karasevdaya düşüpte bu dertten kurtulan varmı

muhtemelen 4 yıl yalnız kalıp sonra bu kişiyi evlilik düşüncesiyle hayatına alman ve sonra olmaması çok etkilemiş seni. zaten bir anda kurtulamazsın.

ama hayırlısı böyleymiş. bazen ne kadar hata yapmaktan kaçmaya çalışsak da ne yaşanması gerekiyorsa o yaşanıyor. kendini suçlama. akışına ve zamana bırak. her şey olacağına varır.

Imkansiz oldugunu dusundugun icin takinti yapmis olabilirsin. Hep de öyle oluyor ya.. Sevmeyen kovalaniyor seven umursanmiyor onun gibi.. Zaman'a birak derim ben. Hayirlisi ne ise o olsun adina.
evet öyle aslında çünkü mantıken zaten olmayacak olmuyor. aslında olur ama o böyle davrandığı sürece ben hep mutsuz olurum hasta olurum ruh hastası. oldum zaten dr a gidicem. sinirimi bozan birşey de zaten biz 6 aydır ayrıydık bende ona mesaj atmadım. unutmak istedim olmadı olur inşallah

ya bazı şeylere o kadar şaşırıyorumki aklım almıyor. ya nekadar ilginç bir hayatım var. bak ben bir şeye şaşırayım o gelir beni bulur. bi şeyi yadırgayım o benim başıma gelir. derdimki ya birisi sevmiyorsa neden onunla birlikte olmak için onu zorlayımki. peki bu benim yaptığım ne? yanlış ama kendimi kontrol edemiyorum . bir yandan da bu halime üzülüyorum onu da sanki bulunmaz hint kumaşı gibi göklere çıkardığımamı yanayım.

Kul sikismadikcaa hizir yetismezmis....
Oyle guzel.dualar et ki rabbim duyuyordur seni.icini.ferahlatacaktir...karsina hayirli kisi cikarmasi iccin dua et.onu sana unutturmasi icin. Dua et.
Ben untmaeim da ne oldu,evlendim.cokmu mutlu oldum.bak gecenin bir vakti simdi.hatta sabaha karsi uyku tutmadi kalktim ve burdayim.

ben inanmıyorum böyle şeylere
bence insan kafasında bitiriyorsa yıllarca acı çekmesene gerek yok
bütün mesele irade ve bakış açısı
şu an bitirdim kafamda desen acı macı çekmezsin bir daha

canım seni çok iyi anlıyorum. bende zaten bundan korktuğum için ona mesaj attım. kadınlar erkekler gibi değil . ben sevmediğim bir adamla yapabileceğime inanmıyorum. peki onu severken başka birini sevebilirmiyim bilmiyorum. keşke karşıma bana onu aratmayacak unutturacak biri çıksa çıkmıyor işte.birileri çıkıyor ama ben onları beğenmiyorum.ne yapacağımı şaşırdım ne doğru düzgün uyuyabiliyorum , ne yemek yiyebiliyorum. dün akşamdan beri iştahın kesildi.

ben inanmıyorum böyle şeylere
bence insan kafasında bitiriyorsa yıllarca acı çekmesene gerek yok
bütün mesele irade ve bakış açısı
şu an bitirdim kafamda desen acı macı çekmezsin bir daha
bu kişinin duygu dünyasıyla alakalı. bence yaşamadığınız bir şey için insanları yadırgamamalısınız. bende sizin gibi derdim ama olabiliyormuş.

Askindan intihar edeni de gordum ama unutamayanini gormedim. Ölmüyosan unutursun yani
bak yukarda arkadaş yazmış.nice1985 evlenmiş ama unutamamış.bende bayılmıyorum bu halime ama etrafımda bana destek olacak yardım edecek kimse de yok. hep ben hayatımdaki sorunları kendi başıma aşmak zorunda kalıyorum.bu da artık beni zorluyor.

bu kişinin duygu dünyasıyla alakalı. bence yaşamadığınız bir şey için insanları yadırgamamalısınız. bende sizin gibi derdim ama olabiliyormuş.

neden yadırgayayım
kendim de yapıyorum aynı hatayı kendimi üzmeyi
düşüncelerini kontrol etmeye başladın mı duygularını da edebiliyorsun
ben de yeni yeni öğreniyorum seninle paylaştım
ama yadırgamak olarak algılayacağını düşünmemiştim

Ona ulaşamadıkça daha da büyütmüşsün içinde. Ne zaman kendi hayatını yaşamaya bakacaksın o zaman bitmeye başlayacak. Hayata karşı bir adım at, bekleme..

anladım .düşüncelerini nasıl kontrol ediyorsun. ben biraz bunu da denedim ama beceremedim.eft tekniği diye birşey var belki duymuşsunuzdur . devamlı uygulamadıysamda 4-5 gün üst üste denemişimdir.

Ona ulaşamadıkça daha da büyütmüşsün içinde. Ne zaman kendi hayatını yaşamaya bakacaksın o zaman bitmeye başlayacak. Hayata karşı bir adım at, bekleme..
haklısın öyle gerçekten ama bir türlü kurtulamıyorum bu düşünceden ya onu unutamazsam ya bu yüzden sevmediğim biriyle evlenirsem diye düşünüp kendimi yiyorumm

haklısın öyle gerçekten ama bir türlü kurtulamıyorum bu düşünceden ya onu unutamazsam ya bu yüzden sevmediğim biriyle evlenirsem diye düşünüp kendimi yiyorumm
Şimdiki zamana odaklan ve kalk gez dolaş. Arkadaşlarınla görüş. Sürekli depresif takılmak korkunç. Unutma hayata bir kere geliyorsun. Dediğim gibi adım at soranlara unuttum de aklıma gelmiyor de. Bunları yap.

bak evet doğru böyle yapmalıyım ama benim hiç arkadaşım yok evdekilerle aram kötü. bu yüzden birazda böyle oldu herşey üst üste geliyor benimde psikolojim bozuldu ve kimse benim yanımda değil. hep problemleri kendi başıma çözmek zorunda kalıyorum. bu da artık beni zorluyor. daha önce bu ddediğini yaparak evet aştım. 2,5 yıllık ilişkim vardı biz ayrıldık mesela ben istedim ayrılmayı bir daha hiç görüşmedik. Allah a şükür ama şimdi herşey çok daha zor benim hayat şartlarım değişti. çalışıyorum haftada 1 izin günüm var ondada bunları düşünüp kendime eziyet ediyorum. bak haftaya 1 hafta izine çıkıcam. fakat ben istemiyorum çünkü tatile çıkmıycam evde olucam evde de kafayı yerim ben böyle ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaş bulmak istemediğin için yok. Kendine eziyet etmek hoşuna gidiyor herhalde. Tabi ki çık tatile biraz sosyal hayata atıl. Daha genceciksin kendine böyle eziyet etmeye hakkın yok. Insanlar böyledir nerede imkansız görünen var ona heves ederler. Kendine özgüvenin olsun ve insanlarla iletişimimi güçlendir. Ailen de başta olmak üzere..

haklısın ama nasıl arkadaş bulacağım ben öyle arkamdan iş çeviren insanların yüzüne gülemem. yani çalışıyorum iş gereği işyerinde görüşüyoruz ama dışarda zaten haftanın 6 günü gördüğüm insanlar. arkadaşım yok ama kendimi kapatmayacağım .biliyorum bu şekilde ancak kendime zarar veririm.çok sağol .dışarda çok güzel yağmur başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…