Herkese merhaba öncellikle bu yil 2.kez üniversite sinavina girdim. Istedigim siralamayi yine elde edemedim. Ortaokuldan beri hukuk isteyerek büyüdüm.Fikrim hic degismedi. Ama bu sene hukuk sıralamasini elde edemedim. 1 sene daha kalicak psikolojim de hic kalmadi. 2 yildir sinava calisiyorum hayatimin 2 yili bu sinavin dayanilmaz stresiyle gecti. Inanilmaz stresli ve kaygili biri olarak belki de 5 yil da girsem sinava asla potansiyelimi sinavda gosteremiyorum. Sinav hic planladigim gibi gitmiyor ve birden kendimi sinav aninda inanilmaz bir kaygının icinde buluyorum. Neyse asil konu hayalimdeki meslegi yapamayacak olmam. Psikoloji tutuyor bu sene onu yazip neresi gelirse gidicem. Psikoloji de cok guzel bir bolum 2. Secenek olarak hep aklimda vardi ama yine de hayatim simdiden darmadagan olmus gibi. Sanki hayatim boyunca aklim hep hukukta kalicak gibi.Eminim boyle sorunlar yasayanlar vardir aranizda. Sizce ne yapmaliyim? Ya da siz ne yaptiniz? Gercekten kendimi bu yasta inanilmaz bir üzüntünün icinde buldum. Kafam karisik ve cok mutsuzum. Bana soyliyecek bir kac kelimeniz bile varsa duymak istiyorum