- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
- Konu Sahibi narcisorod
-
Bekeyeceğiniz nokta nedir?Ben de hep hesapsız yaşadım ilişkilerin, ama başarısız oldum. O yüzden soruyorum aslında. Bekle diyenler ne kadar beklemeliyim :)
Onu o kadar beğendim ki hatasız oynayıp kazanmak istiyorum galiba Bir de erkek kafası bak hemen yazdı olur diye korkuyorum. Ama hiç aklımdan çıkmıyorBekeyeceğiniz nokta nedir?
Flörtünüz açık konuşmuş arayın demiş,
Çok hesap yapmak işleri karıştırır,
Enerjinizi hesaba kitaba değil, güzel Duygular ayırın. millet Flörtöz duygusu diye kırılıyor, (içinde bende varım) sizde olmadık hesabı içindesiniz
Flörtöz ile mutluluklar
Ayyy hiç çıkmasın aklındanOnu o kadar beğendim ki hatasız oynayıp kazanmak istiyorum galiba Bir de erkek kafası bak hemen yazdı olur diye korkuyorum. Ama hiç aklımdan çıkmıyor
Cok tesekkur ederim arkadaslar canimsiniz. O zaman carsambaya kadar bekleyip, yazayim. Insallah o da benimle gercekten ilgilenmistir :)
Yani insanlarin ne sıkıntıları var burda okuyoruz. çok da zorlamak istemem kimseyi :))Konu 10 mesajla cozuldu mu simdi. Aferin bize kendimizi asmisiz demek.
Yani insanlarin ne sıkıntıları var burda okuyoruz. çok da zorlamak istemem kimseyi :))
Konu 10 mesajla cozuldu mu simdi. Aferin bize kendimizi asmisiz demek.
Ayyy keşke ama 1 hafta oldu tam yazmadı yaniAaa ayrilmadan dunyada birakmam. Pardon o sevgilileri olanlar icin gecerliydi.
Hayirlisi olsun. Biraz daha beklemen gerekiyor bence. O hoslaniyorsa ilk adimi atacaktir ve bence erkegin ilk adimi atmasi daha hos olur.
Cok tesekkur ederim arkadaslar canimsiniz. O zaman carsambaya kadar bekleyip, yazayim. Insallah o da benimle gercekten ilgilenmistir :)
Ahhh ahh keşkeee tabi hemen buraya koşucammm :))) hayat güzelGonul isterdi ki iliskiler hesapsizca, kitapsizca yasansin ama maalesef oyle olmuyor. Insanoglunun bunyesi bunu kaldirmiyor.
Cesur olan ve taktigi saglam yapan kazaniyor. Bu kadar net.
Bekleyin biraz. Cok istekli gorunmeyin. Cool kadini oynayin.
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?