Kararsızım, mantığımımı kalbimimi dinlemeliyim bilmiyorum :(((

Ne yaptı :26:

ne yaptı canım çok merak ettim?????
inan benimde okadar borcum olmasına kredi borcum olmasına rağmen ona destek olmaya çalışıyorum..ama artık yettirememeye başladım ..üstelik bende ailemden yardım almaya başladım fakat hem çalışıp hemde onlardan para almak bana çok koyuyo..ona bu rahatsızlığımı söyleyincede ne olcak canım ailen sonuçta borçmu alıyosun sanki diyo beni çıldırtıyo yaa bu kadarda yüzsüzlük fazla yanii

yüz bitmiş hatta hatta astar bile bitmiş canım bu adama ukala ya bak

27 yaşındasın ve böyle bir adamla hala berabersin..
Adam adamlık görevini yapmıyorki.. gittiğin yerde sürekli sürekli kadının hesabı ödemesi nedir ya..
adam çalışmıyacak kadın çalışacak işe zorla gidecek ve sen bu adamla evlilik düşüneceksin..
Hayatına kastın varsa bir ömür çile çekmek istiyosan bekle sevgilini .. ama bana sorarsan yarını bile bekleme o adamdan kaç..:92:

saolll canımm inan konuştukça biraz daha rahatlıyorumm..verdiğim zamana, emeğe ve sevgiye yanıyorum zaten başka bişeye değil..çok şans verdim ona belki düzelir diye sırf sevdiğim için ama sevgide bi yere kadar sonuçta emek olmadan hiçbişey olmuyo bu hayatta..

amin.. ama senin eline bakar vede bundan hiç rahatsız olmaz. kasa ancak evlendiğin zaman ortak olur evlenmeden önce ortak kasa diye birşey yoktur.. erkeğin gücü paradır, kadının zekası.. ki sıkılmaya başlamışsın zaten.. maddi gücünün olmaması ayrı birşey, bunun için olanakları yaratmamak ve bu asalak yaşamdan memnun olmak apayrı birşey.bu tip erkekler kene gibidir, sürekli kan emerler..

ohhh ne güzel hayatmış öyle..ewlenincede ben ewde oturyım,karım gitsin çalışsın ewe ekmek getirsin diye bakar..canım bence hiç bekleme tanıştığınız zamandan bu yana biraz olsun yol almadıysa bundan sonrada değişmez yol yakınken wazgeç derim ben

aklımıınn ermediği ben bayan olarak böyle bi yaşama katlanamayıp ailemden para almamak için severek çalıştığım halde bi erkek bu şekilde nasıl rahat olabilir yaaa böleside bana denk geldi yani şansıma

Aynen işi yoktur falan anlaşılır ama araması lazım bulduğunda da 4 elle sarılması...
Adam alışmış asalak yaşamaya devamını tabiki ister ve isteyecektir...
Biran önce kurtul..İlerde tüm sülaleside girecek işin içine emin ol ve şimdi kurtar paçanı...

bu tipler çok fazla arttı.. benimde başımdaydı bundan bitane.. hem ben nişanlanmıştım ama nişanlanınca gösterdi asıl niyetini allahtan evlenince göstermedi. bunu hissettiğim anda bitirdim. iki tane yazlığımız var bizim. burası bize kalsın diyecek kadar yüzsüzleşmişti düşün.. hiç uzatmadım gözümde bi anda canavar gibi görünmeye başladı. uzatma sende hiç hemde..

aynen öyle canım emeğine yanarsın bilirim o duyguyu amann sadakan olsun farzet 1 yıl bi fakiri doyurdun böyle bak olaya gençsin özgürsün karşına kimler çıkar canım belki şimdi bile seni çok seven ama senin onun varlığından bile haberi olmadığın birisi vardır kimbilebilir ki onun için hiç bişeye acıma,emek bilmem ne boşver koy kapının önüne hani geçici bişeydir diyecem,emek ver kurtar ilişkini diyecem ama bi insan 1 yıl boyunca 1 tane işte bile dikiş tutturamaz mı bu süre zarfında hiç mi utanmaz aşkım hesapları hep sen ödüyorsun diye mahçup olmaz mı yok anam yok yol ver gitsin kendine yazık etme buna harcayacağın paralar her ay bi yarım,bi çeyrek altın at kenara birikmiş paran olur çeyiz düzersin

evlenmeden daha kendini belli etmiş, hemde açık ve seçik bir şekilde. Bence bu karaktersizliği görmüş olduğunada mutlu olabilirsin. En azından bırakma imkanın var henüz.
Sana bir kaç ilişki geçirdikten sonra evlenen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, bir erkeğin evlendikten sonra değişeceğini düşünmek çaresiz kalmış bir kızın kendini bile bile aldatıp ümitlendirmesinden başka birşey değildir. Bilakis, evlilik sonrasında günlük hayatın getirdiği monotonlukta bir olumsuzlaşma gelişebiliyor zaten. Dolayısıyla şimdiden böyleyse sonrasını düşünmek bile istemem..
Erkekte rahatlık tehlikelidir, özellikle evlenmeden öyleyse.. Rahatlık = sorumsuzluk gibi birşey çünkü..

canım ben merakımdan soruyorum ayrılırken nasıl bı konuşma yaptın; yanı adama dank diye sen yazlıgımı istedin ayrılalım denmez...Nasıl konustun,konuya nasıl gırdın nasıl bağladın olayı ....

canım seni kendi konumdan tanıyorum.
demek ki hala bişey değişmemiş.
yaşın 27 ve 5sene sonra bişeylerin olup olmayacağı bile kesin değil.
5sene bekledin diyelim, geldin 32 yaşına.
bu adamın karşına çıkıp "hadi evlenelim" diyeceğini de hiç sanmıyorum.
bu 5 sene olur sana 10 sene...
yaşın küçük olsa bekle denilebilirdi ama bence bu saatten sonra gerçekten hakeden birini beklemelisin.

"senin çok iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. benim tarzım bir yaşam şekli değil bu. biz senle farklı düşüncelere sahibiz. umarım kendi istediğin gibi birini bulursun "dedim. telde konustuk şehir dışındaydı o ara. kaldı hiçbirşey diyemedi.." benim parama tenezzül ediyorsun ve sana bilinçli surat yapıyorum dikkate bile almıyorsun gayet rahatsın. bu rahat tavırların beni rahatsız etti" dedim. birdahada ne mesajına cevap verdim ne telefonuna. bitti gitti şükür.

aynen canımm zaten ona yaptığım masrafı biriktirsem taksitli kendime araba bile alırdım yaaa..onun sayesinde bende hiç bi birikim yapamadım kendim için bişey bile yapamıyorum ona yardımcı olcam diye kuaföre bile giderken annemden para ister oldum resmen etrafımda benimle ilgilenenler var tabii etrafımda pervane oluyolar ama ben aklımdan ve kalbimden bunu çıkaramadığım için kimseyede şans vermiyorum

hımm gayet güzel bir konuşma olmuş canım...Aşırıya kaçmadan,aşagılamadan....

Neden?
Onu sana kelepçeyle mi bağlamışlar?
Ya da 404 yapıştırıcıyla mı?
Ya bu erkeklerin klasik yalanları beni öldürecek...
Neymiş, çok seviyormuş.
Ciddi düşünüyormuş. :87:
Artık başkasıyla olamazmış.
Ama mıçını da yerinden kaldırmazmış. :82:
Aman paşanın keyfini yesinler :81:
Annem olsa şimdi 'Boğa beslemeye mi bu adamı eve alacaksın'? derdi

aynennn canımmmm.bide bu adamın boyu kısamı biraz?
annelerden konu açıldı da bennim annemde 'tıçı yere yakın olan adamdan korkacaksın' der...

3 sene önce mesailerle filan 2500 (yani 2 buçuk milyar aldı) son kuruşuna kadar babasına yolladı.Ben o zaman 650 tl alıyodum bu arada :) Babasına ben para biriktiricem evlencem demiş babası kızmışmış da o yüzden yollamak zorunda kalmış.Neyse dedim tamam hadi bunuda geçim dedim o kadar emek verdim dedim devam ettik evlenmek konusunda çok baskı yapıyordu ben ise o zamanlar 21 i yeni bitiriyodum çok erken daha 2 sene bekleyelim dedim.Ben o kadar bekleyemem laf oluyor artık nie evlenmiyor bişeymi var diye dedi.beyefendi benim kredi kartları borcumu nasıl ödiceğimi düşünmüyor milletin lafını düşünüyor.sen bi borçlarımı öde sana yedirdiğim paraları bi öde de ben rahata çıkım sonra düşünürüm belki dimi.Ben dedim aileme ne diyim nasıl ikna edeyim dedim öylelikle bitirdik.Acı çekmedim mi çektim illaki 3 senemi harcamışım bişey olsun emeğe değsin dedim olmadı.O zzamanki akılsızlığımla intihar düşündüm mesaj attım bunu söyledim arayp yapma bile demedi.Bir sene ondan kalan borçlarımı ödedim belki abartmıyorum.
Eminim çoğunuz hiç mi tanıyamadınız diyeceksiniz.İnsanlar konusunda yanıldığım çok nadirdir.Demekki insan inanmak istediğine inanıyor görmek istediğini görüyor.
27 yaşındayım demişin ne önemi var evlenip hayatını zehir etsen 18 olsan nolcak 27 olsan nolcak.
İyik benim ısrarlarıma rağmen bitirmiş.İyiki nişanlımı tanıma fırsatı vermiş bana.Bana yaptığı tek iyilik bu olsa gerek.Birde hayat müşterek demişin evet öyle.Ama senin verdiğin kadarını onunda vermesi gerek diye düşünüyorum.Şimdi nişanlımda para yokken ödemedim mi gittiğimiz restorantın hesabını,yada parası yokken vermedim mi para verdim.Ama aynısını oda yaptı.Cebindeki paranın yarısından fazlasını bana verip sende olsun ben önemli değilim dedi.yaz okuluna giderken paraya sıkışmıştı ben para yollamıştım ptt den.Onun kağıdınmı ben yırtıp atana kadar cüzdanında sakladı her seferinde hatırlasın diye.
belki azcık sana yardımcı olabilir karar vermende yaşadıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…