- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam öğretmense,fabrikaya niye girsin de işçilik yapsın? Herkesin bir kariyeri var,hedefi var. Adam özelde öğretmen diye siz çağırdığınızda gelecek diye bir kural yok.
En iyisi burda kalmak arkadaşlar çoğunluk burası demiş
Adam öğretmense,fabrikaya niye girsin de işçilik yapsın? Herkesin bir kariyeri var,hedefi var. Adam özelde öğretmen diye siz çağırdığınızda gelecek diye bir kural yok.
Nasıl yani zorunlu trol mü diyosun ?Ben kesinlikle zorunlunun memur, nisanlisinin ozelde ogretmen olduguna ikna oldum. Inanmayanlar kendileri kaybeder :)))
Ay ne dedikodu dönmüştür halbuki bişe yapabildikleri de yoktu kfkfkgeski manitisi de aynı işyerinden aynı lojmanda komşusu bildiğim kadarıyla, sağır sultan duymuştur bunların birlikte olduğunu![]()
taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.Ben küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durumAman ne bilem işsiz miydi?
Ben bu arkadaşın konularını başka birininkilere benzetiyorum,hani böyle konularda bir sonuç yok,açılıyor giriş gelişme somrası yok. Aradan zaman geçiyor hoop bir bakıyorsun başka bir konu açılmış ama yine sonuç yok. Hani şuna karar verdim buna karar verdim yok. Tuhaf.
Bende böyle düşünüyorum ama işyerinde de çok üzerime geliniyor burdan da kaçmak için istemiştim bu durumu ;(taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.
ya da evliliğini kredilerin bitene kadar ertele.
ama dinlemiyorsun ki![]()
Uydurma Zorunlu ne öğretmeni?Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum
Uydurmuyorum her şeyi yazarsak mimlenecem artık katibin ruhuUydurma Zorunlu ne öğretmeni?![]()
İstanbul değil İzmitin Darıca ilçesiSırf İstanbul'a git tabi lafını duyup kendini kandırmak için ipsiz sapsız sevgilini öğretmen ettin bu konuda, git İstanbul'a da gör ebenin çiçekli donunu.
Fark etmez, orda da görürsün göreceğini.İstanbul değil İzmitin Darıca ilçesi
Bakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyorEki Görüntüle 3256229 Eki Görüntüle 3256230
Öğretmen nerden çıktı? Ufak salla zorunlu Z zorunlualann
Şeyinin şişmesine kadar biliyoruz zorunlu nişanlınin mesleği mi eksik kalsın ahdhshsgsgUydurmuyorum her şeyi yazarsak mimlenecem artık katibin ruhu![]()
Aşko sen anlamıyorsun galiba. Adamın işi garanti değil, sanki part time iş yapan öğrenciler gibi. Senin işin sağlam, adam onu da bırakıp evde yatar sana kendini baktırır ama senin öyle bir şansın yok.Bakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyor![]()
Neyse fabrikada öğretmenlik yapar artikinBakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyor![]()
Bu adamı dövsen gitmez fabrikaya, haftanın 6 günü mümkün yok saat 10 dan evvel kaldıramazsın.Neyse fabrikada öğretmenlik yapar artikin