- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Türkiye mi bu bahsettiğiniz yer?İyi bir aşçı işsiz kalmaz garanti vermelerine gerek Yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türkiye mi bu bahsettiğiniz yer?İyi bir aşçı işsiz kalmaz garanti vermelerine gerek Yok
Alaylı aşçılar açıktaTürkiye mi bu bahsettiğiniz yer?acuna çıkmadığın sürece çok açıkta gezen aşçı şef dolaşıyor özellikle Antalya gibi turistlik yerlerde. Rakibiniz çok. Okulla bitmiyor cv konusunda kuvvetli değil ve bir torpil yoksa çok zor o işler. Yine de deneyin şansınızı bu kadar kesin konuştuğunuza göre güvendiğiniz bir yer var. Başarılar.
Açıktan aşçılık okuyorum ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorumaçıktan aşcılık okuyabilirsin.sertifikayı aldıktan sonra işe girebilirsin.bir tanıdığım bu şekilde kurs hocası oldu.
Ayrıca hoca olmak istesem pastacılık konusunda hoca olurum ben öğretmenlik istemiyorum açıktan aşçılık okuyarak bir yere gelinmezAçıktan aşçılık okuyorum ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorum
Çok agresif cevaplar veriyorsunuz. Tv'deki yemek şefleri de genelde öyle :) Demek şef olmak için bu şart.Ayrıca hoca olmak istesem pastacılık konusunda hoca olurum ben öğretmenlik istemiyorum açıktan aşçılık okuyarak bir yere gelinmez
Derdimi anlatamıyorum ki ben bir işi öğreneceksem en iyisinden öğrenirim ben iş aramıyorum zaten benim işim var pasta şefiyim ve otelde çalışıyorum kızdığım konu insanların girmediği ortamlar hakkında fikir sahibi olduğunu sanması ben 2 Senelik aşçılık okuyorum hala daha en basit sosu yapamıyorum çünkü işim değil kitaptan aşçılık öğrenilmez ben tariflerimi saklamıyorum kimseden ama sadece tarif ile de bir pasta yapılmaz mesela sen pastacı kreması yapamazsın benim gibi yapamazsın çünkü her işin bir sırrı var kimse evde yemek yapmak İçin 30 bin vermesin tabii ki ama ötele girmenin en kısa yolu bu kurslar yoksa bulaşıkçı olarak bile otel mutfağına girememÇok agresif cevaplar veriyorsunuz. Tv'deki yemek şefleri de genelde öyle :) Demek şef olmak için bu şart.
Ayrıca benim imkanım olaaydı Mehmet şefin öğrencisi olmak isterdim usta çırak ilişkisi ağırdırÇok agresif cevaplar veriyorsunuz. Tv'deki yemek şefleri de genelde öyle :) Demek şef olmak için bu şart.
Hayatınızla ilgili ayrıntılar vermeden soru sormuşsunuz. O yüzden insanlar iyi niyetle cevap vermişler. 32 yaşında halihazırda otelde çalışan bir kadınmışsınız. Bunu tüm konuyu okumayan biri anlayamaz. Verdiğiniz bilgilere göre siz 19 yaşında bir hevesle 30.000 TL harcamak isteyen biri de olabilirdiniz. Buradaki kadınlar da sizi gerçeklerle uyarmak istemişlerdir.Derdimi anlatamıyorum ki ben bir işi öğreneceksem en iyisinden öğrenirim ben iş aramıyorum zaten benim işim var pasta şefiyim ve otelde çalışıyorum kızdığım konu insanların girmediği ortamlar hakkında fikir sahibi olduğunu sanması ben 2 Senelik aşçılık okuyorum hala daha en basit sosu yapamıyorum çünkü işim değil kitaptan aşçılık öğrenilmez ben tariflerimi saklamıyorum kimseden ama sadece tarif ile de bir pasta yapılmaz mesela sen pastacı kreması yapamazsın benim gibi yapamazsın çünkü her işin bir sırrı var kimse evde yemek yapmak İçin 30 bin vermesin tabii ki ama ötele girmenin en kısa yolu bu kurslar yoksa bulaşıkçı olarak bile otel mutfağına giremem
Hangi gerçekleHayatınızla ilgili ayrıntılar vermeden soru sormuşsunuz. O yüzden insanlar iyi niyetle cevap vermişler. 32 yaşında halihazırda otelde çalışan bir kadınmışsınız. Bunu tüm konuyu okumayan biri anlayamaz. Verdiğiniz bilgilere göre siz 19 yaşında bir hevesle 30.000 TL harcamak isteyen biri de olabilirdiniz. Buradaki kadınlar da sizi gerçeklerle uyarmak istemişlerdir.
Bir telefonun 11 bin olduğu yerde çok büyük bir para değil benceHayatınızla ilgili ayrıntılar vermeden soru sormuşsunuz. O yüzden insanlar iyi niyetle cevap vermişler. 32 yaşında halihazırda otelde çalışan bir kadınmışsınız. Bunu tüm konuyu okumayan biri anlayamaz. Verdiğiniz bilgilere göre siz 19 yaşında bir hevesle 30.000 TL harcamak isteyen biri de olabilirdiniz. Buradaki kadınlar da sizi gerçeklerle uyarmak istemişlerdir.
Mesela 19 yaşında bir genç kız olsaydınız derdim ki tatlım hayat masterchefteki kadar toz pembe değil. Evinin yakındaki bir restaurantta, cafede 1 ay çalış. Sonra kararını gözden geçir.Hangi gerçekle
Her telefon 11 bin değil. Birkaç telefon 11 bin :)Bir telefonun 11 bin olduğu yerde çok büyük bir para değil bence
Yeni telefonlardan haberin var mı 19 yas bir insanın meslek seçimi yapabileceği bir yas aslında bana kalırsa baya geç kalınmış bir yaşHer telefon 11 bin değil. Birkaç telefon 11 bin :)
Masterchef programı aslında eğlence gibi görünse de yarışmacılar İçin baya zor bir program belirli bir zamanda belirli yemekleri yapmak gerçekten zorMesela 19 yaşında bir genç kız olsaydınız derdim ki tatlım hayat masterchefteki kadar toz pembe değil. Evinin yakındaki bir restaurantta, cafede 1 ay çalış. Sonra kararını gözden geçir.
Gerçekten mutfakla uğraşanlar böyle oluyormuş demek ki :) Uğraşamıycam sizinle. Mutluluklar :)Yeni telefonlardan haberin var mı 19 yas bir insanın meslek seçimi yapabileceği bir yas aslında bana kalırsa baya geç kalınmış bir yaş
Benim sorunum para değil ki nişanlım çalışman sorum olmaz ben üretmeyen Kadınla yapamam diyor daha önce 25 bin verdim pasta kursuna şimdi 30 veririm sorun değilEğer gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız 30 bin verdiğinize degeceginj düşünüyorsanız gidin tabi. Diğer türlü çalışmaniz sorun olursa
Boş yere para vermiş olursunuz karar sizin
MSA ya gideceksiniz herhalde rakam buysa. Çok disiplin gerektiren okuldan beter zor bir ortam ama istediğiniz detaylı eğitimi alırsınız o cepte. Hayaliniz buysa bence kararınızı uygulayın.8 ay sürecek olan yemek kursuna gitmek istiyorum ama nişanlım bu radikal kararımın sonunda mutsuz olacağımı söylüyor ben kursumu bitirip yazları turistik otellerde çalışmak istiyorum 6 ay ayrı kalamam diyor ama bu benim hayalim bu arada bir yemek kursuna 30 bin verilmez diyor