Kararsizimmmm

kalpten-00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
82
15
38
Merhaba arkadaslar
Benim son bir aydir nerdeyse hayatimin akisini degistiren ve mutsuz eden olaylar oldu benim en derinden etkileyen ve caresiz birakanda... Sevdigim birisi var 2yil once bi arkadas vasitasiyla tanistirilmak istedik ve iatememistik ikimizde ve bu yil tesadufen ablamin dugunde tanistik cok begendim ve hep dua ettim onunla olabilmek icin belki imkansizdi ama bekledim istedim ve Rabbim dualarimi kabul etti ve bi sekilde bana acildi gorustuk konustuk ben ona ta ilk bastan hayrandim o da beni begenmis ve zamanla cok guzel bi bagimiz oldu cok sevdik birbirimizi 1ay once ailesini gonderdi ailemle tanistilar ama babam hic istemiyor agladim nolur sor arastir istyrm diye sormus ve olumlu seyler alamamis ben cok istyrm ama aileme sirtimi donmek istemiyrm onlarin rizasi olmadan evlilik yapmak istemiyrm lutfrn akil verin simdiden tesekkurler

Ne gibi olumlu şeyler duyamamış onları da açıklasanız?

Baban olumlu şeyler duymamış ama ne duymuş belki sana anlatamayacağı şeyler duymuştur bilemezsin ama şunu biliyorum annenin ya da babanın rıza göstermediği bir işten hayır gelmiyor ikna etmeye çalış ve sebebini öğren diyeceğim ama belki de duyunca hoşuna gitmeyecek kadar ciddi birşeyler vardır hakkında hayırlısı olur umarım

baba olumsuz ne duymuş ki acaba aklına yatmayan bişey var demekki ama ne olduğuna bağlı olarak kimin haklı olduğu değişir aileler çoğu zaman haklı olsada dedikosu ve iftira tarzı şeylerde olabilir duydukları çok istiyorsan babana bir daha iyice araştırmasını ve gerçekten yine olmaz derse babana güvenmeni tavsiye derim

2haftadir kotu bir durumdayim ve ben uzuluyrm diye eger istiyorsan veriyim demedi. Ben acik acik sordum nedir elle tutulur ne kotulugu varmis diye bisey yok babam yakistiramiyo beni tahsilatim iyi iyide bir isim var daha iyilerine layik oldugumu dusunuyo ama gonlume nasil anlaticam hakli ama

Sizin aileye yakismaz bosver demisler. Bide babam mezuniyetinede takmis durumda lise mezunu diye onuda sebep gosteriyor

Kim söylemiş peki, birden fazla kişi mi söylemiş. Şimbir bir kaç kişi aynı şeyi söylemişse, bir nedeni vardır. Ama gerekçe lazım, neyini görmüşler. Mezuniyetinin ne önemi var ki, insan olması önemli.

Iknasi olmuyorsa aileni dinlemeni tercih ederim

Erkek arkadasimin babamla yuzyuze konusmasi yumusamasina sebep olur mu acaba?? Cok arastirdi, heralde kendisi duymak istediklerini duyamadgindan olmaz diyo benim.icim isinmadi dedi ben senn mutsuz olmandan korkuyorum diyo

yaklasik 10 kisinn olumsuz konustugunu soyluyor bende taniyorum diyorum ama yaa yaniliyorsam ya benim gozum boyandiysa gibi suphelere dusuyrm

Erkek arkadasimin babamla yuzyuze konusmasi yumusamasina sebep olur mu acaba?? Cok arastirdi, heralde kendisi duymak istediklerini duyamadgindan olmaz diyo benim.icim isinmadi dedi ben senn mutsuz olmandan korkuyorum diyo
çok büyük bir sorun değilse duydukları aslında olabilir yani çevredeki insanlar kıskançlıktan falan filan da olumsuz ya size uymaz diyebiliyorlar guvendiği kişilere sorup sormamsına bağlı belki tanısa sever bir konuşsa aslında belki güven verir teyzeme de eniştem hakkında hep kötü şeyler söylemişler size uygun değil falan zamanında ama dayılarıyla tanıştırmış teyzem araya dayısı girip ben çok beğendim bir tanısın demiş şu anda çok mutlular yani allah bozmasın eniştemde dünya iyisi birisi denemekten zarar gelmez gerçekten seviyorsan ve senin için hayırlıysa insallah olur babanda bunu görür canım mutluluklar dilerim sana hep

yaklasik 10 kisinn olumsuz konustugunu soyluyor bende taniyorum diyorum ama yaa yaniliyorsam ya benim gozum boyandiysa gibi suphelere dusuyrm

Canım o zaman bu mesele ciddi. Bir değil, iki değil. bence iyi düşün. Baban haklı olabilir. Bak evlenirsin Allah korusun kötü çıkar geri dönecek yüzün olmaz. Aileni dinle derim ben.

Gercekten icime su serptiniz ne guzel anlattiniz yine diyorum Rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin sonucta insan bir kez evlenip omur boyu sursun istiyor ben sevdim aileminde sevecegine eminim bide gercekten hic olmaz diye dusundum kapima kadar geldi biz mucizelerle bulduk birbirimizi kaybetmek istemiyrm

Canım o zaman bu mesele ciddi. Bir değil, iki değil. bence iyi düşün. Baban haklı olabilir. Bak evlenirsin Allah korusun kötü çıkar geri dönecek yüzün olmaz. Aileni dinle derim ben.
Evlenip babamin evine donmeyi istemem Rabbim.kimseyide bu duruma dusurmesin bu yastada ask acisi cekmek zor istemiyrm ama bilemiyrm da ne yapmam gerektigini

bu arada şimdi gördüm eğitim durumları falan farklı sanırım baban kendine göre haklı olabilir senin ilerde üzülmeni istemediğinden seni sevdiğinden mantıklı düşünemiyor olabilirsin çünkü ilerde sıkıntı oluyor iş durumu falan ailelerde bu yüzden hep tepkili bu konuya doğal çünkü sıkıntı çoğunda oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla aileni dinle ama sende iyi düşün karşındakinden eminsen babnda kabul edebilir ama emin olmalısın

İsim falanda cok iyi babam bu yasima kadar okuyup iyi bi kariyer yaptigimi soyluyor sen daha iyi yerlere layiksin senn hayallerin var guzel yasamayi hakediysn bu sana veremicek bunlari diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…