- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Ahahahahaha aynen lahmacun Antep tava dolma falan yapcaz diyor teyzemanteplıyı nerde gorsem tanırım
muhtemelen yemek menulerıde lahmacun, kebap ,yuvalama,ili kofte ,dolma, 2 cesıt pılav ve salata yemekten sonra da cayın yanına pasta tatlı ve en son meyve ıle dondurma olacaktır
klasıktır cunku burda
o yuzden tum gun ılk tanısmada cay servısı daha ıyı dıyorum
Söylemiş kuzenim öğle çay saati daha rahat olur vs diye sanırım. Puf yorumlarda ikiye bölünmüş şekildeMenüde sorun yok, basit te değil, belki ek yapılabilinir hatta yemek kadar doyurucu ve daha cazip bize göre (hatta korona olmasa ben de ailedenim deyip gelesim geldi)
Karar sizlerin ama emin olun beklentileri yemekli olacaktır ki arkadaş ve nişanlısın arasında gecen
"Enişte bey aramış akşam saat kaçta geliyoruz ."
konuşmasından da bende bu intiba uyandı
Egeden pendike geliyorlar diyo. Yanlış mı okudum.ıyıde uzun yoldan gelmıyor kı karsı taraf :) uzun yoldan gelınse zaten yemek mecbur olur
anteplıye yemek daha agır olsun demeyın bence daha agırı insanı yemekten patlatabılır
İçli köftenin yanına sarma da mı yapsak diyo teyzem. Annem kızdııyıde uzun yoldan gelmıyor kı karsı taraf :) uzun yoldan gelınse zaten yemek mecbur olur
anteplıye yemek daha agır olsun demeyın bence daha agırı insanı yemekten patlatabılır
ay ben mı yanlıs okudum acabaEgeden pendike geliyorlar diyo. Yanlış mı okudum.
Yok canım. Ege’den Gebze’ye gidecekler oğulları orda. Bir gece orda kalacaklar otelde. Sonraki gün Pendik’e gelecekler. Sonra tekrar Gebze’ye dönecekler 1 hafta Gebze de kalacaklar isteme gününe kadar. O bir haftalık süreçte de akşam yemeğe alalım diyor teyzem.Egeden pendike geliyorlar diyo. Yanlış mı okudum.
bak gorursun o sarma mutlaka yapılacakİçli köftenin yanına sarma da mı yapsak diyo teyzem. Annem kızdı
Ya tatlının yanına max içli köfte kabul edilebilir gibi geliyobak gorursun o sarma mutlaka yapılacakıcıne sınmez
bılırım
karsı taraf yese de yemese de o yemeklerın hepsı yapılır
burda farz gıbı bırsey
ben teyzeye katılıyorumYok canım. Ege’den Gebze’ye gidecekler oğulları orda. Bir gece orda kalacaklar otelde. Sonraki gün Pendik’e gelecekler. Sonra tekrar Gebze’ye dönecekler 1 hafta Gebze de kalacaklar isteme gününe kadar. O bir haftalık süreçte de akşam yemeğe alalım diyor teyzem.
Teyzem selam söylüyo 35 yıldır Antep geliniyim sizin yüzünüzden kolestrolum var diyonsndfmmddmben teyzeye katılıyorum
once cay servıslı tanısma
sonra yemek
ıllakı yemege zaten sonra alınacaktır
Doğru mantıklı böyle de demiş olabilir. Ay cok teşekkür ederiz1 saatlik yol uzun bir mesafe değil akşam kacta gelelim derken yemek anlaminda sormamistir genelde ilk tanismalar aksam saatlerinde cay ve hafif ikramlik ile olur daha cok sohbet havasinda gecer ilerleyen gunlerde karsilikli yemek davetleri olur hayirli olsun simdiden tatli telaslar bunlar
aleykum selam benımde selamımı soyleyınTeyzem selam söylüyo 35 yıldır Antep geliniyim sizin yüzünüzden kolestrolum var diyonsndfmmddm
Cok teşekkürleraleykum selam benımde selamımı soyleyın
gelini degılde memleketlısi olmus artık :) 33 yasımdayım yasımdan cok icinde bulunmus benden daha cok anteplıdır sımdı
tekrardan hayırlı ugurlu olsun bır omur mutluluklar dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?