birini çok sevip onun sizi sevmediğini bile bile bir türlü ondan vazgeçemeyip sonra bu duygunuzdan hastalık gibi bir şey kurtulanınız var mı varsa nasıl başardınız. Allah rızası için bana yardım edin .
konuya biraz daha aciklik getirmen gerek bencebirini çok sevip onun sizi sevmediğini bile bile bir türlü ondan vazgeçemeyip sonra bu duygunuzdan hastalık gibi bir şey kurtulanınız var mı varsa nasıl başardınız. Allah rızası için bana yardım edin .
biz eski sevgiliydik. ayrıldık bunu o istedi bana kalırsa bana haksızlık etti.herneyse nihayetince 6 ay falan biz ayrı kaldık bir kere olsun beni aramadı fakat whatsupp tan ben onun profilini hep takip ediyordum baktım benle ilgili durum güncelleyip duruyordu. 2 ay falan o durum güncelledi bende ona cevaben durum güncelledim.böyle olunca ben heveslendim önce bana dönecek diye düşündüm. sonra dayanamadım 2-3 hafta önce na mesaj attım atmaz olaydım. ayrıldığımızdan beri sürekli ya onu unutmak için, ya hayatıma gerçekten beni seven benimde seveceğim biri girsin diye yada onunla barışmak için dua ederek geçiriyorum.hatta son 1 haftadır barışalım diye çok dua ediyorum. fakat o sürekli bende uzak durmaya çalışıyor. ben ona yaklaştıkça o uzaklaşıyor. bende tam tersi biri bana birşey yapma desin onu yapmam lazım takıntı gibi birşey. bugün yine damarıma damarıma bastı bende de ipler koptu.akşam işten çıktım dedimki bugün buluşalım istemedi.zaten ayrıldığımızdan beri hiç buluşmadık. bende dedimki bugün eve gitmiycem .o da gitmezsen bir daha seninle konuşmam dedi. bende önce gitmedim eve gittim sultanahmete eve döndüğümde saat 23:30 falandı. fakat kendimi bir türlü kontrol edemiyorum. o bana eve git diyor ben gitmiycem .mesajla. dedim buraya gel gelmedi. sinirim bozuldu onu engelledim sonra dayanamadım eve geldim engeli kaldırdım. hastamıyım neyim deli oldum . dr a randevu aldım psikiyatra gidicem . artık dayanamıyorum.biraz daha ayrıntı verirsen daha çok yardımcı olabiliriz. seni sevmediğine kesin emin misin mesela? nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? kız arkadaşı falan mı var? arkadaşın gibi biri mi yoksa yakın olmadığın biri mi?
ben şunu söyleyebilirim ki kimse vazgeçilmez değil ancak bazen gerçekten zaman alıyor. ve zaman geçerken aşktan ziyade insanda takıntı haline geliyor maalesef.
canım o kadar kötüyümki neler çekiyorum bir ben birde Allah biliyor ne yapayım artık sevmiyor işte belli o kadar çok dua ettimki olmuyor olmuyor bir an beni seviyor gibi hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kaldığı gibi psikolojim alt üst. ne işime odaklanabiliyorum ne uyuyabiliyorum. napiyim ya şu halime bak ya kendime şaşıyorum yaKıyamamm sana...
Bana gönderdiğin şarkı gibi şarkılar dinliyorsan insan onlarla sağlam ruhunu hasta eder kuzum ya. :)
Ayrıca neden vazgeçiyorsun onu anlamadım ben. Sevmediği, sevmeyeceği anlamına mı gelir ki?
Zamanbirini çok sevip onun sizi sevmediğini bile bile bir türlü ondan vazgeçemeyip sonra bu duygunuzdan hastalık gibi bir şey kurtulanınız var mı varsa nasıl başardınız. Allah rızası için bana yardım edin .
canım o kadar kötüyümki neler çekiyorum bir ben birde Allah biliyor ne yapayım artık sevmiyor işte belli o kadar çok dua ettimki olmuyor olmuyor bir an beni seviyor gibi hevesleniyorum sonra hevesim kursağımda kaldığı gibi psikolojim alt üst. ne işime odaklanabiliyorum ne uyuyabiliyorum. napiyim ya şu halime bak ya kendime şaşıyorum ya
canım bak bu dediğini yapıyorum gerçekten bunun farkındayım o benim sevdiğim kişi değil yani bu nasıl desem takıntı gibi kendime engel olamıyorum. artık o kadar olduki nu rahatsız ediyorum ona mesaj atmamı istiyor ben kendimi tutamıyorum. beynime hükmedemiyorum. neden böyle oluyor anlamıyorum.Biz aslında karşımızdakini sevmiyoruz, beynimizde canlanan silüete körü körüne bağlıyız, bi bak karşılaştır aşık olduğun adamla karşındaki adam aynı mı? Sonra da karar ver değer mi hissettirdiğin sevgiye, harcadığın zamana. İçinde bunları çözünce kara sevda falan kalmıyor.
canım ne anlatayımki üstte bugün olanları anlattım. o kadar çok şey varki .şunu anladımki benim bu duygudan kurtulmam lazım dua da ediyorum ama olmuyor neden olmuyor anlamıyorum. hani tamam o olmasın ama bende onu düşünmeyim o da olmuyor.Ah canım ya güldüğüme bakma çok iyi anlıyorum ben seni. İçim acıdı valla ya.
İstediğin an dertleşebiliriz, özelden yazarsın bekliyorum.
Ayrıntı bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum ki...
Ama sen dua etmeye devam et, asla vazgeçme. Ben öyle yapıyorum ve yapıcam mesela. Bu konu hakkında da konuşabiliriz dilersen.
biz eski sevgiliydik. ayrıldık bunu o istedi bana kalırsa bana haksızlık etti.herneyse nihayetince 6 ay falan biz ayrı kaldık bir kere olsun beni aramadı fakat whatsupp tan ben onun profilini hep takip ediyordum baktım benle ilgili durum güncelleyip duruyordu. 2 ay falan o durum güncelledi bende ona cevaben durum güncelledim.böyle olunca ben heveslendim önce bana dönecek diye düşündüm. sonra dayanamadım 2-3 hafta önce na mesaj attım atmaz olaydım. ayrıldığımızdan beri sürekli ya onu unutmak için, ya hayatıma gerçekten beni seven benimde seveceğim biri girsin diye yada onunla barışmak için dua ederek geçiriyorum.hatta son 1 haftadır barışalım diye çok dua ediyorum. fakat o sürekli bende uzak durmaya çalışıyor. ben ona yaklaştıkça o uzaklaşıyor. bende tam tersi biri bana birşey yapma desin onu yapmam lazım takıntı gibi birşey. bugün yine damarıma damarıma bastı bende de ipler koptu.akşam işten çıktım dedimki bugün buluşalım istemedi.zaten ayrıldığımızdan beri hiç buluşmadık. bende dedimki bugün eve gitmiycem .o da gitmezsen bir daha seninle konuşmam dedi. bende önce gitmedim eve gittim sultanahmete eve döndüğümde saat 23:30 falandı. fakat kendimi bir türlü kontrol edemiyorum. o bana eve git diyor ben gitmiycem .mesajla. dedim buraya gel gelmedi. sinirim bozuldu onu engelledim sonra dayanamadım eve geldim engeli kaldırdım. hastamıyım neyim deli oldum . dr a randevu aldım psikiyatra gidicem . artık dayanamıyorum.
Bir gün psikoloji hocamla dertleşiyorduk bana beynime hükmedip başka şeye yönlendirebileceğimi küçük bir oyunla ispatladı. Aklına o geldiğinde uzun uzun düşünmek yerine ya yaptığı çektirdiği kötü şeyleri düşüneceksin, ya da hemen kendini başka birşeye yönlendireceksin. Müzik dinlerken mi aklına geliyor müzik dinleme, arkadaşların mı hatırlatıyor ya onunla ilgili konuşmalarını yasakla yada arkadaşlarından bir süre uzak dur.canım bak bu dediğini yapıyorum gerçekten bunun farkındayım o benim sevdiğim kişi değil yani bu nasıl desem takıntı gibi kendime engel olamıyorum. artık o kadar olduki nu rahatsız ediyorum ona mesaj atmamı istiyor ben kendimi tutamıyorum. beynime hükmedemiyorum. neden böyle oluyor anlamıyorum.
Bir gün psikoloji hocamla dertleşiyorduk bana beynime hükmedip başka şeye yönlendirebileceğimi küçük bir oyunla ispatladı. Aklına o geldiğinde uzun uzun düşünmek yerine ya yaptığı çektirdiği kötü şeyleri düşüneceksin, ya da hemen kendini başka birşeye yönlendireceksin. Müzik dinlerken mi aklına geliyor müzik dinleme, arkadaşların mı hatırlatıyor ya onunla ilgili konuşmalarını yasakla yada arkadaşlarından bir süre uzak dur.
canım bak benim sorunum şu ben bununla birlikte olmadan önce 4 sene hayatıma kimseyi sokmadım. çünkü dedimki artık hayatıma kim girerse bu kişi evleneceğim kişi olacak ve hatta yeminde ettim. fakat öyle olmadı. 4 senenin üstüne böyle bir hata yapmak hata üstüne hata yapmak. artık kaldıramıyorum bunları.koskaca 4 seneyi yalnız geçirdim şimdi korkuyorum ve geçen gün otobüste kurstan bir arkadaşla karşılaştık. önce ondan hoşlandım sonra düşündüm dedimki bu çocukta bende hoşlansa bana söylese ne yaparım " ya ben onu sevemezsem ya eski sevgilimi unutamazsam" diye düşünmeye başladım düşünürken düşünürken eskisi de durum güncellerken bende dayanamadım eskisine mesaj attım. olan oldu. kendimi kontrol edemiyorum ve biz ayrılmadan öncede ben kontrolümü kaybetmiştim. fakat bende beni onun böyle yaptığını düşünüyorum.sizin olay baya karışıkmış. ben sevgili olduğunuzu düşünmemiştim. hatta kavuşamadığın için gözünde büyütüyorsun, kavuşamayınca aşk olur tarzı şeyler yazmayı düşünüyordum ama yanılmışım.
bence zor da olsa geçmişi geçmişte bırak. ayrılmışsınız demek ki yürümeyen olmayan bir şeyler varmış.
mesaj atma arama sorma bence sen de. belki onda da bitmeyen bir şeyler vardır ama çok yoğun olsaydı duyguları adım atardı diye düşünüyorum. zaten kendisi ayrılmak istemiş.
sorunun cevabı ise sadece zaman. insanların bazıları şıpsevdi oluyor çok kolay aşık oluyorlar. bazıları da zor aşık oluyor. zor aşık olan biriysen birini unutmak gerçekten zor. ve tek çaresi zaman.
evet doğru söylüyorsun ama bunu kısmen yapabiliyorum. bak mesela etrafımda keşke benimle ilgilenen benim hoşlandığım biri olsa yok! hani çirkin biri de değilim. güzelde değilim ama neden yok onu da anlamıyorum. bak bugün beni ünlülerin fotoğraflarını çeken biri sütüdyosuna çağırdı. neyse . etrafımda benle kimse ilgilenmeyince ben müzik dinlerim mesela aklıma o gelir diyorsun dinleme tamam onu hatırlatanları siliyorum. bu sefer face ten onun profiline bakıyorum diyeceksin bakma ama engel olamıyorum. keşke başka biri olsa da kurtulsam .Bir gün psikoloji hocamla dertleşiyorduk bana beynime hükmedip başka şeye yönlendirebileceğimi küçük bir oyunla ispatladı. Aklına o geldiğinde uzun uzun düşünmek yerine ya yaptığı çektirdiği kötü şeyleri düşüneceksin, ya da hemen kendini başka birşeye yönlendireceksin. Müzik dinlerken mi aklına geliyor müzik dinleme, arkadaşların mı hatırlatıyor ya onunla ilgili konuşmalarını yasakla yada arkadaşlarından bir süre uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?