tutturamadınız:)) ikizler ağzı çok laf yapıyor, buradan anlamalıydınızYengeç saf ve duygusal olur. Bence daha çok boğaya benziyor. Ayrıca tipsiz ve kaba odun gibi, yani boğa gibi, yengeçler şirin oluyo
evet var hissediyorum ama 35 gün olmasına rağmen daha yeni senli benli konuşmaya geçtikOnda elektrik var mı ?
ege üniversitesindehangi ünide akademisyen bu tip ya?
ne kadar demode çağ dışı fikirler bunlar. ayıp resmen. sanki kendi tanıştığı kızlar kötü kız oluyor. yazık bu tipler bir de akademisyenim diye geziniyo..
ben teraziyim hep terazi biri olsun istemişimdir ama hiç terazi erkeğiyle görüşmedim. ince fikirli olduklarını bildiğim için ve öküz olmadıkları içinOppsss gencler yengeç erkegine laf yok ! Asla ve asla cimri degildir. Bu kadar konuskan da degildir ayrica en kotu ozelligi de kendini sunamamasidir. Yengec erkegi bulursaniz asla kacirmayin. Ben kaçırmadim ♡
Yengeç saf ve duygusal olur. Bence daha çok boğaya benziyor. Ayrıca tipsiz ve kaba odun gibi, yani boğa gibi, yengeçler şirin oluyo
Action seviyor demek.ama bana şunu da ifade ediyor arada; ben eşim ne derse o olur tarzında olan bayanlarla anlaşamam, benim eksik olduğum yerlerde o fikirlerini söylesin, fikir alışverişi olsun, kendine özgüveni tam olsun diyor
ege üniversitesinde
Doğru, hijyenik değil.Komik de geliyor ya sahneyi dusununce bi kere ayni pastadan yemek bile tercih meselesi yani hijyenik acidan. Bunu bile dusunemeyecek kadar aciz biri. Ya sizle isin olacagi kesin degil ya bosuna yatirim yapmak istemedi demek ki :)
olabilir tabi cimri olmasa illa ki sorardı siz ne istersiniz diyeKomik de geliyor ya sahneyi dusununce bi kere ayni pastadan yemek bile tercih meselesi yani hijyenik acidan. Bunu bile dusunemeyecek kadar aciz biri. Ya sizle isin olacagi kesin degil ya bosuna yatirim yapmak istemedi demek ki :)
İkizler çocuksu oluyor. Bu kasıntı tipin teki gibi geldi bana. Kesin yükseleni boğaatutturamadınız:)) ikizler ağzı çok laf yapıyor, buradan anlamalıydınız
Terazi erkekleri şiir gibidirben teraziyim hep terazi biri olsun istemişimdir ama hiç terazi erkeğiyle görüşmedim. ince fikirli olduklarını bildiğim için ve öküz olmadıkları için
ben bir lokma dahi almadım zaten. aptal aptal soruyor bir de niye yemiyorsun diye. ben de tok geldim ondan dedimDoğru, hijyenik değil.
Böle yapan biri wcden çıkınca ellerini bile yıkamıyordur. Mesela
Yengeç duygusal olur klişesi...
Yengeç burcuyum hiç de şirin değilim :)
Adam annesinin bulduğu kızdan başkasını istemeyecek kadara anneci.
Pinti.
İlk başlarda soğuk ve resmi..
Aynı zamanda ukala.
2 eniştem de yengem burcu, Allah düşmanıma vermesin derdim hep sözlüm de yengeç...
Tabii başla bir burç da olabilir ama yengeçse koşarak uzaklaşın derim
ben bir lokma dahi almadım zaten. aptal aptal soruyor bir de niye yemiyorsun diye. ben de tok geldim ondan dedimo da aslında tok karnına tatlı daha iyi gider dedi. yüzümü buruşturup midem hiç iyi değil dedim
zor kızlardan hoşlanıyor gibi ve benim en küçük detaylara takıldığımı bilen biri aslında, cimri olduğu kesinAction seviyor demek.
Zoru başarmak daha eğlencelidir onun için belki. Yada laf kalabalığı yapıyor sizi etkilemek için.
Bunları elersek tek birşey kalıyor : cimri.
cok kişi söylediler ama ben kabul etmedim havasındaBence kendi bulamadı o yüzden annesinden bekliyor
ben bir lokma dahi almadım zaten. aptal aptal soruyor bir de niye yemiyorsun diye. ben de tok geldim ondan dedimo da aslında tok karnına tatlı daha iyi gider dedi. yüzümü buruşturup midem hiç iyi değil dedim
valla hiç bakmadım bi ara üzerinde kırmızı meyveler gözüme çarptı ya frambuaz ya da vişne çilek bilemiyorumPasta neliydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?