kararsızım kırgınım yardımmm lütfen :(

gamze67

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
31
2
286
İstanbul
evet yaklaşık bir saat önce yazdıklarımın okunmaması için tekrar özür dilerim sinirden herşey çorba olmuş
neyse eşimle iş ve aile konularından ötürü serindik biraz o arada da eşim facde üniversiteden arkadaşlarıyla geyik muhabbetine sardı neyse biz buarada baya bi bişiler yaşadık ayrılma istekleri gibi ama olmadı tabi neyse eşim bi akşam işim var dedi ki hep gittiği yerdi ben birşey söylemek için aradım beni meşgule aldı neyse 3 kere oldu durum bende şüphelendim ve face bakındım orda okuldan bir kız ve erkek arkadaşı yer bildirimi yapmış ama eşimin adı yok ilginç geldi orda olmasa bile geyik olsun diye yazıyorlar normalde neyse eşim bana ısrarla işi olduğunu söyleyince üstelemedim ama sonra ben bunu kanıtladım ama ona değil neyse eşimle en son tartışlmamız da evi terk etti sonra kuzu kuzu geldi özür dile beni sevdiğini söyledi bende şüpheler var olduğu için bunun telini karıştırdım orda bir mesaj evi terk ettiği akşam kıza soruyo napıyosun oda falanca yerden geldim diyo kız sormuş sen napıyosun ....profiline bakıyorum ..... demiş allahım çıldırdım ya neyse eşim güya bir şeyleri düzeltme çabasında ama facde artık geyik muhabbeti dönmüyo özel msjlar yok falan bilmiyorum ama içim hiç rahat değil.ikinci kez ben aynı konuyu açtım işte o akşam neden megule aldın dedim karısına rapor veriyomuş gibi mi olucam ben falan
o kızla tüm mesajlarını neden sildin dedim ben o kızdan iş istedim görmeni istemedim iştte yok küfürlü konuşuyorum senin görmeni istemiyorum ben diyorum ki arkadışınla konuşmanda bir sakınca yokda benim onu görmemde mi var diyorum evet diyo sen yokken o vardı dedi ya özel sorunlarını konuşuyomuş allahım deli olucam ya elin kızı kocamla sorunlarımızı dinliyor ve eşime teselli veriyor ne yapmalıyım ve ben ne zaman bu konuları açsam bir şekilde beni susturyo anlamadım gitti ne yapayım ben şimdi 8 aylık evliyiz

merhaba cnm cok zor bi durum Allah yardimcin olsun.cok karmasik bi durum ama bende senin yasadigina yakin seyler yasiyorum hakikaten cok zor bi durum ayrica benim 6 aylik bebegim var.hep suphelerle yasamak cok zor yaaa

NE desem ki. Hayatta en güvendiğn kişi kim diye sorsam ,sen buna eşinden hariç birini söylersen ,evet o evlilikte sorun vardır.
ÇOk zor bi durum.allah kimseye yasatmasın.
Ben 4 yıllık evliyim,iki kızım var,böyle güven sorunu yaşamadım.allahıma şükür.senin yaşadığnı yaşasam ne yapardım bilemem.
AKşam sabah özür dilese,aklından geçmiş bi kere,demek ben yetenemsm ona,başka şeylere ihtiyaç duymuş,yada beni yeterince sevmiyor derim.
INsan karısına yada kocasına güvenemezse daha kime inanır bu hayatta bilmiyorum.
Yalnız evlenmeden önce yok muydu böyle hareketli,yani yeterince tanımadan mi evlendin.

ben şüpheli buldum durumu
üstelik evi terkettiği akşam diyosun
yememiş içmemiş o kıza mı mesaj atmış istese buluşacaktı heralde
ayrıca hiç tasvip etmiyorum evli bi erkeğin başka bayanlarla mesajlaşmasını
lisede ünide olsa anlarım da artık evli barklı adamsın
bence dikkatli ol
ayrıca mesajları silmesi de masumca değil
birşey olmasa rahatça söyler
ama anladığım kadarıyla sorunca sinirlenip rapor mu vericem diyerek üstünü kapatmaya çalışıyo
panik oluyo çünkü ne diyceni bilemiyo

Daha 8 aylık evlilikte bunları yaşamana çok üzüldüm Sakın arkasını bırakma bu işin eşine belli etmeden dikkat et bakalım ne olacak. Kendini de yıpratma fazla lütfen bu erkeklerin doyumsuzluğunu anlamıyorum

Tam emin degilim ama facebooktaki mesajlar silince arsive girmiyormuydu? Telefondan yazdigim icin bakamiyorum. Arsive bir baksaniz belki duruyordur mesajlar? Emin degilim ama öyle hatirliyorum sanki

Bir süre çaktırmadan takibe al.
Bir şey bulduğunda sok gözüne.
Bulursan da asla silme.Elinde delilin olsun.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum facebook arşiv sayfasına bi bak. ama ona çaktırmadan yapabilirsen yap bunu. bi süre ses çıkarma bi seylerden işgillensen de sus. uzaktan izle onu görmezden gel. sonra artık nasıl yaparsın bilmem ama facebook hesabını açık unutmasını sağla. aslında şifre öğrenmek için bi sürü programlar var şimdi. aynı bilgisayardan girince onun girdği şifeyi bi yere kaydediyo filan. en olmadı canım MAİL adresi. eşinin mail adresini ve şifresini bulursan bütün silinmiş mesajların mailine geldiğini göreceksin. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa yol yakınken kurtulmaya bak. bekara karı boşamak kolay derler ama cidden 8 ayda bunu yapan adam ilerde kuma getirir. benim başıma gelen bi olaydan dolayı evliliğe hiç güvenim yok. ah bi anlatsam..

Daha 8 aylık bir evlilikte gerçekten çok üzücü. Sessizce takip edin arkadaşların da dediği gibi...
Chrome kullanıyorsanız ayarlar bölümünde bi'çok şifre kaydediliyor belki şansınıza kayıtlıdır orda şifreyi göster dediğinizde "****" şeklindeki şifreler görünüyor.
Ben bazen üyelik şifrelerimi unutunca ordan bakıyorum:44:

ya artık böyle şeyler okumak istemiyorum olmasın böyle şeyler neden oluyor
off gerçekten çok üzüldüm canım ya daha çok yenisiniz evlilikte ..
kim 8 aylık evliyken bunları yazmak ister ki.
düğün öncesi şunları okuyunca geriliyorum

çok kötü ya "ne yapıyorsun?" -- profiline bakıyorum..
evli bir adam bunu diyen.. bekar ve birisine kur yapan biri değil.
ayrıca "sen yokken o vardı"demesi de ayrı bir durum. yani o senden eski karışmazsın benim için önemli demek ister gibi olmuş..
konu ciddi olarak aydınlanmalı.
eşin ilk zamanlar nasıldı bu olaylardan sonra nasıl oldu ve şu sıralar nasıl?

daha çok yeni evliyken bu durum çok üüzücü. durum anlattığın gibiyse çok şüpheli gerçekten birşeyler var o kızla. çünkü üzerini kapatıyor anlatmıyor konusmuyor. sürekli takipte olucaksın yapıcak bişe yok canım ama buda nereye kadar? Allah yardımcın oLsun

arkadaşlar o kadar saçma durumdayımki hayır konuyu açtığımda bir şekilde üstte çıkıyor anlayamıyorum ben mi paranoya yapıyorum hayır değil çünkü ilk defa karıştırma ihtiyacı duydum bu arada en son senim benim faceme girmeni istemiyorum falan dedikten sonra şifresini değiştiirdi ama evi terk edip geldi ya 3 gün sonra şifrelerini biliyorum kendi verdi face mail falan ama bişey yok silinmiş görüşmeler ya hemen sonrasında siliniyor yada görüşmüyor.
birde birşey sorcam size bu watssap varya mesajlaşma zımbırtısı arada onu kontrol ediyorum mesaj yok ama son görülme tarihi diye bişey yazıyo o nedir kullanan varsa bilgi verebilir mi

arkadaşım ilk zamanlar güzeldi önce eşimin işleri bozuldu sebep sorumsuzca davranması başlarda çok erken gidip geç geldiği için yorulmuş (bir ay) o yüzden öğle vakti kalkmalar gece uyumamalar falan ben bu duruma çok kızıyodum işte işinle ilgilen falan zoruna gitmiş paşamın bunun üstüne tartışmalar başladı ve ayrılma kararı aldı gerekçe işleri ve benim onun ailesine kötü davranmammış haftada bir gidiyoruz yetmezmiş 3-4 kerede arayıp hatrını sormalıymışım neyse bu olaylar 1.5 ay içinde oldu evi ter etti o kadar netti sonra geldi kuzu kuzu şimdi iyi gibi görünüyo ama ben içim rahat değil birşeyler var hissediyorum delilim yok

canım kadınlar hisseder böyle şeyleri
durup dururken kimse eşinin telefonunu karıştırmaz zaten
mutlaka sen de hissediyosun birşeyler olduğunu
ayrıca eşin niye faceine girmeni istemiyo çünkü bi haltlar karıştırıyo
senin hoşuna gitmicek birşeyler yapıyo
yoksa niye umrunda olsun ki
sonra da tüm mesajları görüşmeleri silmiştir şifresini değiştirince
hatta sen şüphelenme diye her sohbetten sonra bile siliyo olabilir
yoksa niye yeni şifre koyup sonra şifreleri geri vericek ki
bence takipte ol
zaten yeni evlisiniz eğer aldatma varsa yol yakınken bas tekmeyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…