• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsiz kaldim

Bunlarda diğer beğendiklerimdi. Daha sade ve kare modeller. $Screenshot_2014-07-21-11-49-46-1.webp$Screenshot_2014-07-21-11-49-31-1.webp$Screenshot_2014-07-21-11-49-18-1.webp$Screenshot_2014-07-21-11-48-55-1.webp$12482_buyuk_zoom.webp$12359_buyuk_zoom.webp$12302_buyuk_zoom.webp$12245_buyuk_zoom.webpEki Görüntüle 1196360

Evet çok şık gerçekten çeyiziniz :) genel olarak ta kullananlar kare için burda iyi dediler söylenenlere güvenip kare bakacağım. Bu arada umarım çok mutlu günlerde kullanırsınız hep :1::1::nazar:

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim:16:Bence bir göz gezdirin en azından daha az şirin ufak detaylı model alırsanız belki ilerde pişmanlık ihtimalini biraz daha aşağıya çekmiş olursunuz:21:Amin inşallah cümlemiz aşkla huzurla kullanalım:nazar::17:

çok karışık renkleri :50: ama mavi olan güzel 2.ci :16:

fazla gereksiz renkliler,
bi de o tabağı içinde yemek varken düşün, ne kadar karışık bir görüntü..
ben çok sade bir yemek takımı aldım, ayrıca sarı yaldızı sevmem benim ki gümüş yaldızlı. sarı yaldız bana abartı geliyor.

renkli aldığında, peçetelerini hep sade beyaz krem kullanman gerekir. Aynı renklerde kullansan sofran çok karışık durur..

bence sade ve kaliteli bir yemek takımı, sofrayı peçete masa örtüsü runner istediğin gibi renklendirebilirsin..

ikinci fotolar daha güzel, ve ilk paylaştıkların ateşte açan çiçekler serisi sanırım... modası geçebilir :26:

Sanki biraz fazla renkliler.
Daha sade modelleri tavsiye ederim.
Bunların deseni zamanlada aşınabilir, ne derece kullanışlı olurlar bilemiyorum.

ve yuvarlak kesim bana daha sıcak geliyor herzaman..

tabii ki sen bilirsin, mutluluklar dilerim, yine de içine sinen modeli al..

fazla gereksiz renkliler,
bi de o tabağı içinde yemek varken düşün, ne kadar karışık bir görüntü..
ben çok sade bir yemek takımı aldım, ayrıca sarı yaldızı sevmem benim ki gümüş yaldızlı. sarı yaldız bana abartı geliyor.

renkli aldığında, peçetelerini hep sade beyaz krem kullanman gerekir. Aynı renklerde kullansan sofran çok karışık durur..

bence sade ve kaliteli bir yemek takımı, sofrayı peçete masa örtüsü runner istediğin gibi renklendirebilirsin..

ikinci fotolar daha güzel, ve ilk paylaştıkların ateşte açan çiçekler serisi sanırım... modası geçebilir :26:

ilk resimler artık listemde yok açıkçası :) ikinci paylaştıklarım tarzında almaya karar verdim

Aslında yuvarlak kesim klasik modası geçmez ama kareler daha çok hoşuma gidiyor görünüş olarak bilemedim bende :) teşekkürler yorumunuz için ama.

rica ederim canım, yine de içine sinen olsun tabii ki.
ben 12 kişilik takımı yuvarlak aldım, günlük kullanım ise kare aldım. daha renkli, bernardo romance diye geçiyor. böylece iki model de edinmiş oldum. yardımcı olmak için yazdım sadece thegkscr, son karar yine senin :34:

Son düzenleme:
Bnce farklı modellere bakmalısın bunlar çok renkli ama tabi evin nasıl olcak oda önemli belki mobilyanı bu tip seçersen içlerinden birini seçebilirsin

rica ederim canım, yine de içine sinen olsun tabii ki.
ben 12 kişilik takımı yuvarlak aldım, günlük kullanım ise kare aldım. daha renkli, bernardo romance diye geçiyor. böylece iki model de edinmiş oldum. yardımcı olmak için yazdım sadece thegkscr, son karar yine senin :34:

Bende 12 kisiligi kare alayim gunluk yuvarlak mi olsun acaba diye dsnuyorm ama daha bakip karar verdim en azindan icime sinmis olsun :)

Birinciler icin mi daha sonra paylastiklarim icin mi renkli dediniz ? Ilk sayfasakiler icinse onlari dusunmuyorum artik

Aaa ben diğerlerini görmedim kusura bakma :)
Yeni eklediklerin çok güzel Kare tavsiye etmemde ikinci çiçekli olan çok şık

Saol cnm evet oyle malesef keske bunlari sadece mutlulukla yapabilsek ama su stress heyecan bitirio herseyi :)

Bir de benim çok yakın bir arkadaşımda evlilik hazırlıkları içersinde hoş o benden önce evlencek ama ister istemez ikimizdede bir rekabet oluştu onun yüzünden :ssz::ssz: o yüzden iyisi olsun farklısı olsun derken kendimden geçtim :)

Back
X