Kararsız..

takintiliiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
221
59
13
İyi geceler yardım melekleri.
Bu defa sorun benle ilgili değil yakın bir arkadaşımla ilgili. O bilmiyor yazdığımı.
Size danışmak istediğim konu şu: Arkadaşım benim kuzenimi seviyor 1 2 yıldır. Baya tutkun çocuğa. Sürekli ağlıyor, hayaller kuruyor falan. Kuzenim sevgilisiyle ayrıldı ve artık kısmet işlerini annesine bıraktı. Arkadaşımı da bütün aile tanır. Bize gelip giderken yengem fark etmiş kızın bakışlarını. Kuzenim de söylemiş, beni seviyor falan diye. Amcam da gözüne kestirdi arkadaşımı oğullarına istiyorlar.
Yengem kuzenimin sevgilisini istiyordu ama kızın yüzü baya değişik çıktı. Artık istemiyor. Arkadaşımın da huyunu suyunu, hareketlerini çok sever. Kuzenimin onunla evlenmesini çok istiyor.
Ben de arkadaşıma anlatıyorum baya seviniyoruz, mutlu oluyoruz.
Ama geçen gün annem kuzenime söylemiş bak kız iyi hoş, isteyelim sana. Kuzenim Allah şahit olsun ben o kızla asla evlenmem demiş.
Arkadaşımın annesinin ahlakını sevmiyor. Kadın evli ama erkeklerle falan konuşuyor, genç delikanlı erkeklerle samimi hareketler içerisinde.
Benim sormak istediğim şu; arkadaşıma söylemeli miyim söylememeli miyim? Umutlanmasını da artık istemiyorum, yoluna baksın istiyorum. Bir yandan da kuzenim sonra yumuşar isterse ben arada kalacağım. Hani arkadaşım başkasıyla görüşürse diye.

Yani gerek kalmamış artık, onunla konuşmuyorsa bile annesiyle konuşsun.
Arkadaşımın annesiyle mi?
Eğer dediğiniz buysa asla suratına bakmaz kadının.
Kızla sorunu da yok aslında annesinin hareketlerine takık öyle bir aileden kız almam diyor.

Babasi ne durumda?Bence sen soyleme sen kotu olmayasin sonra.
Kötü olan ne biliyor musunuz babası kadının ağzının içine bakıyor. Kadın kayınvalidesine kaynatasına o kadar kötü davranıyordu ki. Kaynatası öldü ama o kaynatasının parasıyla şu an villada falan oturuyor.

Hayır anlamadığım bir şey var, neden bu kadar bu konuda net olmayı tercih etmek istiyorsunuz..?

Bir ilişkinin olmaması için bir sürü sebep vardır.

Şimdi kıza bunu söyleyince kız annesine karşı tavır alacak kafayı yeme noktasına gelecek , nasıl toparlayacaksınız onun ruh halini sonrasında ?

Farklı bir sebep öne sürebilirsiniz, ailelerin memnun kaldığından illa evlenecek olan adam memnun kalmak zorunda değil nede olsa..

İstemiyor sevmiyor başka biri var düşünmüyor falan diyebilirsiniz mesela..
Artık sevgisinden vazgeçip vazgeçmemesi ona kalmış.

Hayır anlamadığım bir şey var, neden bu kadar bu konuda net olmayı tercih etmek istiyorsanız..?

Bir ilişkinin olmaması için bir sürü sebep vardır.

Şimdi kıza bunu söyleyince kız annesine karşı tavır alacak kafayı yeme noktasına gelecek , nasıl toparlayacaksınız onun ruh halini sonrasında ?

Farklı bir sebep öne sürebilirsiniz, ailelerin memnun kaldığından illa evlenecek olan adam memnun kalmak zorunda değil nede olsa..

İstemiyor sevmiyor başka biri var düşünmüyor falan diyebilirsiniz mesela..
Artık sevgisinden vazgeçip vazgeçmemesi ona kalmış.
Siz beni yanlış anladınız benim dediğim kuzenim seni kesin olarak istemiyor diyeyim mi demeyeyim mi diye sordum aslında.
Hani istememe sebebini sorarsanız diye de annesini söyledim hani faktör önemli kızla ilgili olsa değiştirilebilir de.

Kötü olan ne biliyor musunuz babası kadının ağzının içine bakıyor. Kadın kayınvalidesine kaynatasına o kadar kötü davranıyordu ki. Kaynatası öldü ama o kaynatasının parasıyla şu an villada falan oturuyor.
Yazik babaya acidim simdi.Ama yine soyluyorum kiza sen soyleme takintili.Ya dusunsene kizin yerinde oldugunu.Sevilmemekten daha kotu annesi yuzunden istenmemesi.Illa soyleyelim diyorlarsa oglanin ailesi soylesin madem.Ya da cocuk senden hoslanmiyo de bu daha az acitir.

Annesini karıştırmayın ve başka bahane bulun. Kuzenim istemiyor bu kadar.
Çok üzülmez mi? Yıkılır gibi geliyor ama öyle umut edip yaşaması da biraz üzücü.
Kangren olan kolunu at diyenlerdenim işte kesin olarak bitirsin diye söyleyesim geliyor.
Yengem de amcam da çok istiyorlar ama hani yengem ikna eder bunlar evlenirse de ben karıştırmış olmaz mıyım?

Siz beni yanlış anladınız benim dediğim kuzenim seni kesin olarak istemiyor diyeyim mi demeyeyim mi diye sordum aslında.
Hani istememe sebebini sorarsanız diye de annesini söyledim hani faktör önemli kızla ilgili olsa değiştirilebilir de.

Şimdi anladım :) Siz bence kesin olarak istemiyor bu konununda hiç bir şekilde bir daha dile getirilmesin dedi diyebilirsiniz mesela..
kör kütük aşık mı kız ?

Yazik babaya acidim simdi.Ama yine soyluyorum kiza sen soyleme takintili.Ya dusunsene kizin yerinde oldugunu.Sevilmemekten daha kotu annesi yuzunden istenmemesi.Illa soyleyelim diyorlarsa oglanin ailesi soylesin madem.Ya da cocuk senden hoslanmiyo de bu daha az acitir.
Annesi için asla demem çünkü arkadaşımı kaybederim buna çok üzülürüm.
Kız biliyor hoşlanmadığını ama bu evlilik lafları dolaştığı için de umutlu.

Back
X