Arkadaşım ''işimden olcam ona evet demezsem'' demişsin adam bu zmana kadar seni yanında nasıl tuttuda birden böyle bi düşünceye düştü anlamış değilim. Çok çelişkili konuşuyosun şuanda şunu söylemek istiyorum sevdiğim insanla 4 yıldır beraberim iyi kötü günlerimiz oldu hatta o kadar çok seviyorum ki onunda beni sevdiğinden kendim kadar eminim... Şunu söylemek isterim;
1. Çok büyük bi yanlış yaptığı halde hatasını anladığı için affettim
2. Asker yolu bekledim herkez bekleyemez(Sende beklemişsin bunun için tebrikler demek istiyorum sana )
3. Benim sevdiğim insan 800tl maaş alıyor şuanda ve ben 1200 tl alıyorum çalıştığım yer açısındanda ondan daha üst seviyedeyim ama bunu ona hiç belli etmedim edememde..
4. Benim çevremdeki insanlarda bana sürekli sana mühendis bulalım yok öyle sana yakışanı tak koluna diyorlar ama ben onu takmayı uygun görüyorum.
5. Görsel olarakta aramızda çok fark var en basiti ben. 1.55 boyundayım o 1.90 daha saymadığım çok şey var evi yok arabası yok ailesi kirada oturuyor bunlar ve dahası hariç....
Aşkını tercih etmişsin kararın devam eder inş. Yanlış yapma sevmediğin adamla bir ömür geçirceksin ve onun bi yanlış hareketi seni ondan soğutucak ve sürekli onun üstünde yoğunlaşıcaksın... Keşkelerle yaşama derim hiç bi zaman..