Kararsızlık , bitkinlik … ev değişikliği olmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlucum sen adam bakacağın için gidip pahalı yere taşınma bir de zaten gırtlağına kadar borca batıksın şimdiden. Bıraksın işi gelsin zaten çok çalışma meraklısı bir adam da değil.

Şimdi biz sana yazıcaz yazıcaz sen 1 ay sonra ben taşındım diye konu açıcaksın aslında 😂
Sonra ev kiramı ödeyemiyom, 3 vesaitle 2 saatte zor işe yetişiyom, işe bak hamile kalmışım konuları..

Büyükşehirde daha hiç gecinemezsiniz. O yüzden o senin oraya gelsin. Özelde asgari ücret alıyordur zaten. Asgari ücreti orada kazansa daha karlı olur. Ama mutlaka bütçe planlaması yapın. Bir kere evleniyorum diye açıldıkça açılmayın.

Ben küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
Kocana ve ailesine bakacağın iÇin sadece 10.000 lira kira ile bitmeyecek masrafın, ona göre hesap yap.

Adam öğretmense,fabrikaya niye girsin de işçilik yapsın? Herkesin bir kariyeri var,hedefi var. Adam özelde öğretmen diye siz çağırdığınızda gelecek diye bir kural yok.
Ayol işsiz güçsüz adamın tekiydi, ne ara öğretmen oldu bu?

Aman ne bilem işsiz miydi?
Ben bu arkadaşın konularını başka birininkilere benzetiyorum,hani böyle konularda bir sonuç yok,açılıyor giriş gelişme somrası yok. Aradan zaman geçiyor hoop bir bakıyorsun başka bir konu açılmış ama yine sonuç yok. Hani şuna karar verdim buna karar verdim yok. Tuhaf.

Aman ne bilem işsiz miydi?
Ben bu arkadaşın konularını başka birininkilere benzetiyorum,hani böyle konularda bir sonuç yok,açılıyor giriş gelişme somrası yok. Aradan zaman geçiyor hoop bir bakıyorsun başka bir konu açılmış ama yine sonuç yok. Hani şuna karar verdim buna karar verdim yok. Tuhaf.
Ben de anlamadım ki, adam işsiz güçsüzdü, zamanla geçici işler yapıyor oldu, bu konuda da öğretmen oldu, vay maşallah ya eskiden 3 aylık kursla öğretmen olunurmuş onun gibi. 😂

Ben de anlamadım ki, adam işsiz güçsüzdü, zamanla geçici işler yapıyor oldu, bu konuda da öğretmen oldu, vay maşallah ya eskiden 3 aylık kursla öğretmen olunurmuş onun gibi. 😂
Sen anlamadıysan ula bizim ne haddimize zati anlamak 😂😂🙈
Fil hafızalı katibim,her şeyi hatırlayan katibim ❤️❤️

IMG_4295.webp
IMG_4296.webp

Öğretmen nerden çıktı? Ufak salla zorunlu Z zorunlualann

ben artık hakikaten alay ettiğini düşünyorum ahhajkhfjh
Zorunlu'yu bir mantığa oturtma çaban ne olacak peki? Aşko kız hem kendini hem bizi kandırmaya çalışıyor sonra aramızda kananlar olunca bu sefer sahiden kendi de kanıyor. 😂

kız sen eski manitinle evde nası buluşuyodun lojmansa

ben küçük ilde çalışıp lojmanda kalırken arkadaşım bile beni almaya gelince yürüyüp 1 km öteden biniyodum dedikoducular yüzünden :KK70:
eski manitisi de aynı işyerinden aynı lojmanda komşusu bildiğim kadarıyla, sağır sultan duymuştur bunların birlikte olduğunu :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X