• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karasız olmak... karar vermek istiyorum bana fikirlerinizi söyler msiniz

mmeliskoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
1
0
1
31
Arkadaşlar 1.5 yıldır bir ilişkim var benim onun beni sevdiğini onunla tanışan herkes söylüyor. Bende onu çok seviyorum. 6. ayımızda bana evlenme teklifi etti. Beraber aynı yerde çalıştık ben 2.5 ay önce işten ayrılıp başka bir yerde işe başladım. Bu süreçte benim eski erkek arkadaşım benim şu an ki sevgilime mesaj atmış Twitter'da yazdığım yazıları kendi üstüne alındıklarını ekran fotoğrafı alıp sevgilime atıp beni unutmadı benden uzak dursun falan tarzında bir mesaj bunun üstüne tabi ben aldatan ya da eski sevgilisini unutamayan biri oldum. Kendimi ifade etmek ve affettirmek için 2 hafta uğraştım ve sonra barıştık. İlk 1 hafta çok soğuk oldu bana haklı olarak. Sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. Bu arada ailesi ile hiç tanışmadım bende onu tanıştırmadım. İkimizinde ailelerinden ölümler oldu onların etkisi de var tabi. Dün mesajlaşırken ona dedim ki sen benim ilk ve son aşkımsın. Ama o bana hiç sen benim ilk aşkımsın demedi bende tabi ben senin ilk aşkın değilim dedim. Oda bende senin dedi sonra twiterda yazdığım yazılardan birini yazdı. (Eski erkek arkadaşımın attığı yazılardan birini ) tartıştık sonra ilk kavgada bunu yüzüme vurdu, ailesi ile tanıştırmadı , bende tek taş var ona gümüş alyans aldım takmadı söz olduğunda takarım dedi benim annem çok sıcak bakmıyor babasıda açık olduğum için çok sıcak bakmıyor biraz babasının isteksizliği, biraz babasından da çekindiği için belki hala ciddi bir şey yok. Bu yaşadıklarımız hele ki dün ki kavgada hemen eski olayı yüzüme vurması çok üzdü beni şimdi düşünüyorum benim bu adamla sonum var mı yok mu ayrılsam mı devam mı etsem?

Sevgilinle beraberken mutluyken aşk acısı çekiyormuş gibi tweetler atıyorsan sevgilin haklı.
Ben olsam acaba bile demeden ayrılırdım. Aklı onda kesin hala onu unutamamış seviyor derdim.

Back