Çatlarım ben şimdi sıkıntıdan yardım edin lütfen
LYS ye girdimm iyi bişiler oldu taamam ya tercihler. Çook sancılı bi dönem çook..
Ölücem kararsızlıktan ağlıcam nerdeyse.
Edebiyat bölümü ve radyo tv, gazetecilik arasında kaldım hangisini seçcem bilmiyorum.
Edebiyatı çok seviyorum ama lise ve üniversite bi olmaz diyolar ve bölüm gerçekten zormuş. Napcam ben yardım edin
LYS ye girdimm iyi bişiler oldu taamam ya tercihler. Çook sancılı bi dönem çook..
Edebiyat bölümü ve radyo tv, gazetecilik arasında kaldım hangisini seçcem bilmiyorum.
Edebiyatı çok seviyorum ama lise ve üniversite bi olmaz diyolar ve bölüm gerçekten zormuş. Napcam ben yardım edin
radyo tv nin iş imkanını bilmiyorum ama ben edebiyat öğretmeniyim fefliyim. bölüm başarılmayacak kadar zor değil abartmışlar bence. bir de senin ne istediğin önemli canım. bende çok severek okudum bölümümü iş imkanının kısıtlı olduğunu biliyordum ama. bence çok çok çok istiyorsan edebiyat yaz okumaya değer. hele de fen edebiyatsa. daha derin öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?