Yapma ne olur, sen ki burda en güzel yorumları yapan arkadaşlarımızdan birisin, şaşırdım bir anda okuduklarıma. SAdece biraz sakinleşsen neyin senin için en iyisi olduğuna karar versin. Bir kere onu kaybetmeyi istemiyorum fikrini çürütelim, sen bu adama 11 yılını verdin, sevdin, hayatını paylaştın o ise başka bir kadınla, bu adam seni hak ediyor mu? İkincisi istediği kadar malını mülkünü başkaının üstüne yapsın, adresleri biliyorsan ne zaman başkasına yaptığını ispatlayıp mal kaçırdığını ispatlayabilirsin, üçüncüsü senin aldattığını söylemesi yeterli değil sen kendini savunmak zorunda değilsin o iddiasını ispatlamak zorunda, aynı şekilde sen de onun aldattığını ispatlamak zorundasın. Çocuğun velayetinin babaya verilmesi için annenin ya maddi manevi imkanlarının kötü olması yada ahlaksız bir hayat sürüyor olması lazım, beyefendinn velayet isteği boşa yani, zaten o velayeti istemiyor sadece seni üzmek istiyor ve maalesef isteğine kavuşmuş.
o beni artık hiç haketmiyor biliyorum ama yapamıyorum işte korkuyorum hayttan ,gelecekten ve panikliyorum yanlış kararlar alıyorum
ben onun aldattığını otel kayıtlarıyla kanıtladım, o sadece ortaya bir laf atmış ama isbatı delili yok
kızımı alamaz diyor avukatım çünkü en başta bana vermeyi kendi kabul etti ilk dilekçesinde
tşkrler cnm ,ben çok mantıklıyomdır herkes benden akıl ister çok güzel yönlendiririm ama kendime gelince yapamıyorum sağlıklı benim için en doğru kararın ne olduğunu biliyor ama uygulayamıyorum,korkuyorum işte
Psikolojik destek almayı düşündün mü yada alıyor musun? Faydası olacaktır diye düşünüyorum. Hiç merak etme, önemli olan avukatına güvenmen, avukatına güveniyorsan sorun yok, malını da kimin üstüne yaparsa yapsın mal kaçırdığını ispatlayabilirsin... SAdece sakin ol...
yok cnm almadım,istiyorum tabi ama burası çok küçük biryer iyi bir psikolog yok,avukatıma güveniyorum ama ona güvenmiyorum herşeyi yapar
ailemde çok etkiliyor beni yanımdalar ama babam sürekli konuyu açıyor,beni gaza getiriyor çok çabuk pes ediyorsun,kocanı başka kadına bukadar çabukmu bırakıyorsun,
onun ailesinin istediği bu hemen pes ediyorsun diyor ama eşimden bir ışık,bir adım bile yok neyapabilirim diyorum boşanmıcam de sürünsün diyor
eşimi artık istemiyorlar ama benim ailemide bir hırs sarmış gidiyor,hemen boşanma sürünsün diyolar pekiya ben ne olucam diyorum senin derdin paramı alıyım hayatıma bakıyım diyor babam
yok cnm almadım,istiyorum tabi ama burası çok küçük biryer iyi bir psikolog yok,avukatıma güveniyorum ama ona güvenmiyorum herşeyi yapar
ailemde çok etkiliyor beni yanımdalar ama babam sürekli konuyu açıyor,beni gaza getiriyor çok çabuk pes ediyorsun,kocanı başka kadına bukadar çabukmu bırakıyorsun,
onun ailesinin istediği bu hemen pes ediyorsun diyor ama eşimden bir ışık,bir adım bile yok neyapabilirim diyorum boşanmıcam de sürünsün diyor
eşimi artık istemiyorlar ama benim ailemide bir hırs sarmış gidiyor,hemen boşanma sürünsün diyolar pekiya ben ne olucam diyorum senin derdin paramı alıyım hayatıma bakıyım diyor babam
canım seni üzmek istemem ama sen zaten onu kaybetmişsin herşey bitmiş ve inan bana hayat o kadarda zor değil.
zıtlaşmak demişsin onun verdiğiyle senin istediğin arasında pekte bir fark yokmuş neden zıtlaştın ki
bu ayrılık konusunu bana göre birbirinize bir güç savaşı olarak görmeyin sonuçta ortada bir çocuğunuz var ve onun için ömrünüzün sonuna kadar yüzyüze bakacaksınız bunu unutmayın
eşin seni ve çocuğunu hakediyormu bu çırpınmalarını hakediyormu bunu bir düşün
bende eşimden yeni boşandım aslında arap saçı gibi neden bittiğini tamda bilmiyorum bebeğim doğduktan 6 ay sonra başladı herşey bir anda boşanmak istiyorum dedi aileside çanak tuttu çok ağladım yalvardım gurursuz gibi davrandım geçen sene en sonunda ben dava açtım 5 ay ayrı kaldık ama davamız kesinleşmemişti son bir imza kalmıştı yalvardı tekrar barıştım ama ne oldu 5-6 ay sonra yine aynı adam bu sefer gitti son imzayı o attı hemde nasılmı gece bana sarılıp uyudu sabah işe giderken dudağımdan öptü öğlen bir telefon ben imzayı attım boşandım hay hay dedim o gece iş çıkışı ailemin yanına gittim 10 gün içinde evi boşalttım ne aradım ne sordum yoluna dahi çıkmadım değiştirmediğim bir tek cep tel numaram kaldı onda da bebeğim var haliyle görmesi gerekiyor. ayrılalı 2,5 ay oldu oğlum daha 2,5 yaşında şimdiden süngüsü düştü yanaşmaya çalışıyor ama her zaman papaz pilav yemez o ne beni nede bebeğimi haketmedi ben kendime yeni bir düzen kurmaya çalışıyorum ailemin yanındayım en azından oğlum biraz büyüyene kadar maddi durumumu düzeltene kadar onlarlayım daha sonra ver elini oğlumla yeni bir hayat bizi kaybettiğine o yansın
aynı şeyler senin içinde geçerli sizi kaybettiği için o yansın canım bırak gitsin kazanan daima sen olacaksın
o beni artık hiç haketmiyor biliyorum ama yapamıyorum işte korkuyorum hayttan ,gelecekten ve panikliyorum yanlış kararlar alıyorum
ben onun aldattığını otel kayıtlarıyla kanıtladım, o sadece ortaya bir laf atmış ama isbatı delili yok
kızımı alamaz diyor avukatım çünkü en başta bana vermeyi kendi kabul etti ilk dilekçesinde
tşkrler cnm ,ben çok mantıklıyomdır herkes benden akıl ister çok güzel yönlendiririm ama kendime gelince yapamıyorum sağlıklı benim için en doğru kararın ne olduğunu biliyor ama uygulayamıyorum,korkuyorum işte
herşey olacağına varıyor sonuçta..sen negüzel başarmışsın,bende çok yalvardım..ama dönmedi kendimden nefret ettim sonra böyle gurursuz davrandığım için
peki başka kadın varmıydı senin olayında ve tekrar döndüğünde yada şimdi dönmek istediğinde ailesinin tepkisi ne oldu,sevgin bimişmiydi?
tebrik ediyorum ama seni cnm kararlı davranmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?