Kararsızlıklar

veraseyyale37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
2
0
1
27
Merhabalar ben Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 3. Sınıf öğrencisiyim konuştuğum kişi ise Mühendisilik 3. Sınıf öğrencisi. Yazdan beri konuşuyoruz ama aslında durum şu şekilde ki ben duygularından çok mantığımla hareket eden biriyim. Onu beğenmeme ve beni etkilemesine rağmen çoğu konuda uyuşmadığımızı anladım ve konuşmayı bitirdim yazın. ve 1 ay geçiyor tekrar yazıyor derken aralıklarla şimdiye kadar konuşmuş olduk. Daha önce kimseyle bir şey yaşamamış olmam ve sadık olmam onu çok etkiliyor fakat konuyu sürekli farklı yerlere getiriyor. Evlenmeden biseyler yaşamaya karşı olmayan biri ve ben karşıyım. Konuşmalar olsa da buluşma olmadı ve şu an yine konuşmayı bitirsem yine atcak mesaj biliyorum ben de engel olamıyorum konuşuyorum ama mantığımla da çelişiyor ne yapsam bilemedim düşündüm evlenmeyi istedim kişinin çoğu özelliğini taşimamasina rağmen konuştum işte ve sonuç nefsani bağlılık, ne yapmalı? Bazen tatmin amaçlı konuştuğunu düşünsem de sevdiğini de hissediyorum . Ama hayatımda başka biri olmadığı için bana bakışını tam olarak kestiremiyorum

Evlilik düşünmek için erken degilmi her ilişki ve tanıma evliliğe gitmez çok genç ve halen öğrencisin hayatı yaşa insanları tanı mesleğine başla bunları düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…