- 29 Haziran 2017
- 182
- 187
- 103
- 38
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Dayak atan adam asla duzelmez. Yol yakınken yol ver. Yoksa 60 yaşında bile dayak yersinMerhaba 3 aylık bir kızım var.kızım kucağımdayken eşimden şiddet gördüm (tekme ve yumruk) allaha şükür çocuğuma bişey olmadı.evi terkettim ailemin yanındayım.eşime soracak olursak kendisini hala haklı görüyor çünkü onu o noktaya ben getirmişim.getirmeseymişim hak etmişim az bile yapmış.çok küçük bir mesele yüzünden eşime sert tepki vererek bağırmıştım.bebeğim çok küçük henüz.sizce ne yapmalı boşanmalı mı? Yoksa öfke kontrolü için doktora mı gitmeli kararsızım
Gelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimiİyi de adam pişman değilmiş. Eğer kabahati sizde buluyorsa hala iflah olmaz. " Sen git doktora sorun sende" der. İmkânlarınız nasıl? Geliriniz var mı aileniz destek mi? Bize boş keseden sallamak kolay gelir ama kucağınızda minnacık bebek varken saldıran kansizi mideniz alacak mı bir daha? Ki tekrar edeyim adam PİŞMAN DEĞİL. Dönerseniz ilk kavgada AYAĞINLA GELDİN diyecek. Eğer imkânlarınız el veriyorsa hiç durmayin. Çocuğunuzu sağlıklı ortamda büyütün. Size el kaldıran çocuk büyüdüğünde ona da el kaldıracak.
Normaldir yavaş yavaş Stockholm sendromu nasıl yakalanmissiniz. Çaresi kafa dinlemek ve iyi bir psikolojik destek almak. Şiddetin her türlüsü insanın benliğine vurulmuş birer balta. Her şiddet hamlesi benliginizden bir parça alıp götürür. Şiddeti tasvip etmeyin. Azalacağına dozu artarak devam eder. İlla boşanmak icin sizi bayıltana kadar dövmesini beklemeyin. Çocuğunuzun güçlü bir anneye ihtiyacı var. Biraz acımasız bir söz olacak. Babası olmayanlardan af dileyerek söylüyorum. Çocuk babasız da büyür. Ama annesiz olmaz bitmiş umutları sönmüş gözünün feri kaybolmuş bir kadına dönüşmeden ayaklarınız üzerinde durun.Gelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimi
Siddet konusunda suc tamamen onunGelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimi
Siddet konusunda suc tamamen onun
Biz neden dayak yemiyoruz ? Her erkek karisini , sevgilisini dovuyor mu saniyorsunuz? Siz benim esime dediklerimi duysaniz, vurmayi aklindan bile gecirmez
Cocugunuzun boyle bir ortamda mi buyumesini istoyorsunuz?
Cocuk buyuyup babasina karsi geldiginde ne olacak? O da mi dayagi hak etmis olacak ?
O zaman cocugunuzu dovdugunde hak ettin cocugum sus otur mu diyeceksiniz?
Şiddet uygulayanların klasik tavrı budur. Buna sen sebep oldun der. Boşanmalısınız kesinlikle.Gelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimi
İlk kez şiddet görmediğinizi düşünüyorum doğru mu?Haklısınız aslında bağırmalarımın sebebi yıllardır dolmuşluğum...eşimle hiçbirşekilde anlaşamıyoruz.oldukça sorumsuz ben de tam tersi..onun sorumsuzluklarına tahammülüm kalmadı artık...ve malesef ki eşimin telefonunda uygunsuz görüntüler buldum kendisinin telefonundan ekran görüntüsü alınmış virüs bulaştığını söylüyor ama inandırıcı gelmedi..
Evet çoğu defa her seferinde ben suçlu oldum.eşimin sorumsuzluklarına karşı tepki verdiğim için...İlk kez şiddet görmediğinizi düşünüyorum doğru mu?
Evet çoğu defa her seferinde ben suçlu oldum.eşimin sorumsuzluklarına karşı tepki verdiğim için...
Gelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimi
Peki birgün çocuğunuz da onu sinirlendirecek bir hata yapıp o raddeye getirirse?Gelirim var çalışıyorum ayrı bir eve çıkıp çocuğuma bakabilirim ailem de maddi ve manevi anlamda arkamda.o zaman neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz?bana yıllarca şunu empoze etti bana şiddet uygulamasının sebebini yine benim suçum olarak gösterdi ve ben şimdi malesef ki acaba bende mi suç gibi düşüncelere girmeye başladım.eşime bağırdım sonuçta ama bunun karşılığı bu mu olmalıydı diye sorguluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?