Kararsızlık=mutsuzluk..yardıımm

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
Mrb
benim konumu biliyorsunuz eşimle boşanıyoruz çok ağır şeyler yaşadım
evi terketti günlerce haber alamadım,aldatıldım,aileside boşanması için tam destek verdi
davayı o açtı sonrada ben ona aldatmadan dolayı dava açtım ilk davamız görüldü 2.duruşmamız temmuzda
ilk önce bana anlaşmalı boşanmayı teklif etti ben en başta kabul etmedim,maddiyatı çok çok iyi,geliri malı mülkü üst düzeyde
bana verdiği şey onun için devede kulak isteklerimi söyledim oda onu kabul etmedi
sonra bana manevi baskı uyguladı,maddi bütün imkanlarını çekti bende baskıya dayanamadım anlaşmalı boşanmayı kabul ettim avukatımla görüştü mahkemeye gittik ben son anda kapıdan döndüm vazgeçtim

11 yıllık evliliğimi 6 ayda yaşadığım sorunlar yüzünden bitiremedim buda ona çok sinirlendi
planlarını bozdum çünkü neyse düşüncesi çok acelesi var,
ben anlaşmalıyı kabul edince çok mutlu olmuştu bana daha iyi davranmalar,sen güçlüsün başarırsın,başka biri karşına çıkar unutursun demeler
sonrasında benimle çok zıtlaştı hiç aramadı konuşmadı kızını bile görmedi 1 ay ..bende zıtlaştım madem öyle uzasın mahkeme neyse hakkımı alırım dedim..belki onun verdiğinden daha çok yada daha az olacak ama ben tamamen duygusal davranıyorum...oda savunmasını yazmış,aldattığıma dair iftira atmış,gelirini çok düşük göstermiş,mal varlığınıda hiç göstermemiş ki muhtmelen başkası adına yaptı ve kızımın velayetini istiyor..mahkemeyi açarken kızımın velayetini bana vermişti ama şuan beni zayıf yönlerimden vuruyor,köşeye sıkıştırmak bıktırmak istiyor..kadın olayınıda kabul etmiş savunma dilekçesınde...
Zaten halada onunla görüşüyormuş görenler olmuş

neyse ben hala duygusal davranıyorum,mutsuzum eski düzenimi ve günlerimi özlüyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum ayrılınca başkasıyla evlenecek düşüncesi beni mahvediyor..kendimi bir çocuklu dul kadın olarak görüyorum,bunalıma giriyorum..oyüzden mahkeme nekadar uzarsa bende evli bir kadın olarak kalırım herkes onun eşi olarak bilir beni diye uzamasını istiyorum

mantıklı düşününcede aldatıldım,hala o kadınla birlikte gününü gün ediyor ben maddi sıkıntı yaşıyorum,alacaklarımı alıp yeni bir hayat kurmak istiyorum biran önce bu kabusun bitmesini istiyorum

haftaya mahkemem var ,anlaşmalı boşanmak istediğimi ona söyleyip kendi isteklerimi nasıl kabul ettirebilirim...onun verdikleri ve benim isteklerim arasında çok fark yok aslında ama zıtlaştı birkere...birtaraftanda onu kaybetmek istemiyorum çok kararsızım..yardım lütfen

Yapma ne olur, sen ki burda en güzel yorumları yapan arkadaşlarımızdan birisin, şaşırdım bir anda okuduklarıma. SAdece biraz sakinleşsen neyin senin için en iyisi olduğuna karar versin. Bir kere onu kaybetmeyi istemiyorum fikrini çürütelim, sen bu adama 11 yılını verdin, sevdin, hayatını paylaştın o ise başka bir kadınla, bu adam seni hak ediyor mu? İkincisi istediği kadar malını mülkünü başkaının üstüne yapsın, adresleri biliyorsan ne zaman başkasına yaptığını ispatlayıp mal kaçırdığını ispatlayabilirsin, üçüncüsü senin aldattığını söylemesi yeterli değil sen kendini savunmak zorunda değilsin o iddiasını ispatlamak zorunda, aynı şekilde sen de onun aldattığını ispatlamak zorundasın. Çocuğun velayetinin babaya verilmesi için annenin ya maddi manevi imkanlarının kötü olması yada ahlaksız bir hayat sürüyor olması lazım, beyefendinn velayet isteği boşa yani, zaten o velayeti istemiyor sadece seni üzmek istiyor ve maalesef isteğine kavuşmuş.

Allah yardımcınız olsun ilk önce bence size çok iyi bir avukat lazım. Bir tanıdığım da aynı seninm durumundan ayrıldı donuna kadar alacağım diyodu ama adamm tüm malvarlığını annesinin üzerine yapmış kendini acınacak duruma düşürmüş . Beş yıl sürdü bu dava hiç birşey alamadı ne nafaka ne tazminat . şimdi başka biriyle evlendi bi çoçuğuda oldu kocası kendi elleriyle besliyor . Hakkında hayırlısı neyse o olsun . Bunca yıllık emeğide hemen silip atma hakime ben çoçuğuma temizlik işlerine giderim gerekirse yine bakarım de . Burnundan getir . Eşinle o kadının resimlerinim falan çeksen keşke

o beni artık hiç haketmiyor biliyorum ama yapamıyorum işte korkuyorum hayttan ,gelecekten ve panikliyorum yanlış kararlar alıyorum
ben onun aldattığını otel kayıtlarıyla kanıtladım, o sadece ortaya bir laf atmış ama isbatı delili yok
kızımı alamaz diyor avukatım çünkü en başta bana vermeyi kendi kabul etti ilk dilekçesinde
tşkrler cnm ,ben çok mantıklıyomdır herkes benden akıl ister çok güzel yönlendiririm ama kendime gelince yapamıyorum sağlıklı benim için en doğru kararın ne olduğunu biliyor ama uygulayamıyorum,korkuyorum işte

Psikolojik destek almayı düşündün mü yada alıyor musun? Faydası olacaktır diye düşünüyorum. Hiç merak etme, önemli olan avukatına güvenmen, avukatına güveniyorsan sorun yok, malını da kimin üstüne yaparsa yapsın mal kaçırdığını ispatlayabilirsin... SAdece sakin ol...

Canım onu kaybetmek istemiyorum demişsin ama zaten çoktan kaybetmişsin, acını anlıyorum, kaybetmenin verdiği hırs, yenilgi v.b. şeyler...ama böyle yaptıkçada onun gözünde küçüleceksin, durum neyse kabullenip gardını almak, alabileceğin ne varsa alıp bir an önce yoluna bakmalısın. Adam sana karşına birileri çıkar diyor açık açık, ne sevgisi, ne sahiplenmesi kalmış. Lütfen kendine boş yere acı çektirme, zıtlaştıkça alacağın üçü beşide kaçırır senden ve her halukarda yine boşanır o kadınla yer içer sende el elde başbaşda kalırsın. Akıllı ol canım, şimdi akıllı olma zamanı.

yok cnm almadım,istiyorum tabi ama burası çok küçük biryer iyi bir psikolog yok,avukatıma güveniyorum ama ona güvenmiyorum herşeyi yapar
ailemde çok etkiliyor beni yanımdalar ama babam sürekli konuyu açıyor,beni gaza getiriyor çok çabuk pes ediyorsun,kocanı başka kadına bukadar çabukmu bırakıyorsun,
onun ailesinin istediği bu hemen pes ediyorsun diyor ama eşimden bir ışık,bir adım bile yok neyapabilirim diyorum boşanmıcam de sürünsün diyor
eşimi artık istemiyorlar ama benim ailemide bir hırs sarmış gidiyor,hemen boşanma sürünsün diyolar pekiya ben ne olucam diyorum senin derdin paramı alıyım hayatıma bakıyım diyor babam

onu kaybetmişsin zaten..asıl düşüncen,hakettiklerini almak olmalı..kızının ve senin rahat geçimin için...

Canım bu senin hayatın ailenin dediklerimi önemli senin yaşadıklarınmı ?? Şimdi bu adamın ailesi seni istemiyor bu adam da seni istemiyor değilmi ? ee sen neyin mücadelesini veriyorsun bu aile için bitmişsin zaten seni istemediklerini defalarca duymak mı istiyorsun ya da daha kötü şeyler yaşamak mı istiyorsun seni istemeyeni sen hiç isteme canım benim bırak gitsin istemiyorsa.. Tabiki bırakcaksın insan kendine gururuna onuruna yediremiyorki bunun çabuk pes etmekle alakası yok o gezicek aldatıcak sen çabuk mu pes ediyor olcaksın ? dayanma arkadaşım boşver bence..

Canım bu senin hayatın ailenin dediklerimi önemli senin yaşadıklarınmı ?? Şimdi bu adamın ailesi seni istemiyor bu adam da seni istemiyor değilmi ? ee sen neyin mücadelesini veriyorsun bu aile için bitmişsin zaten seni istemediklerini defalarca duymak mı istiyorsun ya da daha kötü şeyler yaşamak mı istiyorsun seni istemeyeni sen hiç isteme canım benim bırak gitsin istemiyorsa.. Tabiki bırakcaksın insan kendine gururuna onuruna yediremiyorki bunun çabuk pes etmekle alakası yok o gezicek aldatıcak sen çabuk mu pes ediyor olcaksın ? dayanma arkadaşım boşver bence..

Babanın dediği düşünmeden söylenmiş bir söz. Tabi ki paranı alıp hayatına bakacaksın. Ömür boyu adama çektirmek için boşanmam deyip sinir stres içinde mi yaşayacaksın. Madem eşinin teklifi ile senin isteklerin arasında pek fazla fark yok anlaşmalı boşanmayı kabul et, kestir at, yarayı kangrene çevirme... Sana da çocuğuna da günah...

canım seni üzmek istemem ama sen zaten onu kaybetmişsin herşey bitmiş ve inan bana hayat o kadarda zor değil.
zıtlaşmak demişsin onun verdiğiyle senin istediğin arasında pekte bir fark yokmuş neden zıtlaştın ki
bu ayrılık konusunu bana göre birbirinize bir güç savaşı olarak görmeyin sonuçta ortada bir çocuğunuz var ve onun için ömrünüzün sonuna kadar yüzyüze bakacaksınız bunu unutmayın
eşin seni ve çocuğunu hakediyormu bu çırpınmalarını hakediyormu bunu bir düşün
bende eşimden yeni boşandım aslında arap saçı gibi neden bittiğini tamda bilmiyorum bebeğim doğduktan 6 ay sonra başladı herşey bir anda boşanmak istiyorum dedi aileside çanak tuttu çok ağladım yalvardım gurursuz gibi davrandım geçen sene en sonunda ben dava açtım 5 ay ayrı kaldık ama davamız kesinleşmemişti son bir imza kalmıştı yalvardı tekrar barıştım ama ne oldu 5-6 ay sonra yine aynı adam bu sefer gitti son imzayı o attı hemde nasılmı gece bana sarılıp uyudu sabah işe giderken dudağımdan öptü öğlen bir telefon ben imzayı attım boşandım hay hay dedim o gece iş çıkışı ailemin yanına gittim 10 gün içinde evi boşalttım ne aradım ne sordum yoluna dahi çıkmadım değiştirmediğim bir tek cep tel numaram kaldı onda da bebeğim var haliyle görmesi gerekiyor. ayrılalı 2,5 ay oldu oğlum daha 2,5 yaşında şimdiden süngüsü düştü yanaşmaya çalışıyor ama her zaman papaz pilav yemez o ne beni nede bebeğimi haketmedi ben kendime yeni bir düzen kurmaya çalışıyorum ailemin yanındayım en azından oğlum biraz büyüyene kadar maddi durumumu düzeltene kadar onlarlayım daha sonra ver elini oğlumla yeni bir hayat bizi kaybettiğine o yansın
aynı şeyler senin içinde geçerli sizi kaybettiği için o yansın canım bırak gitsin kazanan daima sen olacaksın

herşey olacağına varıyor sonuçta..sen negüzel başarmışsın,bende çok yalvardım..ama dönmedi kendimden nefret ettim sonra böyle gurursuz davrandığım için
peki başka kadın varmıydı senin olayında ve tekrar döndüğünde yada şimdi dönmek istediğinde ailesinin tepkisi ne oldu,sevgin bimişmiydi?
tebrik ediyorum ama seni cnm kararlı davranmışsın

sudan çıkmış balığa dönmek,yeni bir hayata başlama korkusu,yaşananları kabullenmenin zorluğu,gururun kırılması,emek verdiğin bir yuva ve insanın inanılmaz değişimi..aynısı anneme de olmuştu bunların...ama uymuyorsa mecbursun kaldırıp atmaya..herkesin bir yerinden elbet başlıyor hayatın..hemde öyle başlıyorsun ki iyi ki gitti diyorsun.panter kesiliveriyorsun resmen..eninde sonunda kırıklık kırıp geçen karşı tarafa kalıyor.hemde istisnasız..

o kırıp geçen yuvam demeyen ama en sonunda pişmanlıkla tırım tırım kıvranan kocaların sonu istisnasız aynı..ne ekersen hayatta onu biiçiyorsun çünkü..nasıl değişti birden değil mi?onu şu anda eş olarak değil ayağını kaydırmaya düşman olarak gör.
.parayı bulup 2 kadın yüzlerine kırıtınca hemen de kendilerini birşey zannediyorlar değil mi?ama o evli adamın masum yavrusunun gözyaşına bakmayan iğrenç kadınlar bana ne için bakar diye düşünmezler?ya o kadın?karısına çoluğuna çocuğuna 3 kuruşu çok gören adamın aynısını yarın öbür gün bana yapmayacağı ne malum demezlerama elbet tepelerine inecek olan ilahi adalet var....

bir zamanlar soyadını verdiği,aynı hayatını paylaştığı çocuğunun annesine 3 kuruş için iftira atmaktan çekinmeyen iğrenç bir adamı(insan demeye dilim varmıyor) eş olarak görme.baban niye kaptırdın diyor ki adam kendi gitmek istedi sonuçta.bence kimsenin lafına takılma sen.adam rüya aleminde şeyinin peşinde umursamıyor bile çocuğunu..hakkını fazla fazla al.çocuğunun geleceğini düşün..aman yeter artık deme..

Son düzenleme:

arkadasım senın adına uzuldum,ben de aldatıldım hem bır kere de degıl.
ben de sureklı korku ıcındeyım bosanma davası acıcam ama aldattıgına yonelık ıspatım ayan beyan ortada da degıl
kocan zaten senı aldatmıs ve senı kızını gozden cıkarmıs
bence sen de duygusal davranma artık
sana geı dondugunu dusun yapabılecekmısın?
suphe etmeden yatabılecekmısnız aynı yatakta
onun senı sevdıgıne emın olacakmısın
benım de bırbucuk yasında bır kızım var
bosanına duzenım degısecek halıyle daha cok calısmam gerekecek ama en azından kafam rahat olacak
suphelerle yasamıcam sen de oyle yap arkadasım daha fazlasını bekleme surundurdugunu dusunursun ama aslında kendın surunuyor olursun cunku o zaten o kadınla devam edyor

Sizinle evli kalmak istemiyor eşiniz.
Neden hala uzatıyorsunuz ki.
Başkasını seviyor, ya da başkasıyla hayat kurmak istiyor.
Ya da en azından sizinle devam etmek istemiyor.
Bu ısrardan vazgeçin.
İntikam mı almak istiyorsunuz.
Bırakın gerçekten ilahi adalet var ve bir gün görüyorsunuz haksızlık edenlerin ne hale geldiğini.
Babanıza da çok şaşırdım doğrusu.
Benim kızıma biri tercih edilse, git onun elinden al demem.
Bırak ne hali varsa görsün derim.
Lütfen artık kabul edin.
Ve lütfen artık kendinizi sevin.
Kendinize yakışmayan davranışlar bunlar.
Sizi küçültüyor.
Değmeyecek bir adam için neden bu kadar risk alıyorsunuz.
Siz önce annesiniz ve bunu unutuyorsunuz.
Kızınızın böyle bir annesi mi olmalı.
Kendinize gelin....

canım gözümle gördüğüm birisi olmadı hep bir şüpheydi ama şüphelerim doğruydu ispat yoluna gitmedim hiç ne zaman benden ayrılsa bu ilk dava açtığımda ve şimdi kesin ayrıldığımızda bir iki ay sonra onlarlada bitiyor ve bana dönmek için uğraşıyor
ailesi bana dönmesini istemedi ve hatta ailesine ait bir evde oturuyorduk barışırsan kiraya çıkın gibi laflar bile ettiler ama sonra evimizde oturmaya devam ettik bu sürede onlarda eşimi şişirmeye devam etti ailesinin beni çok istediğini ve sevdiğini hiç bir zaman düşünmedim zaten şu an içinde bir tepkileri yok
ha eski eşime sorarsan bana direk dön demiyo dönmiyceğimide biliyo sadece oğlumu alırken birlikte çıkalım birlikte havuza gidelim gibi saçma laflar söylüyo biliyorum ki amaç yine benim aklımı çelmek ama ondan ne eş olur nede baba (acıyorum onun haline)
o adam ki benim ilk aşkımdı 11 sene sonra evlendik biz onunla ama sorumluluk alamadı bir evi bir çocuğu kaldıramadı şu an nerde akşam orda sabah bekar hayatı yaşıyor ve biliyorum ki o benim kadar güçlü değil
evet ben çok güçlü bir kadınım kendime güvenim sonsuz altından kalkamayacağım bir şey yok rabbim yeterki sağlık versin oğlumla beni güzel uzun bir hayat bekliyor
bu arada eski eşimede sonsuz teşekkürlerim var bunu onun yüzünede söyledim eğer o gün o imzayı atmamış olsaydı benim hala beynimi yiyen acabalarım olucaktı o yüzden ne işime nede oğluma vakit ayıramıycaktım şimdi o imzayı atarak bana huzur verdi nerde kimle ne yapıyor gibi düşüncelerim yok artık onu düşünerek ağlamıyorum bana yeni bir hayat verdi o bana özgürlüğümü verdi ben böyle düşünüyorum canım
tabiki ilk 2 hafta çok zor geçti benim için hep neden neden diye düşündüm dışarı çıkmak istemedim sanki suratımda yazıyordu insanlar biliyor gibi geliyordu ki çok küçük bir şehirde yaşıyorum ama hepsi geçti gitti tek ayrılan ben olmadığım gibi sonda olmıycam
inanıyorum ki sende çok güçlüsün ve tüm bunların altınan kalkıcaksın zaman herşeyin ilacı canım

atlamışım kusura bakma daha önce döndüğümde sevgim bitmemişti deliler gibi seviyordum bittiği günde seviyordum ama geçen zamanda sevgi diye bişey kalmadı
beni geçtim oğlum için yaptıklarını düşündüm koca bir hiç
en başından bir kere bana evlenirken verdiği sözü tuttumu hayır
oğlunun yanında mı hayır
en başta oğlumu baba sevgisinden mahrum bıraktımı evet öyle hafta bir görmekle baba olunmaz
şimdi ben bu adamı neden seviyim
sevmem için nedenim yok artık
ben onu ölü kabul ettim ve geri dönüşü yok

boşanıp,boşanmamanız aranızda olan mevzular Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..lakin sizin gibi çok güçlü bir insanın kendisine olan güveninde zedelenme olması beni çok üzdü..javelin sizi yine kendinden emin ve güçlü görmek istiyorum..

mesaj tekrarı..............................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…