canım artık birçok yer yönetici asistanı diye iş görüşmesine çağrıyo fakat sekreterliğin günümüzdeki adı yönetici asistanlığı bende 5 ay bu şekilde çalıştım yönetici asistanı olarak girdim senin dediğin tüm işleri yaptım hatta arada bi temizlik bile ama yinede sen bilirsin zamanla biyerlere gelindiğini unutma eğer biyere sebat etmezsen daha iyi yerlere hiçbizaman gelemezsin
onun gözünde gelicem yer ofıste onu temsıl etmek o yokken ofıste onun rolunu almak ...
bak kendin demişsin yönetici asistanı olmak bu sekilde bişi ama bunlar zamanla işi öğrendikçe olacak şeyler bence sabretmen gerekiyor
canım benim bak şimdi bende 2 sene önce senin gibiydim tecrübem yoktu şu anki çalıştığım iş yerime ön muahsebe elemanı olarak girdim başımda yani benim üstüm 3 kişi vardı birisi ihracata bakıyodu birisi ana kasa sorumlusu finansmandı biriside muhasebe yapıyodu özelliklede brisiyle çalışmakta zorlanıyodum çok egosu yüksek bir kadındı herşeyi ben bilirim ben yaparım tarzında.Bişeler öğrenmeye çalışıyodum bu devirde artık benim yerimi alır die kimse yardımcıda olmuyo artık göstermiyolar yani.başlarında bekliyodum valla bişeler öğrenmek için.sabrettim ve öğrendim herşeyi.
Uzatmım şimdi ki durumuma gelim 2 sene önce ön muhasebeci olarak girdiğim yerde hem muhasebe hem ana kasa sorumlusu hemde ihracat yapıyorum başımda olan 3 kişi yok şirket yetkilisiyim.
yani herşey senin elinde sabırlı ol herşeyi öğrenmeye bak herşey senin elinde.:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?