Kararsızlık , bitkinlik … ev değişikliği olmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu İstanbula gelmezsen kuserim. İstanbula gel ya. Gel bak siz cok rahat edersiniz bence kacirma bu firsati.
Nasıl da diyo İstanbul değil Darıcaaaa diye, bi özgüven bi şeyler gerinmekten göğüs kafesi kütlüyor falan ahahahahah çok fark etti çünkü. 🤣

Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum
Niye düzenli işi yok olarak algıladınız ki? Adam beğenelim beğenmeyelim bir meslek sahibiymiş. Part time çalışması,aldığı ücretin asgari olması düzenli işi yoktur diye düşünülmesine sebep olmamalı. Bu şekilde düşünmek de sizin tercihiniz elbette bir şey diyemem. Ama genel olarak atanmış arkadaşlarda bu sıkıntı var,özel sektöre düzenli işi yok olarak bakıyorlar. Halbuki özelde çalışanların yükselme imkanı, atanmış arkadaşlardakinden daha fazla.

Niye düzenli işi yok olarak algıladınız ki? Adam beğenelim beğenmeyelim bir meslek sahibiymiş. Part time çalışması,aldığı ücretin asgari olması düzenli işi yoktur diye düşünülmesine sebep olmamalı. Bu şekilde düşünmek de sizin tercihiniz elbette bir şey diyemem. Ama genel olarak atanmış arkadaşlarda bu sıkıntı var,özel sektöre düzenli işi yok olarak bakıyorlar. Halbuki özelde çalışanların yükselme imkanı, atanmış arkadaşlardakinden daha fazla.
Öğretmen olsa alnına dövme yapar gezerdi şimdiye, o kadar işsiz ipsiz sapsız adam seni yiycek dendi ki, her konusunun başına "SEVGİLİM ÖĞRETMEN " yazması gerekiyordu artık. Nedense kendini büyükşehire gitmeye ikna edeceği zaman çıktı bu öğretmen olduğu bilgisi. 😂

Öğretmen olsa alnına dövme yapar gezerdi şimdiye, o kadar işsiz ipsiz sapsız adam seni yiycek dendi ki, her konusunun başına "SEVGİLİM ÖĞRETMEN " yazması gerekiyordu artık. Nedense kendini büyükşehire gitmeye ikna edeceği zaman çıktı bu öğretmen olduğu bilgisi. 😂
Yaaa katip ashahdjakdksll
😂🤣

Bakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyor 😎
Asgari ücret altında kazancı varsa, SGK primleri ödenmiyorsa iş sayılmıyor.
Normal asgari ücretli ise, bir şirkette normal bir kontratı varsa, işsiz kaldığı gün işsizlik maaşından faydalanabilecek de vs vs , o bir iş.
Değilse iş değildir.

taşınacağın yerde çalıştığın kurumun lojmanı yok mu?
eğer taşındığın yerde lojmanda oturursan tayin aldırman en mantıklısı olur,
hayata temiz bir sayfa açmış olursun

Zorunlucum sen adam bakacağın için gidip pahalı yere taşınma bir de zaten gırtlağına kadar borca batıksın şimdiden. Bıraksın işi gelsin zaten çok çalışma meraklısı bir adam da değil.

Şimdi biz sana yazıcaz yazıcaz sen 1 ay sonra ben taşındım diye konu açıcaksın aslında 😂
konuyu hortlatayım taşındı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X