kararsızım, yardım

sevinc29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2
0
1
31
merhaba arkadaşlar,
evlilik yolunda gittiğim ailesiyle tanıştığım hatta evlenme teklfi edecekken, 7 aydır konuştuğum erkek arkadaşım evlilikten korktuğunu söylerek, benden ayrıldı, benim de onunla çıkmadan önce ilgi duyduğum biri vardı, oda ayrıldığımızı duydu ve benimle birlikte olmak evlenmek istediğini söyledi, ama aklım eski sevgilimde, ya dönerse diye, fakat evlenmek isteyen kişiye de ilgim var yok değil, sizce ne yapmalıyım, eski sevgilimin dönmesini mi, yoksa ondan önceki kişiyle konuşup evlilik yolunda mı gitmeliyim, artık hayatımda biri olsun istiyorum. sizce ???

yazdıklarında tutarsızlık var. evlilik yolunda gittiğin biri bunu bilir, hatta konuşmuşsunuzdur ve evlenme teklif edecekken ayrıldı diye birşey olmaz. ikincisi 7 ay konuşmakla evlenmeyi şahsen doğru bulmuyorum. daha fazla zaman lazım. bu işler lay lay lom değil, ömürlük karar alıyorsun. bir daha bu çocuktan sana fayda gelmez haberin olsun.
ayrıldığını duyan çocukla da hemen evlenme, zaman lazım zamannnn.

2.şahıs a karşı bişey hissetmiyosun bence sadece boşluk doldurmaca sen biraz zaman ver kendine 2-3 ay neler olacak ona göre yol al

Bence mantığına bak şuan. O senden ayrılan gelse de geri dönme sağı solu belli değil baksana... yeni gelene hemen evlilik olmasa da şans ver kısmet bu işler.

cevaplarınız için teşekkür ederim, açıkcası konuyu uzatarak sizleri baymak istemediğim için kısaca yazdım buda yanlış anlaşılmaya sebep vermiş, şöyle ki, evlilikten korktuğunu söyleyen insanla 7 ay çıktık fakat bu 7 ayın her günü görüştük, ailesiyle tanıştırdı, akrabalarının içine soktu, fakat arkadaş ortamına ayrılmadan 1 hafta önce çok takıldı, hatta benim mesajımı erkek arkadaşına mesaj atarak fikir almak istemiş, arkadaşıda gelsin yeni karılar, yazmış, ama ona rağmen sırf aileler tanıştı dıye bırsey demedım. ama bana bu sekılde korktugunu soylerek ayrıldı, ilgi duyduğum kişi de daha önce bana pas vermemişti, şimdi ise aktif rol oynamaya calısıyor, kararsızım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. siz olsanız ne yaparsınız

Ikiside evlenilcek tip degil.
Biri sizi terk etmiş digeri ise zamaninda pas vermemiş.
Siz galiba evcilik oynamak istiyorsunuz.
Bence Bdvye göz atin...ve kararinizi kendiniz verin.

Back
X