Aldatıldığını öğrenip ayrılmayan insanın kıskanç kadın rolleri çok tuhaf görünüyor. Adam bildiğin aldatmış yahu 5 kere aramanın acabası mı mesele şimdi? Aldatmaya bosanmayip şüpheye boşanmak akıl işi değil.Ben evliliğimin 6. Ayında evlenmeden önce aldatıldığımı öğrendim. Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi gösteriyormuş.sorunlar yaşadık ama Evliliğime devam ettim. Sonra 5 yıl geçti. Eski işyerinde bir kadın var Emine diye. Bugün aradı selamı var dedi. Ben de neden kadın arıyor seni dedim. Teline baktım. 1 ay boyunca kadın 5 kez aramış. 1. De işyeri değiştiği için 2. De annesi ameliyat olacak diye aradı falan dedi. 5 kez mi arıyor? Hangi kadın 1 adamı ameliyat şu bu diye 5 kez arıyor dedim. Kötü niyetli düşünmedim falan dedi. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sizce boşanmalı mıyım?
Aşığım seni seviyorum demiyormuş derken? Aldatması affedilir mi oluyor?Ben evliliğimin 6. Ayında evlenmeden önce aldatıldığımı öğrendim. Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi gösteriyormuş.sorunlar yaşadık ama Evliliğime devam ettim. Sonra 5 yıl geçti. Eski işyerinde bir kadın var Emine diye. Bugün aradı selamı var dedi. Ben de neden kadın arıyor seni dedim. Teline baktım. 1 ay boyunca kadın 5 kez aramış. 1. De işyeri değiştiği için 2. De annesi ameliyat olacak diye aradı falan dedi. 5 kez mi arıyor? Hangi kadın 1 adamı ameliyat şu bu diye 5 kez arıyor dedim. Kötü niyetli düşünmedim falan dedi. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sizce boşanmalı mıyım?
Aşığım seni seviyorum demiyormuş derken? Aldatması affedilir mi oluyor?
Aldattığında boşanmamışsınız senelerinizi vermişsiniz şimdi kadının biri 5 kere aradı diye mi boşanacaksınız.Kendinizi mi kandırıyorsunuz bizi mi?Ben evliliğimin 6. Ayında evlenmeden önce aldatıldığımı öğrendim. Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi gösteriyormuş.sorunlar yaşadık ama Evliliğime devam ettim. Sonra 5 yıl geçti. Eski işyerinde bir kadın var Emine diye. Bugün aradı selamı var dedi. Ben de neden kadın arıyor seni dedim. Teline baktım. 1 ay boyunca kadın 5 kez aramış. 1. De işyeri değiştiği için 2. De annesi ameliyat olacak diye aradı falan dedi. 5 kez mi arıyor? Hangi kadın 1 adamı ameliyat şu bu diye 5 kez arıyor dedim. Kötü niyetli düşünmedim falan dedi. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım. Sizce boşanmalı mıyım?
Buna inandınız mi. Diyelim ki doğru söylüyor, aşığım demeden ilişki kuruyor ne fark eder.Adam hiçbir kadına aşığım seni seviyorum demiyor ama ilgi
Çocuk yokSiz şüphe içinde yaşamayı seçmişsiniz.
Bunu da yine şüphe, sinir krizi, kavga seviş konuyu kapat moduyla atlatırsınız.
Eğer evli kalacaksanız hiç konuyu deşip konumunuzu kaşelemeyin.
Sessizce yolunuza bakın.
Çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?