Kararsızım, mantığımımı kalbimimi dinlemeliyim bilmiyorum :(((

Sonunda Bitti..Geçen zamanı,verdiğim emekleri,Sevgiyi,Değeri herşeyi kaldırıp çöpe attım..Bundan sonrası benim için daha zor olucak belkide atlatmam zaman alıcak ama doğru olan buydu biliyorum..Ayrılır ayrılmaz etrafımda ilgilenenler dahada arttı kendime zaman ayırmayı düşünüyorum..Sizce zamana mı bırakayım yoksa çivi çiviyi sökermi??????

şu erkeklerden uzak dur acını yaşa ,olgunlaş,kendini tanı hemen dallama aşık olayım diye de etrafına erkekleri toplama

şu erkeklerden uzak dur acını yaşa ,olgunlaş,kendini tanı hemen dallama aşık olayım diye de etrafına erkekleri toplama

bencede en mantıklısı o sanırım canımm..biraz dinlenip kendime gelmem lazım..ayrıca yaşadığım ilişki yüzünden artık etrafımda erkek sinek bile görmek istemiyorum..bu dönemi atlatmam lazım öncelikle sanırım..

Bütün bunlarrr olurken sen hala kararsızım mı diyorsun canımm

evet canımm kararsızım çünküü bu olanları görmeme rağmen sevdiğim için vazgeçemiyodum kararsızlığım bundan kaynaklanıyodu..çünkü bazen kalp işin içine girince mantıkla hareket edilemiyor..

bu yaşına kadar sorumluluk edinememiş birisi bundan sonra edinirmi cnmç boşu boşuna haytını karartırsın bu tür erkekler kadın parasıyla yaşarlar. bence hiç vakit kaybetme ve zamanınıda harcama

ayrıldımm ama şimdide kendisi peşimi bırakmıyo beraberken benimle bu kadar ilgilenmiyodu şimdi bırakınca kıymete bindim herhalde..sürekli arıyo açmıyorum işyerime habersiz geliyo beni 5 dk görmek istediğini söylüyo bu şekilde ondan kopmak benim için dahada zor oluyo..
Tam bitirdim hayatıma devam edicem diye karar vermişken o benim kafamı karıştırmaya devam ediyo napıcamm ben böle yaaa ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…