Calisiyor musunuz? Begendiginiz seyleri kendinizin almasi gerekmez mi henuz nisanlisiniz siz?Nişanlıyım. Nişanlım geliri iyi birisi. Fakat araba, ev , ailesine yardım derken çok aşırı borç içine girmişti şu anda az bir borcu kaldı. Özetle durum bu.
Bana sadece 30 gr bir bilezik nişanda takıldı. Altın meraklısı birisi değilim fakat geçenlerde çok almayı istediğim bilezik oldu. Tam bilezik gibide değil. Spor biraz. Kendisine söylediğimde bana çok ters tepki verdi. Borcu varmış. Bana böyle isteklerle gelme dedi. Ne işime yarayacağını sordu. Ve İsteğimi hevesimi saçma buluyor. Bayanlar ne yapacağımı şaşırdım. Bende mi problem ya ... Ne yapmam lazım. Ayrılmayı düşünüyorum. Bana saygı duymuyor.
Çok beğendiysen kendin almalısın neden ondan istedin ki?Nişanlıyım. Nişanlım geliri iyi birisi. Fakat araba, ev , ailesine yardım derken çok aşırı borç içine girmişti şu anda az bir borcu kaldı. Özetle durum bu.
Bana sadece 30 gr bir bilezik nişanda takıldı. Altın meraklısı birisi değilim fakat geçenlerde çok almayı istediğim bilezik oldu. Tam bilezik gibide değil. Spor biraz. Kendisine söylediğimde bana çok ters tepki verdi. Borcu varmış. Bana böyle isteklerle gelme dedi. Ne işime yarayacağını sordu. Ve İsteğimi hevesimi saçma buluyor. Bayanlar ne yapacağımı şaşırdım. Bende mi problem ya ... Ne yapmam lazım. Ayrılmayı düşünüyorum. Bana saygı duymuyor.
Daha evli bile değilsiniz, bir zahmet canınızın istediği takıyı gidin de kendiniz alın. Hayatta aklıma gelmezdi yani nişanlıyken şu anki eşime kalkıp ben şu takıyı şu elbiseyi vs. istiyorum demek. Bana takılan altının gramını da hiç bilmiyorum, unuttum hatırlamıyorum değil, hiç sormadım da öğrenmedim de.Nişanlıyım. Nişanlım geliri iyi birisi. Fakat araba, ev , ailesine yardım derken çok aşırı borç içine girmişti şu anda az bir borcu kaldı. Özetle durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?