• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Merhabalar yeniden. Aslinda bir dert degil benimkisi ama cok arada kaldım bu yüzden evinde olan sadece eviyle ilgilenen hanımların manevi durumlarini merak ediyorum. Çevremde bu zamana dek aile sirketimiz olmasi itibariyle herkes çalıştı. Bende kendimi bildim bileli 4 5 yaslarindan itibaren hep buyuklerle birlikte işe koşturdum. Su an esimde ben de pandemiden dolayi ayri hastanelerde calisan doktoruz ve aramizda 2.5 saatlik mesafe var. Ben uzaga atandim. Londra gibi bir yerde hayat sartlari cok pahali. Esimin kazandigi bize artmadan ucu ucuna yeter. Pahali ama bura sartlarina göre uygun bir evde yaşıyoruz. Esim fazla ayriyiz istersen işi birak dedi ki su aralar bunu gercekten cok istiyorum ama bir yandan da korkularim var ben pek yokluk cekmedim. Buraya geldiğimden beri disari cikip para harcama olayına girmedim. Esimin ailesini zaten anlatmıştım benim evime kamp kurup gardrobumu bosaltip kendi esyalarini dolduran insanlar. Yani esimde olsa nasil diyorum sadece ona yük olurum. Tabiki yük olunmaz ama ben oyle hissediyorum cunku hep calistim kimseden para istedigimi hatirlamiyorum. Ama boyle de evli gibi degiliz 2 3 aydir. Üzerimde kendi kendime kurdugum bu baskiyi nasil asarim bilmiyorum

Bence eşinizin yanında olmalısınız. Korkmayın bir şekilde çözülür maddi meseleler. Biraz birbirinizin yanında olmaya ihtiyacınız var anladığım kadarıyla.

Isi birakmayi asla dusunmeyin. O sizin ozel alaniniz, bakin esiniz isi birakip sizin yaniniza geliyor mu? Gelmiyor,gelse sacma olurdu degil mi? Sizin birakmaniz da ayni sey iste. Doktorlar her zaman yogun calisir,su anda da saglik sektoru ekstra yogun zaten pandemi dolayisiyla. Isi birakmak demek kocadan para almak demek,kendim 5 yildir calismiyorum,size bu hatayi asla yapmamanizi oneririm

Merhabalar yeniden. Aslinda bir dert degil benimkisi ama cok arada kaldım bu yüzden evinde olan sadece eviyle ilgilenen hanımların manevi durumlarini merak ediyorum. Çevremde bu zamana dek aile sirketimiz olmasi itibariyle herkes çalıştı. Bende kendimi bildim bileli 4 5 yaslarindan itibaren hep buyuklerle birlikte işe koşturdum. Su an esimde ben de pandemiden dolayi ayri hastanelerde calisan doktoruz ve aramizda 2.5 saatlik mesafe var. Ben uzaga atandim. Londra gibi bir yerde hayat sartlari cok pahali. Esimin kazandigi bize artmadan ucu ucuna yeter. Pahali ama bura sartlarina göre uygun bir evde yaşıyoruz. Esim fazla ayriyiz istersen işi birak dedi ki su aralar bunu gercekten cok istiyorum ama bir yandan da korkularim var ben pek yokluk cekmedim. Buraya geldiğimden beri disari cikip para harcama olayına girmedim. Esimin ailesini zaten anlatmıştım benim evime kamp kurup gardrobumu bosaltip kendi esyalarini dolduran insanlar. Yani esimde olsa nasil diyorum sadece ona yük olurum. Tabiki yük olunmaz ama ben oyle hissediyorum cunku hep calistim kimseden para istedigimi hatirlamiyorum. Ama boyle de evli gibi degiliz 2 3 aydir. Üzerimde kendi kendime kurdugum bu baskiyi nasil asarim bilmiyorum
İşinizi bırakmayın. Zamanı gelince evinize daha yakın bir yerde çalışırsınız. Başkasından para almamış biri için eşinden para istemek çok zor olur, gücenirsiniz.

Normalde çalışıyorum bende bu yıl çalışmadım. Çalıştığın zamanki gibi sosyal hayatın içinde olamıyorsun ama kafa olarak çok rahat bişey. Kocana güveniyorsan bu sene ona ve kendine vakit ayırabilirsin. Eğer tekrar işe dönmekte bir sorun yaşamayacaksan bir süre dinlenmek iyi gelebilir

Normalde çalışıyorum bende bu yıl çalışmadım. Çalıştığın zamanki gibi sosyal hayatın içinde olamıyorsun ama kafa olarak çok rahat bişey. Kocana güveniyorsan bu sene ona ve kendine vakit ayırabilirsin. Eğer tekrar işe dönmekte bir sorun yaşamayacaksan bir süre dinlenmek iyi gelebilir
Benimkisi guven meselesi degilde kim olursa olsun baskasinin kazandigi parayi harcayamama problemi var. 1 senedir burdayım ve gelmeden once işimi ayarladim. Maddiyata onem vermiyorum sadece kimsenin eline bakmak istemiyorum. Tekrar daha iyi bir sekilde ise dönüş yapabilirim su an burda meslegimde sifirdan basladim ve aldigim ucret cok komik. Devlete bagli vir hastane icinde bazi sartlar gerekli calismadigim bu surecte onlari halledebilirim ama bilmedigim bir yer oldugu icin ya yetiremezsek diye korkularim var. Ve benim konusmalarim boyle oldugu icin esim de hakli olarak hic bixle alakali planın olmayacak mi diyor fazla kariyer odakliyim. Bilmiyorum ya

İşinizi bırakmayın. Zamanı gelince evinize daha yakın bir yerde çalışırsınız. Başkasından para almamış biri için eşinden para istemek çok zor olur, gücenirsiniz.
Bende hep bunu istedim ama malesef bu sürecin bitecegi yok pandemi hastanesinde calisirkende esimle temas kuramam ve vajinusmus hastasiyim. Bunu dert etmek yerine surekli kariyerime odaklandigim için eşim üzülüyor. Knunla konusmalarimuzda hep kariyerimle alakali konular var 1 senedir çünkü sifirdan basladim ulke değiştirerek. O da artik ilgi istiyor hakli olarak. Kafam cok karışık.

Isterse işini eşiniz bırakabilir öyle de beraber daha çok vakit geçirirsiniz. Kadınsınız diye niye siz bırakacaksınız. Ben bu teklifi hakaret sayarım.
Zaten oyle de dedi. Esim hakaret edecek birisi degil 😊 onun planlari bizimle alakali, benim planlarimin icinde hep kariyerim var. Ve ben pandemi hastanesinde oldugum icin korkuyor. Büyük bir hastalik atlattim ve tedavim hala devam ediyor.

Doktorluk gibi bir işi asla asla bırakmazdım

Tıp bırakılır mı Allah aşkına? Böyle bir meslek bırakılmaz.

Eşimin ailesi eve dolmuştu demişsiniz, Hint falan mı bunlar? Diyelim ki Hint mint çekemem dediniz bir gün çıkıp gittiniz. CVnizdeki boşluk ne olacak? Tıp asla boşluk kabul eden bir meslek değil, ilaçlar değişiyor teknik ilerliyor geri kalırsınız. Bu kadar hareketli bir meslekten sonra zaten evde oturamazsınız.

Eşiniz sizinkini yakın iş baksın bence

adam işi bıraktı diyelim. kadın da hamile kaldı. ne olacak?

çok dar düşünüyorsunuz çoook...
Ücretli izin diye bir şey var. Bizim ülkemizdeki gibi 4-6 ay değildir. Hem sürekli bırakmayacak ya. Kadın da bıraksa sürekli bırakacağım demiyor zaten. Hemen çocuğu araya yapıştırin bahaneniz o zaten. Cocuk buyutuyorum evde.

Isi birakmayi asla dusunmeyin. O sizin ozel alaniniz, bakin esiniz isi birakip sizin yaniniza geliyor mu? Gelmiyor,gelse sacma olurdu degil mi? Sizin birakmaniz da ayni sey iste. Doktorlar her zaman yogun calisir,su anda da saglik sektoru ekstra yogun zaten pandemi dolayisiyla. Isi birakmak demek kocadan para almak demek,kendim 5 yildir calismiyorum,size bu hatayi asla yapmamanizi oneririm
O gelmek istedi ama kabul etmediler alani degil. Ben büyük bir hastalik atlattim ve pandemiye yakalanırsam atlatamayabilirim ve su an tam yerindeyim. Tabiki bu benim görevim asla canimi da önemsemem bile bile tercihimizi yaptik. Ancak esim gercekten cok korkuyor ve artik bizli planlarimin olmamasi onu uzmeye basladi

Bence eşinizin yanında olmalısınız. Korkmayın bir şekilde çözülür maddi meseleler. Biraz birbirinizin yanında olmaya ihtiyacınız var anladığım kadarıyla.
Aynen öyle ama korkularim var yani burda kimsemiz yok onun ailesi var ama kendilerine hayirlari yok ki zaten olsa da istemem. Evim sürekli kullaniliyor ve ben calistigimi ev temizligine harcıyorum. Hali yikatiuorum ayda bir falan

çoçuğuda o doğurur ve emzirir dimi... ben bunu nasıl düşünemedim? ne kadar da gerizekalıyım?

Almanya'da da Amerikada da kadın daha çok kazandığı için evde oturup çocuk bakan erkek bizzat tanıyorum. Çocuğu kadının sırtına yük olarak görmekten vazgeçin. Çocuğun oldu default olarak evde oturacaksın, iş hayatından çekileceksin diye bir şey yok.

çoçuğuda o doğurur ve emzirir dimi... ben bunu nasıl düşünemedim? ne kadar da gerizekalıyım?
Hanimlar tartismaya gerek yok ki. ben kimseye cocuk bırakmam zaten o süreçte gerekirse isi bırakırım. Hayatta hicbisey bir cocugun geleceginden onemli degil. Burda 2 yasinda krese verebiliyorsunuz. 2 yil da bir sekilde idare edilir

O gelmek istedi ama kabul etmediler alani degil. Ben büyük bir hastalik atlattim ve pandemiye yakalanırsam atlatamayabilirim ve su an tam yerindeyim. Tabiki bu benim görevim asla canimi da önemsemem bile bile tercihimizi yaptik. Ancak esim gercekten cok korkuyor ve artik bizli planlarimin olmamasi onu uzmeye basladi
Esiniz isi birakip ev erkegi olmadi yani onu demek istemistim. Saglik durumunuz elvermiyorsa isi birakmak normal evet ama esinizle daha fazla Vakit gecirmek icin Isi birakmak anlamsiz. Cok cok gecmis olsun.

Almanya'da da Amerikada da kadın daha çok kazandığı için evde oturup çocuk bakan erkek bizzat tanıyorum. Çocuğu kadının sırtına yük olarak görmekten vazgeçin. Çocuğun oldu default olarak evde oturacaksın, iş hayatından çekileceksin diye bir şey yok.
sırtı değil o karnı... erkekte olmayan...

Back
X