kararsızım

Bende 20 net yapabilsem dusunmeden kalirdim temelim yok.
Öğretmenlik seçip sürünmekte istemiyorum. Ne yapıcam bilemiyorum.

önce kendinze güvenmekte başlayın
kimse matematik bilerek doğmadi sonuçta
önce adım adım öğreten basit kitaplarla başlayın
sonra her konu hakkinda fasikuller var yapamadığını konuda fasikullerden alıp çalışabilirsiniz
matematik işin sırrı çok soru çozmek
ne kadar çok soru turu görürseniz o kadar daha iyi anlarsiniz
ve tabi en önemlisi yapamadiklarinin doğrusunu öğrenmek

istemediğin bölümü okuma sırf bu sene gideyim diye yanlış tercihler yapma. benim bu yüzden 3 senem gitti onun için seneye bende tekrardan sınava gireceğim ve gerçekten okumak istediğim bölümü seçecem. bende sözelciyim ve benim bölüm hakkında da bir sürü olumsuz yorumlar var ama ben sevdiğim ve okumak istediğim bölümü seçmeye karar verdim. sosyal bilgiler öğretmenliği:KK36: :) birazda kendini geliştirmeye bağlı herşey. hakkında hayırlısı neyse o olsun

Öğretmenlik yapabilirim ama yükselme ihtimalim az birde atanma sıkıntısı yaşarsam mutsuz olacam.. Seneye tekrar hazırlanmalıyım galiba

5 yillik ogretmenim. Hem de ozel egitim ogretmeniyim. Sorsan maasimiz iyi tatilimiz var blap blap ama devletin sistemi o kdr sacma ki işimden sogudum. Sadece cocuklari sevmekle bitmiyor malesef... Ahh ah. Valla bu yıl ossye hazirlaniyorum. Baska bi bölüm okuyacagim. Hem de suan hamileyim :) ilerde boyle bi pismanlik yasamamak icin insallah dogru karari kolayca verirsin.

Back
X