- 11 Aralık 2018
- 42.717
- 265.323
- 598
Benim de duygusal yönüm ağır basıyor o yüzden gitmek istemiyorum sanirim :) Birde oğlum henüz 6 aylık , yeni bir düzen, yalnızlık, evlenince bile semt değiştirmemiş olan biri için zor geliyor açıkçası, bunları da bir şekilde aşarım zaman içerisindee ama eşim biz Ankara'dayken haftanın 2 günü şehir dışında olacak bu bazi zamanlar daha artacak , hani daha düzenli olsa isi belki daha rahat karar verirdim.
Yeni bir şehire alışmak zordur tabi ki sizin için. Ben öğrenciliğimden beri şehir şehir gezdiğim için açıkçası şimdi sabit kalmak sıkmış olabilir biraz. Haftanın iki günü çok değil aslında, haftasonu olmadığı sürece alışılır gibi. Ama aile içi dinamikleriniz, kişisel beklentileriniz çok önemli burda. Hepimiz kendimize göre bir yorum yapıyoruz ama en doğru kararı siz eşinizle birlikte alacaksınız.
Bu arada ankarada iki sene yaşadım, ailemin yarısı da orda. Ama pek sevmem. Yine de daha iyi şartlarda yaşanacak bir şehirdir bence. Şu an benim önüme ankara mı istanbul mu seçenekleri gelse ankarada yaşamayı tercih ederim iki şehirde de yaşamış biri olarak.