini bilmiyordu ve fazla kıskançtı.

Bunlar cok gecerli sebepler. Eger sizden af dilemiyorsa duzelecegine dair soz vermiyorsa zaten sans falan vermeyin. Sans isteyene verilir. Kiskanlik boyutlari kiyafetlerinize karisma hakkini kendinde bulmasi, arkadaslarinizi hayatinizdan cikarmanizi istemesi boyutundaysa hic bulasmayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…