• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım

papatyam124

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
6
1
6
35
Kocaeli
Kızlar babam senelerdir internetten kadınlarla samimi bir şekilde sohbet ediyodu annem bu durumu biliyodu ve surekli tartısıyolardı.Ama bu sefer konustugu kişiyle baya bi ileri gittiler.babam bigun aksam arkadasımı hastaneye kaldırmıslar diye evden cıktı o gun eve gelmedi.

Annem ertesi gun babamın calıstıgı yere gitti beraber eve donduklerinde annemin morali cok bozuktu hatta agladıgı belli oluyodu ama bize bişey soylemedi.O gun ben babamın kullandıgı bilgisayara casusluk programı yukleyip face hesabının şifresini aldım ordan bu kadınla konustuklarını gordum ve bu sekilde buraya geldigini ogrendim ve konustugu kadın evli ama eşiyle ayrı evde yasıyolar.Asıl olay babam kadına sanırım para gondermeye basladı. Sana ev ve iş ayarlayalım buraya gel fln yazmıs facede bunu bugun okuyunca olayı anneme anlatmaya karar verdim ama annem uzulur diye korkuyorum sizden fikir almak istedim

Kızlar babam senelerdir internetten kadınlarla samimi bir şekilde sohbet ediyodu annem bu durumu biliyodu ve surekli tartısıyolardı.Ama bu sefer konustugu kişiyle baya bi ileri gittiler.babam bigun aksam arkadasımı hastaneye kaldırmıslar diye evden cıktı o gun eve gelmedi.

Annem ertesi gun babamın calıstıgı yere gitti beraber eve donduklerinde annemin morali cok bozuktu hatta agladıgı belli oluyodu ama bize bişey soylemedi.O gun ben babamın kullandıgı bilgisayara casusluk programı yukleyip face hesabının şifresini aldım ordan bu kadınla konustuklarını gordum ve bu sekilde buraya geldigini ogrendim ve konustugu kadın evli ama eşiyle ayrı evde yasıyolar.Asıl olay babam kadına sanırım para gondermeye basladı. Sana ev ve iş ayarlayalım buraya gel fln yazmıs facede bunu bugun okuyunca olayı anneme anlatmaya karar verdim ama annem uzulur diye korkuyorum sizden fikir almak istedim

babanla birinin ilk once konuşması gerekiyor gibi bence. git annene soyle demek kolay veya boşan demek ama o kadar kolay değil maalesef o yüzden belki aileden buyuk babanın saygı duyduğu korktuğu birileri olabilir bir de baban nasıl bir insan onu da bilmiyorum hani konuşulmaya kalksa ne tepki verir bilinmez.. ama tabiki bunu annem uzulur diye saklayayım falan deme ileride isler daha da kötüye gider yoksa zor bbir durum o yüzden tamda ne denir bilmiyorum ama bence aile buyugu b irinden yardım istesen nasıl olur

Eğer annenizin babanızdan ayrılacak durumu yoksa, bile bile katlanmak zorunda kalacaksa ben söylemeyin derim.
Zaten anneniz aldatıldığını biliyormuş sanırım. Ayrılabilecek olsaydı ayrılırdı.
Bence acısını dahada katlamayın, yüzüne yüzüne vurmayın kadının.

Eğer annenizin babanızdan ayrılacak durumu yoksa, bile bile katlanmak zorunda kalacaksa ben söylemeyin derim.
Zaten anneniz aldatıldığını biliyormuş sanırım. Ayrılabilecek olsaydı ayrılırdı.
Bence acısını dahada katlamayın, yüzüne yüzüne vurmayın kadının.

LOLABUNNYY e katılıyorum. :(

Bence annenizle değil de babanızla konuşmanız gerekiyor gibi duruyor. Siz konuşamazsanız da bir aile büyüğünden yardım isteyebilirsiniz, hatta öylesi daha uygun. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. :26:

Bence en fazla babanla konuşabilirsin

Aileden birine ya da eşe dosta birine akıl danışıp anneni rencide etme sakın

Zaten biliyor annen anladığım kadarıyla, daha fazla üzülmesine gerek var mı, evladı karşısında güçsüz düşmek zor gelir, bırak kendileri çözsünler

bence direk yalancıcaktır bır arkadasımın babası boyle yapmıs yenı tanıstı bırıne netten para yollamıs vs dıe konuya gırıp şak yüzüne yapıştır
annen ayrılıcaksa sole ayrılamıcaksa konusma bıl adam huyundan vazgecmemıskı

ben senın yerınde olsam o kadına farklı bı face hesabından direk yazardım agzına lafı sokardım

Son düzenleme:
Babam karsıma alıp konusabilecegim bi insan degil ki inkar edecektir.Annem hala netten konustuklarını bilmiyo ama ogrense kesinlikle bosanmaz ama o kadının buraya gelmesinden korkuyorum eger buraya gelirse olaylar daha buyuyecek.Ama annem babama o kadar iyi davranıyoki aksama kadar calısıp bide gelip babamın isteklerini yerine getiriyo bu durumada cok uzuluyorum eger soylersem en azından babamın neler yaptıgını bilicek.

bence direk yalancıcaktır bır arkadasımın babası boyle yapmıs yenı tanıstı bırıne netten para yollamıs vs dıe konuya gırıp şak yüzüne yapıştır
annen ayrılıcaksa sole ayrılamıcaksa konusma bıl adam huyundan vazgecmemıskı

ben senın yerınde olsam o kadına farklı bı face hesabından direk yazardım agzına lafı sokardım

Kadına yazsam babama hemen soyliycektir zaten surekli telefonda gorusuyolar kadın ailemizde olan biten herseyi biliyo babamın tepkisi ne olur hic bilmiyorum

annen calısan bir kadın anladığım kadarıyla üstelik az birazda babanın neler karıştırdığını biliyor buna rağmen babana iyi davranması uzucu demekki cok seviyor... bi de annen zaten uzuluyor hala.. gerçeği bilmesi gerekiyor bence o daha doğru kararı verebilir kendi hakkında eger sen söylemek istiyorsan soyleme taraftarıysan soyle ama cok incitmeden yanında oldugunuda bilsin.. ama ben aileden bir erkeğin yardımının alınması taraftarıyım hala... bir de baban belliki annene cok güveniyor yani ne yapsam bırakmaz diye ki sende soyluyorsun annem boşanmaz diye eger oyleyse bunun sonu gelmez babanın korkması lazım anneni kaybetmekten seni kaybetmekten o zaman isler değişir bence

anlattıklarının aynısını dayım yasadı..

kuzenım aynı senın gıbı ogrendı,evlı abısı ve ablasına anlattı..

yengemden sakladılar 1 sene..dayım kadının evıne bakıyordu..

dayımın borçları yüzünden evı aradıklarında artık yengemde ogrendı..

aldattığı kadın evinden tasındı..dayımsa hastalanıp vefaat ettı..

hanı dayımın yası buyuk olduğu ıcın sadece kadını sahıplendı,cınsel anlamda yaklaşmadı seklınde duşundu..

bence annene hemen soyleme..başka bı buyugune söyle

annen calısan bir kadın anladığım kadarıyla üstelik az birazda babanın neler karıştırdığını biliyor buna rağmen babana iyi davranması uzucu demekki cok seviyor... bi de annen zaten uzuluyor hala.. gerçeği bilmesi gerekiyor bence o daha doğru kararı verebilir kendi hakkında eger sen söylemek istiyorsan soyleme taraftarıysan soyle ama cok incitmeden yanında oldugunuda bilsin.. ama ben aileden bir erkeğin yardımının alınması taraftarıyım hala... bir de baban belliki annene cok güveniyor yani ne yapsam bırakmaz diye ki sende soyluyorsun annem boşanmaz diye eger oyleyse bunun sonu gelmez babanın korkması lazım anneni kaybetmekten seni kaybetmekten o zaman isler değişir bence

Bizi kaybetmek pek umrunda gibi gozukmuyo.Annemi daha once ikna etmeye calıstım bosanması icin ama etraf neder fln diyo ama asıl sebeb o degil dedigin gibi sevdiginden bosanmak istemiyo eskiden hep bu olaylar dedem tarafından cozulurdu ama vefat etti.Biraz sonra annem işten eve gelicek biraz korksamda soylemeye karar verdim.

Bizi kaybetmek pek umrunda gibi gozukmuyo.Annemi daha once ikna etmeye calıstım bosanması icin ama etraf neder fln diyo ama asıl sebeb o degil dedigin gibi sevdiginden bosanmak istemiyo eskiden hep bu olaylar dedem tarafından cozulurdu ama vefat etti.Biraz sonra annem işten eve gelicek biraz korksamda soylemeye karar verdim.

eger onun umurunda değilse bunu ancak baban ogrendiginde bileceksin gerçekten umurunda olup olmadığını ama dedigin gibiyse ne annenin ne de senin uzulmeniz gerekir böyle bir insanla daha fazla evli kalmaması gerekir tek bildiğim o. hakkınızda hayırlısı olur inşallah beddua etmeyide sevmem ama böyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum Allahlarından bulsunlar... inşallah bir an once cozume kavuşur hersey Allah yardımcınız olsun.

kızlar yorumlarınız için cok tşkler annem gelir gelmez mutfaga yemek yapmaya gidince dayanamadım soyledim.Babamı aradı babam gec gelicegini soyledi.Annemde dukkana gitti.Şimdi annemi bekliyorum

kızlar yorumlarınız için cok tşkler annem gelir gelmez mutfaga yemek yapmaya gidince dayanamadım soyledim.Babamı aradı babam gec gelicegini soyledi.Annemde dukkana gitti.Şimdi annemi bekliyorum[/QUOT

iyi yapmışsın canım umarım her sey yoluna girer hayırlısı artık

Back
X