- 25 Ekim 2011
- 381
- 3
- 68
- Konu Sahibi zeynepizmir844
kesinlikle canım...
dünya hali kimin başına ne gelicek asla bilemezssin...
mesela ben şuan nişanlıyım,iyide kazıyor nişanlım ama düşünüyorum oldki işten çıktı yada az maaş aldı...onu bırakmak aklımın ucundan bile geçmez...ben çalşır çabalar kurtatrırım huzurmu...
para mal mulk 2 kişi sırt sırta verirse elde edilir ve böylesi daha bi mutluluk veirr insana...çünkü kıymeti bilinir,emek harcanır...
ama konu sahibi bu olaylardan bi haber ve sanırım muhendis mudurle evlnicek,bi kaç yıl sonra buraya bosanıyorum diye konu açanlardan olacak..hakkında hayırlsı
Walla benimde babamin durumu cok cok iyi ama herzaman soyle der ewlenecegin adam isterse limon satsin hic onemli degil yeterki seni sevsin verdigi degeri gorim...arada sevgi oldumu herseyi asar insan der.... Hatta ablami durumu cok iyi biri istemisti ablaminda biraz meyili vardi para ici. Deil hoslanmis sanirim ama babam karsi cikti ne dusundu bilmiyorum ama eminim hakli bir sebebi vardir suan ablam orta halli biriyle evli hatta zaman zaman zor geciniyorlar cocuk yapmayi bile bu sebepten erteliyorlar ama inan cok mutlular...