Kararsızlık , bitkinlik … ev değişikliği olmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam öğretmense,fabrikaya niye girsin de işçilik yapsın? Herkesin bir kariyeri var,hedefi var. Adam özelde öğretmen diye siz çağırdığınızda gelecek diye bir kural yok.

Ben kesinlikle zorunlunun memur, nisanlisinin ozelde ogretmen olduguna ikna oldum. Inanmayanlar kendileri kaybeder :)))

Ben küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.
ya da evliliğini kredilerin bitene kadar ertele.
ama dinlemiyorsun ki :(

Aman ne bilem işsiz miydi?
Ben bu arkadaşın konularını başka birininkilere benzetiyorum,hani böyle konularda bir sonuç yok,açılıyor giriş gelişme somrası yok. Aradan zaman geçiyor hoop bir bakıyorsun başka bir konu açılmış ama yine sonuç yok. Hani şuna karar verdim buna karar verdim yok. Tuhaf.
Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum

taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.
ya da evliliğini kredilerin bitene kadar ertele.
ama dinlemiyorsun ki :KK43:
Bende böyle düşünüyorum ama işyerinde de çok üzerime geliniyor burdan da kaçmak için istemiştim bu durumu ;(

Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum
Uydurma Zorunlu ne öğretmeni? 🤣

Bakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyor 😎
Aşko sen anlamıyorsun galiba. Adamın işi garanti değil, sanki part time iş yapan öğrenciler gibi. Senin işin sağlam, adam onu da bırakıp evde yatar sana kendini baktırır ama senin öyle bir şansın yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X