Nerdeeenn nereyee gitmek istiyorsunuz?Hiç kendi mesleğinden memnun olmayan var mı? Ya da kendini aşağı gören ve meslek değiştiren? Benim derdimde yapacağım meslekte kendimi aşağı görüyorum daha yüksek olmaliymisim gibi hissediyorum. Sürekli ezikleniyormus gibi hissediyorum . Ne yapmalıyım sizce ? Sizin tecrübelerinize bakarak meslek değiştirme hikayeleri olan varsa dinleyerek kariyerime yön vericem..
Mesleğin ne ki?
Hemşirelik öğrencisiyimNerdeeenn nereyee gitmek istiyorsunuz?
Tek tek yazmasanız keşke. Hemşirelikten neye geçmek istiyorsunuzHemşirelik öğrencisiyim.
Kimse genel mudur dogmaz.. :)Hiç kendi mesleğinden memnun olmayan var mı? Ya da kendini aşağı gören ve meslek değiştiren? Benim derdimde yapacağım meslekte kendimi aşağı görüyorum daha yüksek olmaliymisim gibi hissediyorum. Sürekli ezikleniyormus gibi hissediyorum . Ne yapmalıyım sizce ? Sizin tecrübelerinize bakarak meslek değiştirme hikayeleri olan varsa dinleyerek kariyerime yön vericem..
Bu siteye pek hakim değilim.Tek tek yazmasanız keşke. Hemşirelikten neye geçmek istiyorsunuz
Siteye hakimiyetle alakası yok ki? sorununuzu yazıyorsunuz çok basit . Hemşirelik okuyorum ama mühendis olmak istiyorum. çok basit ve anlaşılırBu siteye pek hakim değilim.
Ne alakası var mühendislikle sitedeki alıntılama cevaplama kısmını karıştırdım. Burda konu açıyorum. Meslek değiştiren var mı diye soruyorum hikayeleri varsa bu konuyla ilgili merak ediyorum. Sorun dışındaki herşeye odaklaniliyor. Lütfen rica ediyorum meslek değiştirme ilgili bir tecrübeniz yoksa başka konulara bakın.Siteye hakimiyetle alakası yok ki? sorununuzu yazıyorsunuz çok basit . Hemşirelik okuyorum ama mühendis olmak istiyorum. çok basit ve anlaşılır
Örnek verdimNe alakası var mühendislikle sitedeki alıntılama cevaplama kısmını karıştırdım. Burda konu açıyorum. Meslek değiştiren var mı diye soruyorum hikayeleri varsa bu konuyla ilgili merak ediyorum. Sorun dışındaki herşeye odaklaniliyor. Lütfen rica ediyorum meslek değiştirme ilgili bir tecrübeniz yoksa başka konulara bakın.
Aslında çok kötü değil mesleğim ama stajda soğuttular. Yuksek lisans yapmayı düşünüyorum. Ama bazen diyorum değer mi . Sonunda üniversitede öğretim görevlisi fln olabilir miyim gibi aklımda deli sorular.Canım ben matematik bölümü öğrencisiydim fizik bölümüne geçiş yaptım üni 2.sınıfın ortalarında bir yerde. Meslek değişimi sayılmaz ama matematik öğretmeni olmaktansa fizik Öğretmeni olmak istediğime kanaat getirdim yani bunu daha başarılı şekilde gerçekleştireceğimi düşündüm. Ve pişman değilim mutluyum iyikide yapmışım.
Aaa nasıl sevmezsin mesleğini ?? Bense aşığım mesleğime . Seneye ameliyat bölümünü okumayı düşünüyorumHemşirelik öğrencisiyim.
Sizde mi hemsiresinjz?Aaa nasıl sevmezsin mesleğini ?? Bense aşığım mesleğime . Seneye ameliyat bölümünü okumayı düşünüyorum
Evet hemde çok çok uzun yıllardan beriSizde mi hemsiresinjz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?