keşke doğru insan karşıma çıksada evlensem.Evlenince gecer...
haklısın öyle ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. mantıken düşündüğümde tamda senin anlattığın gibi sevmedim mi sevdim.ama artık bu saatten sonra olmaz beni bu noktaya getiren bir insanla ben mutlu olamamki. ama durup durup düşünüyorum. şimdi dua ettim önce bana dönsün diye dua etmeye başladım sonra internette bir surenin mealini okudum. orada Allah ı zikretmenin güzel olduğundan fakat bazı insanların bunu kötü niyetle yaptığından bahsediyordu. bende acaba böyle yaparak kötü birşey mi yapıyorum diye onu istemekten vazgeçip hakkımda hayırlısını istedim. daha iyiyim. işte bazen böyle geçici iyi hissediyorum sonra yalnız kalınca yine aynı .Karasevda inatlasmalar, hesaplardan engellemelerle vs olmaz ki...
Sizinki saplanti, ondan ayrilmama hirsi.
İnsan bu hirsin kolesi olursa sevgi ikinci planda kalir.
Ornegim adamda tiksinecegi bir ozellik bile olsa onunla birlikte olmak ister.
Ama karasevdada oldugu gibi sevgiden degil, onu elde etme tutkusundan...
Bu saplantidan kurtulamazsiniz baskasiyla mutlu olamazsiniz.
Asik olsaydiniz unuturdunuz cunku baskasina da ayni duyguyu hissedebilirdiniz.
Fakat biri sizin icin takinti konumundaysa o tek hedefiniz haline gelir.
Sizin o kisiden degil bu sekilde dusunmekten kurtulabilmeniz lazim.
Yoksa o olmasa baska bir fikir, kisi, vs hayatinizi cekilmez hale getirir.
Onun seni sevmediğini ve vazgeçmen gerektiğini hatırlat sürekli kendinebirini çok sevip onun sizi sevmediğini bile bile bir türlü ondan vazgeçemeyip sonra bu duygunuzdan hastalık gibi bir şey kurtulanınız var mı varsa nasıl başardınız. Allah rızası için bana yardım edin .
canım dr a randevu aldım öyle evet. başka sorunlarımda var benim ay seni gördüm gözlerim doldu. yarın dr a gidicemKuzum yaaa. Kara sevda deilki bu.. Takıntı haline gelmiş.. Galiba senden ayrılmasınıda kabullenememişsin.. Daha öncede senle özelmi konuştuk, konu açtında ordamı konuştuk tam hatırlamıyorum ama nacizane fikrim: çok kötü bunalımdasın, ve ex e sarıosun.. Aslında derdin o deil.. Belkide son damlaydı ayrılık.. Ama sorun başka. Kendini yıpratmadan, sinirlerini yıpratmadan psikologla görüş.. Psikiatr deil, psikolog.. Öbürü verir ilacı uyuşuk uyuşuk dolaşırsın..
ya zaten kimse beni sevmiyorki kendime birde sevilmediğimi hatırlatıp daha da kötü hissetmek istemiyrum. bu beni iyi yapmıyorOnun seni sevmediğini ve vazgeçmen gerektiğini hatırlat sürekli kendine
keşke olsa başka biri ben meraklımıyım bu hallere düşmeye.karşıma birileri çıkıyor ama ben çıkanların onu unutturacağını düşünmüyorum.ben onları beğenmiyorum beğendiklerimde de birşey çıkmıyor.Ancak başka biri unuttturur sana ben 5 sene çekmiştim...
Ben öyle vazgeçmiştim canım onun için söyledimya zaten kimse beni sevmiyorki kendime birde sevilmediğimi hatırlatıp daha da kötü hissetmek istemiyrum. bu beni iyi yapmıyor
haklısın canım ama benim ailevi problemlerim var yani sevgisizim. bu yüzden bu bana iyi gelmiyor böyle düşününce ağlayasım geliyorB
Ben öyle vazgeçmiştim canım onun için söyledim
haklısın canım daha önce öyle olmuştu bu şekilde unutmuştum. ama şimdi o yakışıklı gelmiyor bir türlüRapisa can seni seven , mutlu etmek isteyen , yakisikli kibar bir erkek san ailgi gosterdiginde bitecek , berikinin adini bile hatirlamicaksin :)
Canım bu mantıkla olmaz ki benim 5 sene unutamadığım kşi çok çirkindi.keşke olsa başka biri ben meraklımıyım bu hallere düşmeye.karşıma birileri çıkıyor ama ben çıkanların onu unutturacağını düşünmüyorum.ben onları beğenmiyorum beğendiklerimde de birşey çıkmıyor.
canım benimde 2,5 yıllık ilişkimdeki sevgilim yakışıklı biri değildi. ben ttabiyki illa şöyle olsun böyle olsun demiyorum ama insan uyumlu bir birliktelik yaşamak istiyor.bende zaten çok güzel bir kız değilim ama benim hoşlandıklarımın ya sevgilisi var ya evli oluyor yada onlar benden hoşlanmıyor. artık yaş 29 oluncada olasılık azalıyorCanım bu mantıkla olmaz ki benim 5 sene unutamadığım kşi çok çirkindi.
Yolda laf atanlar bile kıza bak yanındakine bak diye atarlardı .
Ama çok aşırı sevmiştim benden ayrılmıştı ve buna rağmen devam etmişti..
Yani bence sen durumunu kafanda büyütüyorsun , sevgi sebepsiz gerçekleşir.
Beğeni 2. planda kalır
Kıyamam ben sana.. Bu hayat ne kadar acımasız, kimseye eşit davranmıyor :/canım dr a randevu aldım öyle evet. başka sorunlarımda var benim ay seni gördüm gözlerim doldu. yarın dr a gidicem
sağol canım neyseki burada sen varsın arkadaşlar fikir veriyor kendimi toparlamama yardımcı oluyor. dr a gidicem ama inşallah bir çözüm olur.ne bileyim herşeyde üst üste geliyor hayatta tutunacağım kimsem kalmadı böyle de zor oluyorKıyamam ben sana.. Bu hayat ne kadar acımasız, kimseye eşit davranmıyor :/
Ama teselli bulacak birsrü olay var, onları görmeye çalış, inan şu anda sadece kendini yıpratıosun.. Sana yazık kuzum
ay inşallah canım hayatıma yeni ve beni gerçekten sevecek biri girer .yoksa bende istemem 5 para etmez insanlar için kendimi yıprtmayı. neyseki burada yardım etmeye çalışan arkadaşlar var moral veriyorlar. yoksa dün gece çok kötüydüm sabahta .yine bilmiyorum ara ara geliyor böyle ağlıyorum inşallah çabuk atlatırım.Hangimiz sevmedik cilginlar gibi?
Fakat karasevda diye bir şey kesinlikle yok.
Bir insan ne kadar cok uzuluyorsa sorun tamamen kendindedir. Ne kadar çok mutlu oluyorsa da yine kendi basarisidir. Düşündükçe sevginin değeri buyur. Ayrica kesinlikle çivi çiviyi söker fakat hemen değil. O cektigin aci bile sana tecrübe kazandirip güç veriyor. Hayatına tam anlamiyla yeni biri girdiğinde numarasini bile hatirlamazsin emin ol.Yani en önemli faktörler zaman+yeni aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?