Kararsız kaldık

Neyapsamkisimdi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
6.116
20.966
298
31
Çay saatinde karar kıldık, hem daha relaks rahat olabilmek açısından yorumlar için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Kuzenim nasipse evlenecek
Önümüzdeki hafta aile tanışması sonraki hafta da isteme töreni var. Şöyle ki şehirler olarak örnek vereyim. Kuzenim ist pendikte, sevgilisi kocaeli Gebze.(cocugun evi ile kuzenimin evi 1 saatlik mesafe de) Çocuğun ailesi de Ege’de.
Ege’den çocuklarının yanına gelip bir hafta kadar kalıp (otelde kalacaklar) tanışma isteme mevzusu hallolacak.

Şimdi aile ilk tanışmaya geldiğinde çay saati şeklinde öğlen mi çağırsınlar yoksa yemeğe olacak şekilde akşam mı? Biz tanışmaya çay saati (doyurucu ikramlıklar,baklava,dondurma kahve vs) sonraki hafta içi akşam da yemeğe çağırsınlar diye düşündük. Ya da direkt akşam yemeğe çağırıp sonrasında çay kahve de olabilir.
Münasip olan nedir tanışma için. Yardımlarınız gerekli

Son düzenleme:
Yemek daha mı uygun olur? Ama korona var. Ay bilemedim
Kuzenim ve ailesi 3, gelecek kişiler 3 kişi. Yemekte de ikramda da aynı şekilde muhatap olunacak. Cok kararsız kaldık. Uygun olan nedir bilemedim. Sonradan arkadan laf etmesinler yimah yiyemedik diye

akşam çay saati şeklinde olsun sonra yemek olsa da olur olmasa da olur bence : )

kardeşim evlenirken biz hep ikramlıllar hazırlayıp tabakla servis etmiştik onlar da öyle yapmıştı gerçi bu kalabalıktan ötürü böyle olmuştu sizde kişi sayısı azmış her iki şekilde de uygun bence

Siz aile tanışması, isteme töreni deyince aklıma, geçen ay yine böyle bir nişan organizasyonundan virüs kapan eşimin yengesi ve yeğeni geldi.

O ortama giren herkese bulaşmıştı.

Ben olsam bir şekilde açık hava organizasyonuna çeviririm o işi.

Mesafe candır, şimdiden uygulamaya başlayın sonra da lazım olacak zaten.

İşte bunlar otelde de kalacaklar ya acaba otellerde sürünüyok yemek vermediler falan derler mi

Üstene töreni kuzenimin ailesi (3) çocuğun ailesi (3) kişi olacak şekilde çekirdek aile ile olacak.

bana kalirsa cay saati daha guzel olur, sohbet etmek acisindan,

ama tabi bir yemek bile vermediler diye dusunuluyor bazen maalesef.
Ya ben de öyle dedim. İlk önce öyle karar vermiştik. Dün enişte bey aramış akşam saat kaçta geliyoruz diye. Kuzenim de öğle daha iyi olur çay saati falan demiş. Şimdi içlendi diyor ki acaba akşam yemeğine mi düşünüyorlardı. Otelde kalıp uzak yoldan da gelecekler cook kararsız kaldık

Bence iyi düşünmüşsünüz bizde öyle yapmıştık öğle saati daha uygun oluyor pasta böre çörek vs. muhabbet akşama kadar sürüyor akşamda kahve çay ne arzu edilirse bu şekilde ikram olup yolcu ediliyor , haftaiçi de 2. kez görüşme olcağı için aileler içinde bi tık daha rahatlama evresi oluyor akşam yemeği için daha uygun mutluluklar dilerim herşey çok güzel geçer inşallah

Uzaktan gelmişler yemeğe almak daha mantıklı bi daha ki sefere tanışılmış olunacak sonra çay saati yaparsınız

Ya biz de aynısını düşündük içimi okudunuz çay saatinde daha relaks olur diye düşündük. En azından oturulur ve gergin olunmaz

Uzaktan gelmişler yemeğe almak daha mantıklı bi daha ki sefere tanışılmış olunacak sonra çay saati yaparsınız
Şöyle bir dahaki sefere her halükarda akşam olacak. Yani yemeğe gelmek zorundalar. İkramlıklar arasında fındık lahmacun vs de olucak sadece kek değil. Bilmiyorum kararsızız

Uzaktan geliyorlar, muhakkak yemek verilmeli. Tanışmaya akşam yemeğine çağırsınlar.

Bizim aileler isteme günü tanışmışlardı, öğlen yemek vermiştik sadece çekirdek aileye. Saat 4 gibi de diğer yakınlarımız gelmişti, istemeden sonra çay saati yapılmıştı.

Uzaktan gelecekleri için akşam yemeğe almaları daha hoş olur. Aynı şehirde olsaydı akşam çaya davet edilip atıştırmalık ikramlar hazırlanırdı. Ama şu virüs döneminde yaptıkları ne kadar doğru buna bir şey yazmak istemiyorum

Şöyle yemek ilk tanışma da mı verilmeli? Bir hafta kalacaklar tanışma da daha relaks olunup hafta içi akşam yemeğe alınsa ayıp mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…