Kararsızlık

Yeni bir şehire alışmak zordur tabi ki sizin için. Ben öğrenciliğimden beri şehir şehir gezdiğim için açıkçası şimdi sabit kalmak sıkmış olabilir biraz. Haftanın iki günü çok değil aslında, haftasonu olmadığı sürece alışılır gibi. Ama aile içi dinamikleriniz, kişisel beklentileriniz çok önemli burda. Hepimiz kendimize göre bir yorum yapıyoruz ama en doğru kararı siz eşinizle birlikte alacaksınız.

Bu arada ankarada iki sene yaşadım, ailemin yarısı da orda. Ama pek sevmem. Yine de daha iyi şartlarda yaşanacak bir şehirdir bence. Şu an benim önüme ankara mı istanbul mu seçenekleri gelse ankarada yaşamayı tercih ederim iki şehirde de yaşamış biri olarak.

Bence vakit kısıtlanma kısmına fazla takılmışsınız. Haftasonu kaliteli vakit geçirmek bu sorunu ortadan kaldırır. Hepimiz yoğun çalışıyoruz,siz alışkın değilsiniz bence. Alışırsınız.

Herkes hayatını idame ettirmek için deli gibi çalışıyor. Benim eşim de mesaisi olmayan tehlikeli bir iş yapıyor mesela.. sürekli havada. O zaman ben hiç çocuk yapmayayım.
Malesef çocuklarımıza iyi gelecekler sunmak istiyorsak bazı bedeller ödememiz gerekiyor.
Eşiniz denetimciyse ve geziyorsa ekiple, bunu bilemem ama illa ki çocuklarına vakit ayıracaktır

Ben gitmezdim sanirim.Benzer bir durum yasadik gitmedim de :)
Sadece maddi açidan bakamiyorum olaya.Ben babalariyla gecirecekleri zamani herseyden fazla önemsiyorum.Bu yaşlari bir daha gelmeyecek,bizim ne kadar yasayacagimiz da belli degil (bakiniz yengeniz,Allah rahmet eylesin).Ekstra bir durum olmadikça aile bireyleri birbirine daha çok zaman ayirmali bence.

Ha maddi açidan da çok olağanüstü bir değişim olmayacak diye algiladim.Zaten durumunuz iyimiş.

Bu durumun tek bir doğrusu yok aslinda.Tamamen sizin ne istediğinizle alakali.Artilari eksileri düşünün.En hayirli karari verirsiniz umarim.

Eşim terfi etti. Maaşı arttı. Aynı sizin eşiniz gibi seyahat ediyor devamlı haftada 2-3 gün. Pazartesi sabah giderse Çarşamba akşamı gelecek şekilde. İki gün dile kolay. Keşke terfi etmeseydi. Çocuklarla burada yalnızız. Tek başıma çok zorlanıyorum. Her şey maddiyat değil, hayat yükünü paylaşmak gerek.

Ne kadar da beni anlayan bir yorum :) bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum, maddi olarak elbette daha iyi olacak ama şuan standardımız da iyi çok şükür fazlası da beni cezbetmiyor eşimle ve cocuklarla birlikte daha fazla vakit geçirmek benim icin daha kıymetli

Evet bende bu yalnizligi ve pişmanlığı yabancı olduğum bir şehirde yasamak istemiyorum sanırım.

Son düzenleme:
Elbette öyle cocuklarin geleceklerini düşünmeliyiz ama hallihazırda güzel bir düzenimiz var, bunu bozup bozmamakta kararsız kalıyorum. Evet haftanın 2-3 günü evde olmayacak en iyi ihtimalle .

Elbette öyle cocuklarin geleceklerini düşünmeliyiz ama hallihazırda güzel bir düzenimiz var, bunu bozup bozmamakta kararsız kalıyorum. Evet haftanın 2-3 günü evde olmayacak en iyi ihtimalle .
Malesef denetim işi böyle. Şuanda da gezmiyor mu? Denetimcilerin gecesi gündüzü olmuyor malesef.. sorumluluğu yüksek bir iş.
Diğer yavrulara gelince kişisel ilgilenmeniz çok önemli mi? Yoksa parasal yardım yapıyorsanız sadece şehir değiştirmek çok zor olmaz ama kişisel ilginiz de çok önemliyse benim de pek içim elvermezdi.
Eşiniz ne düşünüyor? Aslında son kararı biraz da ona bırakmak gerek ilerde istemediği bir şey için size kızmasın.. onla da enine boyuna konuşun

Yardım parasal yardım değil kişisel olarak ilgileniyorum onları bırakmak çok zor olacak zaten, onlarin da annemin de çok ihtiyacı var bu süreçte.
Eşim gitmek istiyor aslında ama ısrarcı değil tereddüt ettiğim konuları biliyor ve hak veriyor ama bende gitmezsek eğer ileride pişman olur mu , haksızlıkmış yapmış olur muyum ona karşı diye düşünüyorum, yoksa gitmeme yönünde kararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…