• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız Kaldım

Acetone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
67
54
3
Nişanlıyım. Nişanlım geliri iyi birisi. Fakat araba, ev , ailesine yardım derken çok aşırı borç içine girmişti şu anda az bir borcu kaldı. Özetle durum bu.
Bana sadece 30 gr bir bilezik nişanda takıldı. Altın meraklısı birisi değilim fakat geçenlerde çok almayı istediğim bilezik oldu. Tam bilezik gibide değil. Spor biraz. Kendisine söylediğimde bana çok ters tepki verdi. Borcu varmış. Bana böyle isteklerle gelme dedi. Ne işime yarayacağını sordu. Ve İsteğimi hevesimi saçma buluyor. Bayanlar ne yapacağımı şaşırdım. Bende mi problem ya ... Ne yapmam lazım. Ayrılmayı düşünüyorum. Bana saygı duymuyor.

Bir süreliğine en azından idare etmekten başka çarem yok gibi görünüyor tatlım

Siz çalışıyor musunuz,kendiniz alın.
Benim takıyla falan hiç işim olmadığı için haklı buldum nişanlınızı.
Kaldı ki almışlar gram hesabı da yapılmış,

A Acetone
Ben o bileziği beğensem ve istesem, param varsa gider kendim alırdım. O kadar pahalı bir seyi kesinlikle istemezdim ki, hala eşimden bu tarz şeyleri istemem. Yani o kadar elzem bir şey değil. Bence pahalı bir şeyi istemeniz çok itici olmuş.

Size saygi duyup duymadigini, alip almadigi bilezikle olcuyosaniz yazik... Anlamiyorum sizin degeriniz, sayginiz satilik mi? Bu soruyu bana sorarsaniz benim fiyatim yok. O yuzden ne az ne cok bilemem, karsi tarafsa gonlunden kopani takar, insan kendine alinan hediyeye karisirsa bizde buna gorgusuzluk denir.

Ben sevdiğim insana diyemem ya bana şunu al falan diye. Kendimi kötü hissederim yani diyenler nasıl diyor şaşıyorum.
Nişanda az takıldı bari şunu alsın diye ticari kafayla düşünmüşsün bencede sözleşmeyi feshet. İlişki değil çünkü bu iş anlaşması.

Nişanlıyım. Nişanlım geliri iyi birisi. Fakat araba, ev , ailesine yardım derken çok aşırı borç içine girmişti şu anda az bir borcu kaldı. Özetle durum bu.
Bana sadece 30 gr bir bilezik nişanda takıldı. Altın meraklısı birisi değilim fakat geçenlerde çok almayı istediğim bilezik oldu. Tam bilezik gibide değil. Spor biraz. Kendisine söylediğimde bana çok ters tepki verdi. Borcu varmış. Bana böyle isteklerle gelme dedi. Ne işime yarayacağını sordu. Ve İsteğimi hevesimi saçma buluyor. Bayanlar ne yapacağımı şaşırdım. Bende mi problem ya ... Ne yapmam lazım. Ayrılmayı düşünüyorum. Bana saygı duymuyor.
Calisiyor musunuz? Begendiginiz seyleri kendinizin almasi gerekmez mi henuz nisanlisiniz siz?
Altin meraklisi degilim demissin bilezigi almadi diye ayrilmayi dusunuyorsun tuhaf

Ev almia araba almis borc icinde iste.ne yapmali ki?
Size nisanda taktigi bilezigin gramini mi sordunuz allah askina yapmayin bole kendinizi mutsuzluga surukluyorsunuz.
Eskiden babamda bunu alsana dedigimde gelme bole isteklerle derdi bu bana saygi duymadigi anlaminda mi hayir degil.

Hala birşey beğenirsem babam alır eşime söylemeden babacığıma söylerim çünkü çalışmıyorum okulum bitmedi. Çalışmaya başladığımda ise kendim alırım inş. Yani nişanlın senin beğendiğin herşeyi niye alsın. Hadi evli olsan ihtiyacın olan bir eşya malzeme olsa tamam almak zorunda ama bilezik nedir nasıl bi istek. Bana garip geldi.

Çok beğendiysen kendin almalısın neden ondan istedin ki?

Hakikaten çok mu gerekli takı? Bana biraz ters gelir böyle şeyler. Çok parası olsa bile bu şekilde istenmez kaldı ki adamın borcu varmış.

Adamın borcunun olduğunu biliyorsunuz, bitene kadar bekleseniz ne olur ki?
Kendiniz alın, böyle pahalı bir şeyi istemeniz hoş olmamış.
Bileziği alamamasıyla mı ölçtünüz size saygı duymadığını?
Alsaydı çok saygı duyan eş adayı mıydı?

Maşallah ne kadar rahatsınız bana şunu al derken. Bence de ayrılın.

30 gram bilezik taktı şimdi de beğendiğim bileziği istedim tepki gösterdi bu nedir ya? Cok istiyorsan kendin çalış kendin al

Daha evli bile değilsiniz, bir zahmet canınızın istediği takıyı gidin de kendiniz alın. Hayatta aklıma gelmezdi yani nişanlıyken şu anki eşime kalkıp ben şu takıyı şu elbiseyi vs. istiyorum demek. Bana takılan altının gramını da hiç bilmiyorum, unuttum hatırlamıyorum değil, hiç sormadım da öğrenmedim de.
Ayrılın bence de. Daha zenginini bulun.

bak ablacigim boyle seylere onem veriyorsaniz bastan aileler konussun kizima su takilacak diye.

Ama nice evde huzursuzluk var. Siz ne guzel yeni bir yuva kuracaksiniz biraz huzurlu mutlu olmaya odaklanin isteklerinizi taleplerini maddi ve maneci bastan diyin. Ne sen ac gozlu gorunmek istersin ne o cimri.

Çok acil bi ihtiyaç değil bilezik, bence de ayrılın...

Back
X