• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

LuckyMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
1.620
5.932
88
Merhabalar herkese. Aslında dert değil de kararsızlık benimki. Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Senelerdir kiradayız, 3 sene önce kendi evimizi aldık fakat içine taşınmadık. Oturduğumuz ev iyi rahat diye aldığımız gibi kiraya verdik. Kiracı eve güzel bakıyor ve zamanında ödeme yapıyordu ama biraz sıkıntılı ve değişik insanlar (birçok kez eve polis geldi birsürü kavga olayları oldu hep şikayet aldık) Gelelim şimdiki duruma evi boşaltacaklarmış ve ben yeniden kim gelecek nasıl oturacak diye sıkıntılandım. Birazda insanlar kendi eviniz varken neden kira diye soruyorlar,heves ediyoruz ara ara. Kendi evimiz merkezde, metro,çarşı,hastane, okula vs çok yakın. Kocaman parkı var önünde. Ama içine geçersek biraz para harcamak gerekiyor. Kiradaki ev ise dağ başı diye tabir edilen ama nezih sakin bir sitede. Okul dışında yakında bir yer yok. Eşyalarımı ev tekistilimi hep buraya göre yaptım biraz masraflı olacak buradan çıkarsam. Gidip pişman olmak istemiyorum, siz olsanız kendi evinize geçermisiniz yoksa kiraya devammı?

Back
X