• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız kaldım,zevkli bayanlar yardım lütfen..

rıca etsem 1.takımın fıyatını yazarmısıın ındırımde dıyordun nolurrrrrrrr

herkes 1.takım demiş ama benim aklımda hala 2.takım da var :) hehe:) vazgeçemiyorum ikisinden de :) yaa aslında 2.takım neden takıldı aklıma söylim mi? english home daki çay setine benzettim sanırım bu yüzden bu kadar taktım ben 2.ye

Ben 2. yi beğendim yaa, evet belki klasik ama 1. takımdan herkeste var. İkinci bana çok sevimli geldi :16:

dimi dimii:)minicik çiçekleri var çok tatlııı.dediğin gibi 1.takım herkeste var ve sanki göz yorucu..ama ya hala kararsızım :) şimdi birisi çıkıp dicek ki eeee yetti be çok beğendiysen al ikisinide dicek:)

2. sinin üzerindeki çiçek deseni anneannemin geceliğini hatırlattı:1:
1. si güzel...

tabii ki 1..
düşünme bile..

bayıldım bittim herkeste olmayana nadir ve de fiyatlı bir model sanırım..

ben bile alabilirim o derece beğendim yani.

Ben olsam 2.yi alırdım
çünkü 1.yi görmekten fenalık geldi
herkesin evinde var

$634741588693130000.webp bende alsam bunu alırdım bu daha cıvıl cıvıl daha dikkat çekici kahvaltı sofrasıda bence renkli olmalıdır .

1.takımı al bence o daha şık..zaten yemek takımında sadedir kahvaltı tahımın 1.için çok uygun;)

ben de birinci takımdan var... alalı 3-4 ay oldu :16::16::16:

çok tatlılar... bana Fransız pastahanelerini İngilteredeki turtacıları hatırlatıyor...

mükemmel

bencede 1. olan bii arkadaşımız canlı çekip koymuş bakabilirsin çok güzel gerçekten :16:

hiççççççç düşünmeden direk 1 numarayı alırdım çok hoş:16:

Bende geçtiğimiz hafta birincisini aldım, çok güzel bi takım.. Daha önce Jardin'i beğeniyodum ancak Jardin'i mağazada görünce çok da canlı olmadığını farkettim Rosy'e diktim gözlerimi :)

Bence kahvaltı için de gayet uygun bi takım :16:

Diğer gösterdiğin 2. takım daha çok günlük yemek takımı gibi canım. :31:

Son düzenleme:
Bir çoooook şık:52: :52: Ben de almayı düşündüm ama sanki bernardo yeni modeller çıkaracak gibi geldi acaba beklesem mi az daha diyorum :16:

Back
X