Kararsızım, mantığımımı kalbimimi dinlemeliyim bilmiyorum :(((

snejana83

..KaLp BeLaM..
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
222
0
96
İstanbul
Şuanki sevgilimle internetteki bi site aracılığıyla tanışmıştım nerdeyse 1 yıldır beraberiz ama onunla tanıştığım için çokta mutlu olduğum söylenemez iyi zamanlarımızda oldu tabiki bunu inkar edemem ama ilişkinin sonu olmadığı belli aslında..çünkü çok sorumsuz biri ve sorumlulukk söz konusu olunca kesinlikle sıkıntıya gelemiyor..bir işe bile benim zorumla giriyor ama sıkıntıya gelince 1 ayı doldurmadan işten çıkıyor buda bende ayrı bir stres yapıyor..burda ailesinden uzak yaşıyor hesapta benim için ve çalışmak için gelmişti ama ne doğru düzgün çalışıyor nede beni mutlu edebiliyor çünkü o işsiz olduğu için bi yere gittiğimizde bile herşeyi ben ödüyorum Başta çok sorun etmiyodum ama sürekli herşeyi ben karşılayınca zoruma gitmeye başladı sonuçta bayan olan benim ama ilişkide erkek görevini ben yapıyorum sanki aile babası benim kendisi evin hanımı Tabiki hayat müşterek yeri gelir bende karşılarım ama sürekli oluncada artık kendimi kullanılıyomuşum gibi hissetmeye başladım
Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyo benimse yaşım 27 okadar bekleyemem dediğimde kıyamet kopuyo ama artık konu zamanıda geçti gerçekten sorumluluk sahini olabileceğine inansam 10 yıl bile beklerim sorun olmaz ama ondan hiçbir çaba göremeyince kahroluyorum ((
Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

değmez be cnm senin de gençlik yıllarını harcıyor.belliki sen sorumluluk sahibi birisin çok daha iyi birisini bulursun.daha gençsin bu güzel günlerini onun için feda etme derim ben

huylu huyundan vazgeçmez ,bu yaşa gelmiş sorumluluk sahibi olamamışsa bundan sonrası içinde bişey beklemeyin derim

tabiki hayat müşterek ama iki kişinin de sorumluluk alması gerekiyor, sadece sizin iteklemenizle yürümez bu evlilik

mantığınızı dinleyin bence ilerde pişman olmaktansa şimdiden bitirin

sakın bu adamla bir ömür geçirmek için uğraşma. sakın.. bundan ne köy olur ne kasaba.. henüz evlenmeden kız arkadaşının eline bakan adama ben adam demem. evliyken senmi çalışacaksın o yatacakta?

değmez canım hemen ayrıl seni düşünen birisi olsaydı bi iş bulur çalışır geleceğiniz için pilan yapardı sende diyosun sorumsuz

Tabikı mantğnı dinle aşk biter bunu herkes bilir gerıde sevgi ve saygı varsa dvam eder ilişki ama boyle bi insana karşı sevgide olmaz saygda kaç yaşına gelmiş hala bi baltaya sap olamamış bu yaştan snrada olmaz ilerde keşke dememek için ayrılman en mantıklısı hakknda hayırlısı olur umarm

en güzel yaşlarını bu adam için heba etme..
hayat bir kere yaşanıyo..
18 yaşına geri dönmek isterdin dmi..
ama olmuyo işte....

kızlar haklı canım bence de adam sorumsuzun teki senin de dediğin gibi.seni kırmak istemem ama bana sanki senin yanına resmen kendine bakacak biri bulduğunu düşünerek gelmiş gibi geldi tamam netten çok doğru düzgün insanlar bulup evlenip mutlu olan kişiler de var ama bence bu öyle biri değil tatlım kendine daha fazla bu durumu yaşayıpta işkence çektirme ya elin oğlunu doyurmak sana mı kaldı ya seven erkek yaşı ne olursa olsun iş bulur,sevdiğini alır bence hikaye anlatıyor aklını başına al tatlım :82: :82:

bende zaten bu konuda yeri geliyo kendime çok kızıyorum bile bile neden hala bu adama katlanıyorum diye ama bazende vicdan yapıp belki düzelir diye bi umutla bekliyorum ama bu zamana kadar düzelmeyen biri için ben gerçekten boşa zaman geçiriyorum
bide yeri geliyo okadar rahatki bi yere gittiğimizde hesap ödemek için garson bunun suratına bakıyo buysa bana dönüp benim elime bakıyo bende yerin dibine giriyorum resmen yaa ona göre bunlar çok normal tabii..işine gelince hayat müşterek işine gelince sadece erkeğin sözü geçermiş...
söylediklerinizden sonra inanın daha çok rahatladım..bazen insan bazı şeyleri farkediyo ama dışarıdan biirileri söyleyipte gerçekleri gösterince dahada farkına varabiliyo bazı şeylerin..

sakın bu adamla bir ömür geçirmek için uğraşma. sakın.. bundan ne köy olur ne kasaba.. henüz evlenmeden kız arkadaşının eline bakan adama ben adam demem. evliyken senmi çalışacaksın o yatacakta?

inan bazen bende böyle düşünüyorumm canımm..ilerde olurda evlenirsek kesin yine bi işten sıkılıp ayrılır benim elime bakar diyee..hayatta en korktuğum şey yaa Allah kimseye böyle bişey yaşatmasınn..

ve şurasıda bi gerçek canım evlenmek isteyen adam niyetini belli eder senin ki gibi demez yok 5 yıl yok iş bulmak lazım yok birikim yapmak lazım evet bunlar olmadan olmaz ama niyeti belli olan adam da bence çok çok bi senede bi şeylere girişir bi kısmını peşin yapar bi kısmını borç eder evlendikten sonra öder mesela ama bence senin ki yalan konuşuyor canım aklı sıra evlenecem niyetim ciddi imajı verip seni tırtıklamaya çalışıyor kanma bu adama

aynen canım..sanki onun bakıcısı gibi oldum..onun benim sıkıntılarımla ilgilenmesi gerekirken sanki benim yanıma çalışmaya değilde benim üzerime yük olup kendine baktırmaya gelmiş

Yaşadıklarını okurken bundan 3-4 sene önceki yaşantım canlandı gözlerimde:) bende birisiyle telefonda tesadüfen tanışmıştım.3 sene devam etti bu süreç.Ayrılmalar barışmalarla filan.En son askerdeyken muhtemelen yalnızlıktan dolayı beni aradı beni unutamadığını söyledi.Biz tekrar konuşmaya başladık.Askerlik döneminde bekledim.İnanılmaz sorumsuz ve daha öncesinde psikolojik sorunlar yaşadığı için her şeyi her aşamayı hayatıyla ilgili söylemen gerekiyordu.Hayal kurarken bile yardımcı olmak gibi. Askerden sonra sizdede olduğu gibi istanbula geldi çalışmaya başladı.Çalıştığı şirket bir ay çalıştırıp maaşını içeri atıyor ikinci ayda maaş vermeye başlatıyordu.Olası iş bırakıp giderse personel para kalmasın diye.Askerden sonra gelişinden bu ikinci ayın sonuna kadar masrafları hep ben kaşıladım.Kimsenin söylediğinede kulak asmadım.Hatta o zamanlar bir yere ödeme yapmam gerekiyor diye biliyordum o zamanlarda 100 tl idi sanırım.maaşımdan para kalmadığı için ailemden almıştım.Daha sonra borcum olmadığını yanlış hatırladığımı öğrendim.o parayla bayram tatiline gidecekti ailesine hediyeler almıştım herkese tek tek. neyse 2. ayın sonunda maaşını aldığında ne yaptı öğrenmek istermisin?

aynen canım..sanki onun bakıcısı gibi oldum..onun benim sıkıntılarımla ilgilenmesi gerekirken sanki benim yanıma çalışmaya değilde benim üzerime yük olup kendine baktırmaya gelmiş

canım sen hiç moralini bozma ergenlik çağında bi hata yaptın diye say ve bitir bu işi hiçbirşeye de acıma yok emek verdim yok param gitti gibisinden anladın mı bak gençsin eminim çok da güzel birisindir.belki çevrende bi dönem yalnız kaldın diye böyle bi şeye adım attın ve bu kişiyi tanıdın bi şans verdin ama olmadı bu kadar bak bu olaya ve tez zamanda hayatından çıkar tatlım :92: çalışıyorsun paran var istediğin gibi birisini mutlaka bulacaksın ben inanıyorum buna herkes hepimiz yanlış şeyler yapabiliriz ki böyle bak bu olayada unutt gitsin netten nereye kadar olacak ki bak yanınada geldi gördün boşver hayat çok güzel

yaaa bide ben gözü yükseklerde onu bunu isteyen birisi olsam tmm adam benimle evlenmekten korkuyo diycem ama onada söyledim ben senden sadece bi işe girip düzenli olarak çalışmanı istiyorum geri kalan herşeyi zaten beraber çalışarak elde ederiz benim için sorun değil diyorum..konuşurken tmm haklısın diyo bi işe giriyo ama işten sıkılınca yine bırakıyo değişen bişey olmuyo..rahatına çok düşkün yaa

Kıçına tekmeyi at erkek bozuntusu

ilerde çok pişman olursun neden böle bir adama bel bağladım diye
bence kendi yoluna bakmalısın

Ayy en nefret ettiğim erkek tipi; asalak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…