Yaşadıklarını okurken bundan 3-4 sene önceki yaşantım canlandı gözlerimde:) bende birisiyle telefonda tesadüfen tanışmıştım.3 sene devam etti bu süreç.Ayrılmalar barışmalarla filan.En son askerdeyken muhtemelen yalnızlıktan dolayı beni aradı beni unutamadığını söyledi.Biz tekrar konuşmaya başladık.Askerlik döneminde bekledim.İnanılmaz sorumsuz ve daha öncesinde psikolojik sorunlar yaşadığı için her şeyi her aşamayı hayatıyla ilgili söylemen gerekiyordu.Hayal kurarken bile yardımcı olmak gibi. Askerden sonra sizdede olduğu gibi istanbula geldi çalışmaya başladı.Çalıştığı şirket bir ay çalıştırıp maaşını içeri atıyor ikinci ayda maaş vermeye başlatıyordu.Olası iş bırakıp giderse personel para kalmasın diye.Askerden sonra gelişinden bu ikinci ayın sonuna kadar masrafları hep ben kaşıladım.Kimsenin söylediğinede kulak asmadım.Hatta o zamanlar bir yere ödeme yapmam gerekiyor diye biliyordum o zamanlarda 100 tl idi sanırım.maaşımdan para kalmadığı için ailemden almıştım.Daha sonra borcum olmadığını yanlış hatırladığımı öğrendim.o parayla bayram tatiline gidecekti ailesine hediyeler almıştım herkese tek tek. neyse 2. ayın sonunda maaşını aldığında ne yaptı öğrenmek istermisin?
Yaşadıklarını okurken bundan 3-4 sene önceki yaşantım canlandı gözlerimde:) bende birisiyle telefonda tesadüfen tanışmıştım.3 sene devam etti bu süreç.Ayrılmalar barışmalarla filan.En son askerdeyken muhtemelen yalnızlıktan dolayı beni aradı beni unutamadığını söyledi.Biz tekrar konuşmaya başladık.Askerlik döneminde bekledim.İnanılmaz sorumsuz ve daha öncesinde psikolojik sorunlar yaşadığı için her şeyi her aşamayı hayatıyla ilgili söylemen gerekiyordu.Hayal kurarken bile yardımcı olmak gibi. Askerden sonra sizdede olduğu gibi istanbula geldi çalışmaya başladı.Çalıştığı şirket bir ay çalıştırıp maaşını içeri atıyor ikinci ayda maaş vermeye başlatıyordu.Olası iş bırakıp giderse personel para kalmasın diye.Askerden sonra gelişinden bu ikinci ayın sonuna kadar masrafları hep ben kaşıladım.Kimsenin söylediğinede kulak asmadım.Hatta o zamanlar bir yere ödeme yapmam gerekiyor diye biliyordum o zamanlarda 100 tl idi sanırım.maaşımdan para kalmadığı için ailemden almıştım.Daha sonra borcum olmadığını yanlış hatırladığımı öğrendim.o parayla bayram tatiline gidecekti ailesine hediyeler almıştım herkese tek tek. neyse 2. ayın sonunda maaşını aldığında ne yaptı öğrenmek istermisin?
ne yaptı canım çok merak ettim?????
inan benimde okadar borcum olmasına kredi borcum olmasına rağmen ona destek olmaya çalışıyorum..ama artık yettirememeye başladım ..üstelik bende ailemden yardım almaya başladım fakat hem çalışıp hemde onlardan para almak bana çok koyuyo..ona bu rahatsızlığımı söyleyincede ne olcak canım ailen sonuçta borçmu alıyosun sanki diyo beni çıldırtıyo yaa bu kadarda yüzsüzlük fazla yanii
canım sen hiç moralini bozma ergenlik çağında bi hata yaptın diye say ve bitir bu işi hiçbirşeye de acıma yok emek verdim yok param gitti gibisinden anladın mıbak gençsin eminim çok da güzel birisindir.belki çevrende bi dönem yalnız kaldın diye böyle bi şeye adım attın ve bu kişiyi tanıdın bi şans verdin ama olmadı bu kadar bak bu olaya ve tez zamanda hayatından çıkar tatlım :92: çalışıyorsun paran var istediğin gibi birisini mutlaka bulacaksın ben inanıyorum buna herkes hepimiz yanlış şeyler yapabiliriz ki böyle bak bu olayada unutt gitsin netten nereye kadar olacak ki bak yanınada geldi gördün boşver hayat çok güzel
inan bazen bende böyle düşünüyorumm canımm..ilerde olurda evlenirsek kesin yine bi işten sıkılıp ayrılır benim elime bakar diyee..hayatta en korktuğum şey yaa Allah kimseye böyle bişey yaşatmasınn..
amin.. ama senin eline bakar vede bundan hiç rahatsız olmaz. kasa ancak evlendiğin zaman ortak olur evlenmeden önce ortak kasa diye birşey yoktur.. erkeğin gücü paradır, kadının zekası.. ki sıkılmaya başlamışsın zaten.. maddi gücünün olmaması ayrı birşey, bunun için olanakları yaratmamak ve bu asalak yaşamdan memnun olmak apayrı birşey.bu tip erkekler kene gibidir, sürekli kan emerler..
amin.. ama senin eline bakar vede bundan hiç rahatsız olmaz. kasa ancak evlendiğin zaman ortak olur evlenmeden önce ortak kasa diye birşey yoktur.. erkeğin gücü paradır, kadının zekası.. ki sıkılmaya başlamışsın zaten.. maddi gücünün olmaması ayrı birşey, bunun için olanakları yaratmamak ve bu asalak yaşamdan memnun olmak apayrı birşey.bu tip erkekler kene gibidir, sürekli kan emerler..
aklımıınn ermediği ben bayan olarak böyle bi yaşama katlanamayıp ailemden para almamak için severek çalıştığım halde bi erkek bu şekilde nasıl rahat olabilir yaaaböleside bana denk geldi yani şansıma
saolll canımm inan konuştukça biraz daha rahatlıyorumm..verdiğim zamana, emeğe ve sevgiye yanıyorum zaten başka bişeye değil..çok şans verdim ona belki düzelir diye sırf sevdiğim için ama sevgide bi yere kadar sonuçta emek olmadan hiçbişey olmuyo bu hayatta..
bu tipler çok fazla arttı.. benimde başımdaydı bundan bitane.. hem ben nişanlanmıştım ama nişanlanınca gösterdi asıl niyetini allahtan evlenince göstermedi. bunu hissettiğim anda bitirdim.iki tane yazlığımız var bizim. burası bize kalsın diyecek kadar yüzsüzleşmişti düşün.. hiç uzatmadım gözümde bi anda canavar gibi görünmeye başladı. uzatma sende hiç hemde..
canım ben merakımdan soruyorum ayrılırken nasıl bı konuşma yaptın; yanı adama dank diye sen yazlıgımı istedin ayrılalım denmez...Nasıl konustun,konuya nasıl gırdın nasıl bağladın olayı ....
aynen öyle canım emeğine yanarsın bilirim o duyguyuamann sadakan olsun farzet 1 yıl bi fakiri doyurdun böyle bak olaya gençsin özgürsün karşına kimler çıkar canım belki şimdi bile seni çok seven ama senin onun varlığından bile haberi olmadığın birisi vardır kimbilebilir ki onun için hiç bişeye acıma,emek bilmem ne boşver koy kapının önüne hani geçici bişeydir diyecem,emek ver kurtar ilişkini diyecem ama bi insan 1 yıl boyunca 1 tane işte bile dikiş tutturamaz mı bu süre zarfında hiç mi utanmaz aşkım hesapları hep sen ödüyorsun diye mahçup olmaz mı yok anam yok yol ver gitsin kendine yazık etme buna harcayacağın paralar her ay bi yarım,bi çeyrek altın at kenara birikmiş paran olur çeyiz düzersin
"senin çok iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. benim tarzım bir yaşam şekli değil bu. biz senle farklı düşüncelere sahibiz. umarım kendi istediğin gibi birini bulursun "dedim. telde konustuk şehir dışındaydı o ara. kaldı hiçbirşey diyemedi.." benim parama tenezzül ediyorsun ve sana bilinçli surat yapıyorum dikkate bile almıyorsun gayet rahatsın. bu rahat tavırların beni rahatsız etti" dedim. birdahada ne mesajına cevap verdim ne telefonuna. bitti gitti şükür.
Şuanki sevgilimle internetteki bi site aracılığıyla tanışmıştım nerdeyse 1 yıldır beraberiz ama onunla tanıştığım için çokta mutlu olduğum söylenemez iyi zamanlarımızda oldu tabiki bunu inkar edemem ama ilişkinin sonu olmadığı belli aslında..çünkü çok sorumsuz biri ve sorumlulukk söz konusu olunca kesinlikle sıkıntıya gelemiyor..bir işe bile benim zorumla giriyor ama sıkıntıya gelince 1 ayı doldurmadan işten çıkıyorbuda bende ayrı bir stres yapıyor..burda ailesinden uzak yaşıyor hesapta benim için ve çalışmak için gelmişti ama ne doğru düzgün çalışıyor nede beni mutlu edebiliyor çünkü o işsiz olduğu için bi yere gittiğimizde bile herşeyi ben ödüyorum Başta çok sorun etmiyodum ama sürekli herşeyi ben karşılayınca zoruma gitmeye başladı sonuçta bayan olan benim ama ilişkide erkek görevini ben yapıyorum sanki aile babası benim kendisi evin hanımı Tabiki hayat müşterek yeri gelir bende karşılarım ama sürekli oluncada artık kendimi kullanılıyomuşum gibi hissetmeye başladım
Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyobenimse yaşım 27 okadar bekleyemem dediğimde kıyamet kopuyo ama artık konu zamanıda geçti gerçekten sorumluluk sahini olabileceğine inansam 10 yıl bile beklerim sorun olmaz ama ondan hiçbir çaba göremeyince kahroluyorum ((
Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
Neden?
Onu sana kelepçeyle mi bağlamışlar?
Ya da 404 yapıştırıcıyla mı?
Ya bu erkeklerin klasik yalanları beni öldürecek...
Neymiş, çok seviyormuş.
Ciddi düşünüyormuş. :87:
Artık başkasıyla olamazmış.
Ama mıçını da yerinden kaldırmazmış. :82:
Aman paşanın keyfini yesinler :81:
Annem olsa şimdi 'Boğa beslemeye mi bu adamı eve alacaksın'? derdi
Ne yaptı :26:
ne yaptı canım çok merak ettim?????
inan benimde okadar borcum olmasına kredi borcum olmasına rağmen ona destek olmaya çalışıyorum..ama artık yettirememeye başladım ..üstelik bende ailemden yardım almaya başladım fakat hem çalışıp hemde onlardan para almak bana çok koyuyo..ona bu rahatsızlığımı söyleyincede ne olcak canım ailen sonuçta borçmu alıyosun sanki diyo beni çıldırtıyo yaa bu kadarda yüzsüzlük fazla yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?