Kararsızım...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar,çalışmak istiyorum hem birikim için hem de ev yaşamı sıkıcı olduğu için.ama kızım var üç yaşlarında,annemler uzakta oldukları için kreşe vermem lazım.o zaman da maaşın yarısı gidiyor,asgari ücretle çalışacağım için kreş ağır geliyor.o yüzden çalışsam kreşe çalışacağım yani.diğer yandan şöyle düşünüyorum; ismek kursuna gitsem kuaförlüğü öğrenip,kurstan sonra bir kuaförde ücretsiz işi öğrenmek için çalışıp kendi işimi açıp kızımı da yanımdan ayırmasam diyorum.ama kuaförlüğü öğrenmem için 2 yılımı mesleği öğrenmek için vermem lazım.ne yapsam sizce; 8ir iş bulup çalışsam mı? yoksa kuaförlüğü mü öğrensem?...şimdiden teşekkürler...

Bir is bulup calis bence annenin yakinina tasinirsiniz cok guzel olur

Annemler şehir dışında.ahhhh! annemler bu şehirde olsaydı ben çalışırdım zaten.

2. çocuk düşünüyor musunuz acaba? Eğer düşünüyorsanız 2. bebekten sonra meslek işine karar verin derim ben. Çünkü bi işe başlasanız bile tekrar hamile kalmanız durumunda o işe ara vermeniz gerekecek

Kayinvalidenler peki

2. çocuk düşünüyor musunuz acaba? Eğer düşünüyorsanız 2. bebekten sonra meslek işine karar verin derim ben. Çünkü bi işe başlasanız bile tekrar hamile kalmanız durumunda o işe ara vermeniz gerekecek

kv de şehirdışında yani kimse yok yakınlarda.ikinci çocuğu düşünmüyorum evliliğim tam oturmadı,maddi manevi problemlere ikinci bir çocuk eklemek istemiyorum.eşimin iş yaşamı net değil.birikim yapamıyoruz,ben iş yaşamına girmek durumundayım.

kv de şehirdışında yani kimse yok yakınlarda.ikinci çocuğu düşünmüyorum evliliğim tam oturmadı,maddi manevi problemlere ikinci bir çocuk eklemek istemiyorum.eşimin iş yaşamı net değil.birikim yapamıyoruz,ben iş yaşamına girmek durumundayım.

Kuaförlük yaparsan kızınla beraber olma şansın var o yüzden ben kuaförlük derim, geç olsun da güç olmasın :)

Maddi sorun varmis kuaforluk kolay degiil 2 seneye kizin okula baslicak sen aksam 9 kadar calisacaksin hala normal bir is bakmani oneriyorum

Ben de kuaforluk derim, meslek sahibi olmak gibisi yok. Musteri edinirsen evinin bir odasinda bile randevu ile yapabilirsin ilerde. Hangi kursa gidersen git isin temelini ogrenirsin, deneyim kazandikca da ogrendigin seyler artar. Kurs haftada 3 gun filan, geri kalan gunlerinde de bir kuaforde ciraklik yapabilirsin. O zaman daha cabuk ogrenirsin.
Cok zorlanirsan bir sure hafta iclerinde kizini annene goturup birakir, hafta sonlari alirsin. Biz de zamaninda oyle buyuduk. Yollar yakin oluverir boyle zamanlarda.

Maddi sorun varmis kuaforluk kolay degiil 2 seneye kizin okula baslicak sen aksam 9 kadar calisacaksin hala normal bir is bakmani oneriyorum

sağol canım ilgin için.kızım okula gidene kadar çalışsam kreşe vereceğim.kızıma hem kıyamıyorum hem de maaşın yarısı gideceği için, kuaförlüğü bütün yaşamım boyunca yapabilirim diye düşünüyorum,kızımla gider geliriz işime.

Son düzenleme:
Ben de kuaforluk derim, meslek sahibi olmak gibisi yok. Musteri edinirsen evinin bir odasinda bile randevu ile yapabilirsin ilerde. Hangi kursa gidersen git isin temelini ogrenirsin, deneyim kazandikca da ogrendigin seyler artar. Kurs haftada 3 gun filan, geri kalan gunlerinde de bir kuaforde ciraklik yapabilirsin. O zaman daha cabuk ogrenirsin.
Cok zorlanirsan bir sure hafta iclerinde kizini annene goturup birakir, hafta sonlari alirsin. Biz de zamaninda oyle buyuduk. Yollar yakin oluverir boyle zamanlarda.

meslek edinmem lazım.ne bileyi evliliğim yürümezse bir düzenim olur,kimseye ihtiyacım olmasın istiyorum.eşimden para almaktan bıktım.hiçbir birikim yok.ben nasıl evde oturayım değil mi Arkadaşım?

Ismekte ogrenemezsin
Bir digeri kuaforde edilen muhabetler ortam yuksek ses muzik kizin icin bir ev ortami saglayamaz bence ayrica gec saatlere kadar kaliyorlar aksam 9 normak rofleye gelmislerse 11 dir o saat
Kendi dukkanin olacaksa bu senin 3_4 seneni alir o radan getirecegin gelirde ( kucuk mahalle kuaforlerinden bahsediyorum ) disarida calissan kaybedecegin kres parasinin kaybolmamis hali olur

Ismekte ogrenemezsin
Bir digeri kuaforde edilen muhabetler ortam yuksek ses muzik kizin icin bir ev ortami saglayamaz bence ayrica gec saatlere kadar kaliyorlar aksam 9 normak rofleye gelmislerse 11 dir o saat
Kendi dukkanin olacaksa bu senin 3_4 seneni alir o radan getirecegin gelirde ( kucuk mahalle kuaforlerinden bahsediyorum ) disarida calissan kaybedecegin kres parasinin kaybolmamis hali olur

kuaförlük mesleğini aslında hiç sevmiyorum,sırf para kazanırım diye öğrenmek istiyorum.sermayesi yok,dükkan açmak zor olmuyor diye.kızımda yanımda olur diye.yani ben çalışırsam sekreterlik yapacağım.ve son derece severim işimi ama maaş az ne yazık ki.kreşe göndersem kızımı çok ezilir diye tedirginim canım...

Kızlar,çalışmak istiyorum hem birikim için hem de ev yaşamı sıkıcı olduğu için.ama kızım var üç yaşlarında,annemler uzakta oldukları için kreşe vermem lazım.o zaman da maaşın yarısı gidiyor,asgari ücretle çalışacağım için kreş ağır geliyor.o yüzden çalışsam da kreşe çalışacağım yani.diğer yandan şöyle düşünüyorum; ismek kursuna gitsem kuaförlüğü öğrenip,kurstan sonra bir kuaförde, ücretsiz işi öğrenmek için çalışıp, kendi işyerimi açsam, kızımı da yanımdan ayırmasam diyorum.ama kuaförlüğü öğrenmem için 2 yılımı mesleği öğrenmek için vermem lazım.ne yapsam sizce; iş bulup çalışsam mı? yoksa kuaförlüğü mü öğrensem?...şimdiden teşekkürler...

devlet çalışmak isteyen bayanların çocuklarına ücretsiz kreşler açtı bunu bir araştırın derim çevrenizde varmı? ayrıca kuaförlük çalışma saatleri dolayısıyla çok zor çocuğum yanımda olur diyosanız hiç sağlıklı bir ortamda değil.

Back
X