sakın bu adamla bir ömür geçirmek için uğraşma. sakın.. bundan ne köy olur ne kasaba.. henüz evlenmeden kız arkadaşının eline bakan adama ben adam demem. evliyken senmi çalışacaksın o yatacakta?
sakın bu adamla bir ömür geçirmek için uğraşma. sakın.. bundan ne köy olur ne kasaba.. henüz evlenmeden kız arkadaşının eline bakan adama ben adam demem. evliyken senmi çalışacaksın o yatacakta?
inan bazen bende böyle düşünüyorumm canımm..ilerde olurda evlenirsek kesin yine bi işten sıkılıp ayrılır benim elime bakar diyee..hayatta en korktuğum şey yaa Allah kimseye böyle bişey yaşatmasınn..
kızlar haklı canım bence de adam sorumsuzun teki senin de dediğin gibi.seni kırmak istemem ama bana sanki senin yanına resmen kendine bakacak biri bulduğunu düşünerek gelmiş gibi gelditamam netten çok doğru düzgün insanlar bulup evlenip mutlu olan kişiler de var ama bence bu öyle biri değil tatlım kendine daha fazla bu durumu yaşayıpta işkence çektirme ya elin oğlunu doyurmak sana mı kaldı ya seven erkek yaşı ne olursa olsun iş bulur,sevdiğini alır bence hikaye anlatıyor aklını başına al tatlım :82: :82:
Şuanki sevgilimle internetteki bi site aracılığıyla tanışmıştım nerdeyse 1 yıldır beraberiz ama onunla tanıştığım için çokta mutlu olduğum söylenemez iyi zamanlarımızda oldu tabiki bunu inkar edemem ama ilişkinin sonu olmadığı belli aslında..çünkü çok sorumsuz biri ve sorumlulukk söz konusu olunca kesinlikle sıkıntıya gelemiyor..bir işe bile benim zorumla giriyor ama sıkıntıya gelince 1 ayı doldurmadan işten çıkıyorbuda bende ayrı bir stres yapıyor..burda ailesinden uzak yaşıyor hesapta benim için ve çalışmak için gelmişti ama ne doğru düzgün çalışıyor nede beni mutlu edebiliyor çünkü o işsiz olduğu için bi yere gittiğimizde bile herşeyi ben ödüyorum Başta çok sorun etmiyodum ama sürekli herşeyi ben karşılayınca zoruma gitmeye başladı sonuçta bayan olan benim ama ilişkide erkek görevini ben yapıyorum sanki aile babası benim kendisi evin hanımı Tabiki hayat müşterek yeri gelir bende karşılarım ama sürekli oluncada artık kendimi kullanılıyomuşum gibi hissetmeye başladım
Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyobenimse yaşım 27 okadar bekleyemem dediğimde kıyamet kopuyo ama artık konu zamanıda geçti gerçekten sorumluluk sahini olabileceğine inansam 10 yıl bile beklerim sorun olmaz ama ondan hiçbir çaba göremeyince kahroluyorum ((
Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
aynen canım..sanki onun bakıcısı gibi oldum..onun benim sıkıntılarımla ilgilenmesi gerekirken sanki benim yanıma çalışmaya değilde benim üzerime yük olup kendine baktırmaya gelmiş
ve şurasıda bi gerçek canım evlenmek isteyen adam niyetini belli eder senin ki gibi demez yok 5 yıl yok iş bulmak lazım yok birikim yapmak lazımevet bunlar olmadan olmaz ama niyeti belli olan adam da bence çok çok bi senede bi şeylere girişir bi kısmını peşin yapar bi kısmını borç eder evlendikten sonra öder mesela ama bence senin ki yalan konuşuyor canım aklı sıra evlenecem niyetim ciddi imajı verip seni tırtıklamaya çalışıyor kanma bu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?