- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
Ben anne değilim fakat mantıkla söylüyorum bunu.Hicte hakli degiller. Cocuk bu, elbette yanlis yapar. Ki cogu kacan kizlar, ailede sevkat, sevgi saygi görmeyen kizlar.
Simdi bu kiz bide cocuk yaparsa tamamen hayati kararir.
Ben bir anne olarak diyorum bunu, daima kizimin arkasinda olurum. Annelik budur cünkü.
K Kewokamin Tavsiyem bu adami birakman. Aranizda büyük ihtimal ile nikah yoktur zaten. Annenlere git, bir süre sonra af ederler seni. Üniversite sinavina gir ve hayatini kurtar. Ergen olarak bir hata yaptin ve neresinden dönersen kardir.
Sırf baskı uğruna anne babadan kaçan bir kızdan bahsediyoruz,bana göre bariz şımarıklık bu.
Benim babamın yanında olduğum zamanlarda bana da baskı uygulardı,ben neden kaçmadım o zaman? Benim annem de babam da her zaman söyler,ne kadar kavga edersek edelim,senin iyiliğini düşünüyoruz iyi olmanı istiyoruz derler,ki haklılar. Bunca duruma rağmen ben anneme babama karşı gelip evden kaçsam bir da yüzüme bakmazlar,ki bakmasalar da haklı olurlardı. Sevgi görmemek bahane değil,madem sevgi görmüyor sevilmiyor aradığı sevgiyi kocada bulmak yerine ders çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışabilirdi.
Ayakları totosuna vurarak kaçmamalıydı.
Son düzenleyen: Moderatör: