Kararsızlık

Bu konu hakkında da bilmeden yorum yapıyorsunuz bence ben pastacıyım ve tüm bildiklerimi pasta kursunda öğrendim kimse önümüze pandispanya getire bunu pasta yapın demedi Yani

bahsettiğim populer pastacılardı instagramdakilerden bahsettim. size insan gibi bildiğimi anlatıyorum aşırı gergin cevaplar neyse rica ederim!

Benim param olsa ve bekar olsam degil sevgilim kimse tutamazdi, o kursa giderdim.
Mutfagi cok seviyorum, keske elime oyle bir firsat gecseydi.
Bence bu firsati kacirmayin.

Ayrıca hoca olmak istesem pastacılık konusunda hoca olurum ben öğretmenlik istemiyorum açıktan aşçılık okuyarak bir yere gelinmez
dediğine göre açıktan pastacılık okunamıyormuş veya o sertifikayla belediyede işe girilmiyormuş.detayları bilmiyorum ama bu sebeple aşçılık okuyup sertifika aldı ama pastacılık kursu veriyor.o konuda uzmanlaştı zaten belge almadan öncede pasta yapıyordu çok güzel ve sosyal medyada takipçi yaparak satmaya başladı zamanla.kimin neyle nerden nereye geleceği hiç belli olmaz.neyse paranız varsa 30k verin özel üniversitenin 1 yılını bile karşılamaz o para hatırı sayılır bölümler için ama düğün için biriktirilen parada nişanlınızında hakkı var.onun rızası olmadan bu parayı kullanmanız doğru olmaz.kendi imkanlarınızla yapın yapacaksanız.nişan bozulursa falan başınız ağrır.bende olsam riskli bir yatırım için durumum çok iyi değilse nişanlımın düğünümüz için biriktirdiği paraları kendine harcamasını istemezdim.

dediğine göre açıktan pastacılık okunamıyormuş veya o sertifikayla belediyede işe girilmiyormuş.detayları bilmiyorum ama bu sebeple aşçılık okuyup sertifika aldı ama pastacılık kursu veriyor.o konuda uzmanlaştı zaten belge almadan öncede pasta yapıyordu çok güzel ve sosyal medyada takipçi yaparak satmaya başladı zamanla.kimin neyle nerden nereye geleceği hiç belli olmaz.neyse paranız varsa 30k verin özel üniversitenin 1 yılını bile karşılamaz o para hatırı sayılır bölümler için ama düğün için biriktirilen parada nişanlınızında hakkı var.onun rızası olmadan bu parayı kullanmanız doğru olmaz.kendi imkanlarınızla yapın yapacaksanız.nişan bozulursa falan başınız ağrır.bende olsam riskli bir yatırım için durumum çok iyi değilse nişanlımın düğünümüz için biriktirdiği paraları kendine harcamasını İistemezdim.
bu tamamen benim param ki sadece yıllardır evlenirsem diye saklıyorum neden basım ağrısın onun parası ayrı bir yerde birikiyor evsiz eşyasız yuva kurulur ancak bir daha bunu yapabilecek gücü kendimde bulur muyum bilemem onun biriktirdiği 50 bini kendi üzerinde bankada yatıyor tekrar biriktiririm benim için o parayı bulmak çok sıkıntı değil

İşini bırakıp cebindeki bütün parayı bir kursa harcarsan radikal oluyor
Bence yine radikal olmuyor.
Sizinki hayallere ulaşma isteği.
Etrafımda çok var hayali için olmadık şeyler yapan.
Herneyse imse var izmirde tavsiye ederim , arkadaşım hayalini gerçekleştirdi hatta ileriye gitti sahibi ile evlendi:)

Bence yine radikal olmuyor.
Sizinki hayallere ulaşma isteği.
Etrafımda çok var hayali için olmadık şeyler yapan.
Herneyse imse var izmirde tavsiye ederim , arkadaşım hayalini gerçekleştirdi hatta ileriye gitti sahibi ile evlendi:)
ben imsenin eski öğrencisiyim

Derdimi anlatamıyorum ki ben bir işi öğreneceksem en iyisinden öğrenirim ben iş aramıyorum zaten benim işim var pasta şefiyim ve otelde çalışıyorum kızdığım konu insanların girmediği ortamlar hakkında fikir sahibi olduğunu sanması ben 2 Senelik aşçılık okuyorum hala daha en basit sosu yapamıyorum çünkü işim değil kitaptan aşçılık öğrenilmez ben tariflerimi saklamıyorum kimseden ama sadece tarif ile de bir pasta yapılmaz mesela sen pastacı kreması yapamazsın benim gibi yapamazsın çünkü her işin bir sırrı var kimse evde yemek yapmak İçin 30 bin vermesin tabii ki ama ötele girmenin en kısa yolu bu kurslar yoksa bulaşıkçı olarak bile otel mutfağına giremem
Abartıyorsunuz. Zaten açıktan aşcılığa gidiyormussunuz, hedefiniz aşcı olmaksa pastacılığı bırakıp otellerin sıcak bölümüne girebilirsiniz. Orda sosu da öğrenirsin 💁🏻‍♀️
Dediğiniz kursa da gidin tabi güzel fikir ama sanki o kurs olmadan hiç şansınız yokmuş gibi davranıyorsunuz.

Abartıyorsunuz. Zaten açıktan aşcılığa gidiyormussunuz, hedefiniz aşcı olmaksa pastacılığı bırakıp otellerin sıcak bölümüne girebilirsiniz. Orda sosu da öğrenirsin 💁🏻‍♀️
Dediğiniz kursa da gidin tabi güzel fikir ama sanki o kurs olmadan hiç şansınız yokmuş gibi davranıyorsunuz.
Yok çünkü

8 ay sürecek olan yemek kursuna gitmek istiyorum ama nişanlım bu radikal kararımın sonunda mutsuz olacağımı söylüyor ben kursumu bitirip yazları turistik otellerde çalışmak istiyorum 6 ay ayrı kalamam diyor ama bu benim hayalim bu arada bir yemek kursuna 30 bin verilmez diyor
Ayrı kalamazsa kendisi bilir.Bi erkek için bence hayallerinizden vazgeçmeyin.

Ayrıca o para bizim evlenmek için biriktirdiğimiz para
bu tamamen benim param ki sadece yıllardır evlenirsem diye saklıyorum neden basım ağrısın onun parası ayrı bir yerde birikiyor evsiz eşyasız yuva kurulur ancak bir daha bunu yapabilecek gücü kendimde bulur muyum bilemem onun biriktirdiği 50 bini kendi üzerinde bankada yatıyor tekrar biriktiririm benim için o parayı bulmak çok sıkıntı değil

Siz o paranın evlenmek için ortak biriktirdiğiniz para olduğu izlenimi yarattınız, şimdi de buna yorum yapan insanları tersler biçimde cevaplar veriyorsunuz.

İnsanların bilgi sahibi olmadıkları konularda yorum yapmalarından ben de hoşlanmam. Ancak bu nedenle ben olsam ya konu açmam ya da açacaksam ayrıntılı, çelişkisiz bilgi veririm.

Siz o paranın evlenmek için ortak biriktirdiğiniz para olduğu izlenimi yarattınız, şimdi de buna yorum yapan insanları tersler biçimde cevaplar veriyorsunuz.

İnsanların bilgi sahibi olmadıkları konularda yorum yapmalarından ben de hoşlanmam. Ancak bu nedenle ben olsam ya konu açmam ya da açacaksam ayrıntılı, çelişkisiz bilgi veririm.
Bu para benim evlenmek için biriktirdiğim para yanlış yazmışım ama ben hiç bir yerinde çalışma ortamı iş bulma bahsetmedim ki

Yoksa git o zaman. Bize neden sordun kararını vermişsen? Zaten nişanlın mı erkek arkadaşın mı hatırlamıyorum konunun başını ona da sormana gerek yok ki o zaman. Gideceğim başka çarem yok diyorsan konu açmandaki amacı anlamadım. Burada bir dolu insan size akıl veriyor öneri sunuyor. Siz ise kafanıza koymuşsunuz herkesin git git git demesini bekliyorsunuz. Deneyenleri azarlıyorsunuz. Böyle bir lüksünüz yok. Kararınızı vermişsiniz yolunuz açık olsun.

İyi bir aşçı işsiz kalmaz garanti vermelerine gerek Yok
sırayla üşenmedim her cevabınızı okudum. Sizin iyi bir aşçı ya da şef ya da vs olmanız değil, aslında ne kadar kibar ve nazik olduğunuz da önemli. Tavrınızı beğenmedim. Verdiğiniz cevaplar çok acımasız ve azarlayıcı. Karşınızda çocuk yok. İyi bir aşçı olabilirsiniz belki 30 bin vererek ama üslubu düzeltmek zor gibi. Geçmiş olsun. Size bir daha yorum yapmayacağım.

Yoksa git o zaman. Bize neden sordun kararını vermişsen? Zaten nişanlın mı erkek arkadaşın mı hatırlamıyorum konunun başını ona da sormana gerek yok ki o zaman. Gideceğim başka çarem yok diyorsan konu açmandaki amacı anlamadım. Burada bir dolu insan size akıl veriyor öneri sunuyor. Siz ise kafanıza koymuşsunuz herkesin git git git demesini bekliyorsunuz. Deneyenleri azarlıyorsunuz. Böyle bir lüksünüz yok. Kararınızı vermişsiniz yolunuz açık olsun.
Ben gideceğim baska bir çaresi Yok demedim otel mutfağına girmek için baska yol yok dedim aynı anlamamı geliyor

biriktirdiğimiz para deyince ben ikinizinde katkısı var sandım.ee madem o kadar kolay o zaman gidin kursa kararsız kalacak birşey yok.

buarada genel olarak insanlara verdiğiniz cevaplarınızda çok tutarsız ve kaba.kimse kötü niyetli birşey yazmamış,kibar olun biraz birşey kaybetmezsiniz.kimse sizin hayat hikayenizi bilmiyor detayları kafanıza göre ve yanlış anlaşılır bir şekilde veriyorsunuz sonra insanları azarlar şekilde cevaplıyorsunuz.

Back
X