- Konu Sahibi papatyam124
-
Kızlar babam senelerdir internetten kadınlarla samimi bir şekilde sohbet ediyodu annem bu durumu biliyodu ve surekli tartısıyolardı.Ama bu sefer konustugu kişiyle baya bi ileri gittiler.babam bigun aksam arkadasımı hastaneye kaldırmıslar diye evden cıktı o gun eve gelmedi.
Annem ertesi gun babamın calıstıgı yere gitti beraber eve donduklerinde annemin morali cok bozuktu hatta agladıgı belli oluyodu ama bize bişey soylemedi.O gun ben babamın kullandıgı bilgisayara casusluk programı yukleyip face hesabının şifresini aldım ordan bu kadınla konustuklarını gordum ve bu sekilde buraya geldigini ogrendim ve konustugu kadın evli ama eşiyle ayrı evde yasıyolar.Asıl olay babam kadına sanırım para gondermeye basladı. Sana ev ve iş ayarlayalım buraya gel fln yazmıs facede bunu bugun okuyunca olayı anneme anlatmaya karar verdim ama annem uzulur diye korkuyorum sizden fikir almak istedim
Eğer annenizin babanızdan ayrılacak durumu yoksa, bile bile katlanmak zorunda kalacaksa ben söylemeyin derim.
Zaten anneniz aldatıldığını biliyormuş sanırım. Ayrılabilecek olsaydı ayrılırdı.
Bence acısını dahada katlamayın, yüzüne yüzüne vurmayın kadının.
Kızlar babam senelerdir internetten kadınlarla samimi bir şekilde sohbet ediyodu annem bu durumu biliyodu ve surekli tartısıyolardı.Ama bu sefer konustugu kişiyle baya bi ileri gittiler.babam bigun aksam arkadasımı hastaneye kaldırmıslar diye evden cıktı o gun eve gelmedi.
Annem ertesi gun babamın calıstıgı yere gitti beraber eve donduklerinde annemin morali cok bozuktu hatta agladıgı belli oluyodu ama bize bişey soylemedi.O gun ben babamın kullandıgı bilgisayara casusluk programı yukleyip face hesabının şifresini aldım ordan bu kadınla konustuklarını gordum ve bu sekilde buraya geldigini ogrendim ve konustugu kadın evli ama eşiyle ayrı evde yasıyolar.Asıl olay babam kadına sanırım para gondermeye basladı. Sana ev ve iş ayarlayalım buraya gel fln yazmıs facede bunu bugun okuyunca olayı anneme anlatmaya karar verdim ama annem uzulur diye korkuyorum sizden fikir almak istedim
bence direk yalancıcaktır bır arkadasımın babası boyle yapmıs yenı tanıstı bırıne netten para yollamıs vs dıe konuya gırıp şak yüzüne yapıştır
annen ayrılıcaksa sole ayrılamıcaksa konusma bıl adam huyundan vazgecmemıskı
ben senın yerınde olsam o kadına farklı bı face hesabından direk yazardım agzına lafı sokardım
annen calısan bir kadın anladığım kadarıyla üstelik az birazda babanın neler karıştırdığını biliyor buna rağmen babana iyi davranması uzucu demekki cok seviyor... bi de annen zaten uzuluyor hala.. gerçeği bilmesi gerekiyor bence o daha doğru kararı verebilir kendi hakkında eger sen söylemek istiyorsan soyleme taraftarıysan soyle ama cok incitmeden yanında oldugunuda bilsin.. ama ben aileden bir erkeğin yardımının alınması taraftarıyım hala... bir de baban belliki annene cok güveniyor yani ne yapsam bırakmaz diye ki sende soyluyorsun annem boşanmaz diye eger oyleyse bunun sonu gelmez babanın korkması lazım anneni kaybetmekten seni kaybetmekten o zaman isler değişir bence
Bizi kaybetmek pek umrunda gibi gozukmuyo.Annemi daha once ikna etmeye calıstım bosanması icin ama etraf neder fln diyo ama asıl sebeb o degil dedigin gibi sevdiginden bosanmak istemiyo eskiden hep bu olaylar dedem tarafından cozulurdu ama vefat etti.Biraz sonra annem işten eve gelicek biraz korksamda soylemeye karar verdim.
Kadına yazsam babama hemen soyliycektir zaten surekli telefonda gorusuyolar kadın ailemizde olan biten herseyi biliyo babamın tepkisi ne olur hic bilmiyorum
kızlar yorumlarınız için cok tşkler annem gelir gelmez mutfaga yemek yapmaya gidince dayanamadım soyledim.Babamı aradı babam gec gelicegini soyledi.Annemde dukkana gitti.Şimdi annemi bekliyorum[/QUOT
iyi yapmışsın canım umarım her sey yoluna girer hayırlısı artık
suan sana verılen fıkırlerden hangısı da saglıkılı geldı sana ne yapcaksn
anneme anlattım ama ayrıntıları degil sadece internette ve telefonda konustuklarını soyledim annem babamın ynına gitti gelmelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?