kararsızlıkta bir dünya markasıyım

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
Bir arkadaşım sayesinde biriyle tanıştım. Hoşlandım ilk görüşte. İnanılmaz beyefendi biri. Geçen pazar tekrar arkadaşım ben ve onun bir arkadaşı buluştuk. Çok güzel zaman geçirdik. hoşlandığım bey ve ben aynı şehirde yaşıyoruz,diğerleri uzakta .:)
kalkarken bana hiç bu taraflara gelmiyor musun dedi.ben de geliyorum tabi dedim, Kapattım konuyu. Tekrar açtı, haftaiçi gelsen ben de buralarda oluyorum dedi. Aa ne güzel falan dedim yine kapadım. En son yeniden gelince bana da haber ver diyince Ee ver numaranı madem dedim.benim yaşadığım semt çok kötü olduğu için kimsenin yolu düşmez. Onun yaşadığı semte gider herkes genelde ben de dahil. Yani sonuç olarak benim ben buralardayım falan diyip yazmam mı gerekiyor bilmiyorum. Bir erkek arkadaşıma danıştım o da ilk adımı o atsın telefonu sen istemişsin gibi olmuş zaten dedi. Pek anlamam bu işlerden, sizce yazayım mı?

Ben de hep hesapsız yaşadım ilişkilerin, ama başarısız oldum. O yüzden soruyorum aslında. Bekle diyenler ne kadar beklemeliyim :)
Bekeyeceğiniz nokta nedir?
Flörtünüz açık konuşmuş arayın demiş,
Çok hesap yapmak işleri karıştırır,
Enerjinizi hesaba kitaba değil, güzel Duygular ayırın. millet Flörtöz duygusu diye kırılıyor, (içinde bende varım) sizde olmadık hesabı içindesiniz
Flörtöz ile mutluluklar

Bekeyeceğiniz nokta nedir?
Flörtünüz açık konuşmuş arayın demiş,
Çok hesap yapmak işleri karıştırır,
Enerjinizi hesaba kitaba değil, güzel Duygular ayırın. millet Flörtöz duygusu diye kırılıyor, (içinde bende varım) sizde olmadık hesabı içindesiniz
Flörtöz ile mutluluklar
Onu o kadar beğendim ki hatasız oynayıp kazanmak istiyorum galiba Bir de erkek kafası bak hemen yazdı olur diye korkuyorum. Ama hiç aklımdan çıkmıyor

Sohbetin olmus kac kere zaten.
Gittigin zaman aramanda sakinca yok bence.
Ama hemen pazartesi arama:KK48: persembe cuma iyidir:KK66:
Yanlis anlasilacak bir durum yok o da sjzinle zaman gecirip daha fazla tanimak istiyor belli ki.

Onu o kadar beğendim ki hatasız oynayıp kazanmak istiyorum galiba Bir de erkek kafası bak hemen yazdı olur diye korkuyorum. Ama hiç aklımdan çıkmıyor
Ayyy hiç çıkmasın aklından
Emii
Oynaman gerek yok zaten o size güzel l ışığıyakmış, içind n gibi ldiği gibi doğal ol.

Cok tesekkur ederim arkadaslar canimsiniz. O zaman carsambaya kadar bekleyip, yazayim. Insallah o da benimle gercekten ilgilenmistir :)

Yani insanlarin ne sıkıntıları var burda okuyoruz. çok da zorlamak istemem kimseyi :))

Aaa ayrilmadan dunyada birakmam. Pardon o sevgilileri olanlar icin gecerliydi. :halay:

Hayirlisi olsun. Biraz daha beklemen gerekiyor bence. O hoslaniyorsa ilk adimi atacaktir ve bence erkegin ilk adimi atmasi daha hos olur.

Gonul isterdi ki iliskiler hesapsizca, kitapsizca yasansin ama maalesef oyle olmuyor. Insanoglunun bunyesi bunu kaldirmiyor.

Cesur olan ve taktigi saglam yapan kazaniyor. Bu kadar net.

Bekleyin biraz. Cok istekli gorunmeyin. Cool kadini oynayin.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)

Gonul isterdi ki iliskiler hesapsizca, kitapsizca yasansin ama maalesef oyle olmuyor. Insanoglunun bunyesi bunu kaldirmiyor.

Cesur olan ve taktigi saglam yapan kazaniyor. Bu kadar net.

Bekleyin biraz. Cok istekli gorunmeyin. Cool kadini oynayin.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)
Ahhh ahh keşkeee tabi hemen buraya koşucammm :))) hayat güzel

Back
X