Stajda soğudum diyorsun yüksek lisans yapsam mı diyorsun? Bunlar çelişiyor soğuduğun alanda nasıl yüksek lisans yapacaksın ve neden? Sonunda ünide öğretim görevlisi olma işi garanti değil bende istemiştim ama baktım emekle, akılla olmuyor o yüzden önce atanayım dedim sonra yüksek vs. yapayım çünkü yüksek, doktora ve ilerisine uğraşırken karnınızı ne ile doyuracaksınız işte böyle bir saçmalık var ayrıca en en saçması hepsini yapıp iyice beş parasız kalabilirsiniz kadroya alınmayıncaAslında çok kötü değil mesleğim ama stajda soğuttular. Yuksek lisans yapmayı düşünüyorum. Ama bazen diyorum değer mi . Sonunda üniversitede öğretim görevlisi fln olabilir miyim gibi aklımda deli sorular.
Çünkü alanı seviyorum. Teorik kısımı çok iyi anlıyorum. Uygulama kısmı zorluyor. Bütün kötü işler bize veriliyor. Öğrensin maksadı ile. Hemşireler ise kendi aralarında oturup çekirdek citliyor.Stajda soğudum diyorsun yüksek lisans yapsam mı diyorsun? Bunlar çelişiyor soğuduğun alanda nasıl yüksek lisans yapacaksın ve neden? Sonunda ünide öğretim görevlisi olma işi garanti değil bende istemiştim ama baktım emekle, akılla olmuyor o yüzden önce atanayım dedim sonra yüksek vs. yapayım çünkü yüksek, doktora ve ilerisine uğraşırken karnınızı ne ile doyuracaksınız işte böyle bir saçmalık var ayrıca en en saçması hepsini yapıp iyice beş parasız kalabilirsiniz kadroya alınmayınca
Yüksek veya doktora yapınca uygulama olmayacak mı gene zorlanmayacak mısın? O zaman ne yapacaksın?Çünkü alanı seviyorum. Teorik kısımı çok iyi anlıyorum. Uygulama kısmı zorluyor. Bütün kötü işler bize veriliyor. Öğrensin maksadı ile. Hemşireler ise kendi aralarında oturup çekirdek citliyor.
Kötü işler derken ??Çünkü alanı seviyorum. Teorik kısımı çok iyi anlıyorum. Uygulama kısmı zorluyor. Bütün kötü işler bize veriliyor. Öğrensin maksadı ile. Hemşireler ise kendi aralarında oturup çekirdek citliyor.
yüksek olmaliymisim gibi hissediyorum
Belki, denemekten zarar gelmez.Yüksek lisans yap üstüne de git akademisyen ol.
Seni mutlu eder belki
Belki, denemekten zarar gelmez.
Mutlu olmayacaksan kesinlikle bırak. Ablam başarılı olamadı isteseydi olurdu da. Ama şu anda hemşire ve pişman. İşini layıkıyla yapıyor çok şükür ama çalışma sistemleri zor insancıl değil kesinlikle. Tabi ki her mesleğin farklı zorlukları var. Ama ablam keşke sıradan bölüm okusaydım veya öğretmenlik okusaydım diyor.Hemşirelik öğrencisiyim.