- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi QueenSweethart
Ne oldu senin diyet canimSabah-Öglen
Peynir
Domates
Zeytin
3 dilim sucuk
40-50 dk fitness
Aksam
Barbunya
Sulu köfte
Cacik
1 dilim ekmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu senin diyet canimSabah-Öglen
Peynir
Domates
Zeytin
3 dilim sucuk
40-50 dk fitness
Aksam
Barbunya
Sulu köfte
Cacik
1 dilim ekmek
Selam :)Ne oldu senin diyet canim
Aaaa kutlarmm allah sagsalim kucagına almayı nasip eder inş. Canım aminnSelam :)
Ben devam ediyorum aynen sadece buraya yazmadim. Subat basindan beri ekmek ve seker cok cok cok kisitli tüketiyoruz. Kola, meyve suyu, sekerli icecekler, soslar, abur cubur tüketmiyoruz. Ev yogurdu yapiyorum. Mümkün oldugunca paketli gidalardan almiyoruz. Kahvaltilarimda 2 yumurta, zeytin, peynir, bazen domates, bazen yogurt. Bu sekilde yapiyorum. Diger ögünlerde de sebze yemekleri, haslanmis sebze üzerine sarimsakli yogurt, corba gibi seyler yapiyorum. Kilom degismedi ama kendimi daha iyi hissediyorum. Zaten 52 kiloyum.
2 senedir hamile kalmaya calisiyordum. Tüp bebek tedavisi de oldum. Gecen ay televizyonda Dr. Ümit Aktas hamile kalamayanlar gluten diyeti yapsin, bir denesin dedi. Ben de bir aydir glutenli gidalarda uzak durdum (ekmek, pirinc, bulgur, makarna, unlu bütün mamüller). Gluten icermeyen kinoa dan bulgur pilavi gibi pilav ve kisir yaptim. :)
Bugün hamile oldugumu ögrendim :) Ben bu gluten konusuna dikkat etmeme bagliyorum. :)
Canim yeni gördüm pardon. Amin insallah, cok tesekkür ederim :) Sen de mi bebek istiyorsun?Aaaa kutlarmm allah sagsalim kucagına almayı nasip eder inş. Canım aminn
Inan o istek bendede var 1senedir bir denicem bende
Saol amin :)Tebrik ederim kucağına almak da nasip olur inşallah. Peki hamilelikte karatay diyeti nasıl oluyormuş merak ettim doğrusu
Canim ben geçen sene ağustosta 2.çocuguma hamileydim 8haftaliktan sonra pat diye kalbi durdu kūrtaj oldum.
Ozamandan beride istiyorum olmuyor artık çokta takmıyorum.kısmet.
Bizide aydınlat kitab eline geçince merak ettim:))
Sagol canm .bilgi içinde tskler.1aydir folikasit kullaniyorum 2aydirda d vitamini.Yaa cok üzüldümcok gecmis olsun
Aslinda karatay diyetinden cok fazla bir farki yok, biraz okudum. Ama bu dikkatli beslenmeye 6 ay öncden baslamak lazim ki bebek saglikli olsun diyor. Folik asit hamile kalmadan 3 ay önce baslanmali. Onun disinda D vitamini ve Omega 3 cok önemliymis. Omega 3 bebegin zekasi icin gerekli. Bir de kitaptan ögrendim, omega 3 hamilelik snrasi depresyonu da önlüyormus. Ben hamile kalmadan önce baslamistim faydasi olur diye. Omega 3, D vitamini ve folik asit üclüsünü tavsiye ederim.
Ben yurtdışındayım, burada kullandığım marka türkiyede yok ama farketmez sanırım. Sadece balık yağından değil de krill yağından yapılanı kullanıyorum. Sorarsan bence gösterirler. Krill kutuplarda yaşayan bir karides türü, onun yağı daha sağlıklıymış.Sagol canm .bilgi içinde tskler.1aydir folikasit kullaniyorum 2aydirda d vitamini.
Tavsiye edebilcegin bi marka varmi omega3 olarak
Bisey sorcam beni bilgilendirirsen sevinirmEn
Ben yurtdışındayım, burada kullandığım marka türkiyede yok ama farketmez sanırım. Sadece balık yağından değil de krill yağından yapılanı kullanıyorum. Sorarsan bence gösterirler. Krill kutuplarda yaşayan bir karides türü, onun yağı daha sağlıklıymış.
Bisey sorcam beni bilgilendirirsen sevinirm
Hamileligini nezmn öğrendin ve ilk belirtilerini hatirliyimusun?
Cok gzl yaa masallahBen 5 nisanda adetim 5 gün gecince ögrendim. Cünkü önceki aylarda da reglim geciktigi icin hic inanmiyordum testi öylesine yaptim. Hic belirtim olmadi. Sifir.
Önceki aylarda hep kendimi dinlerdim belirtiler falan bulurdum ama hep regl oldum. Bu sefer gercekten hic belirtim olmadi. :)
Belirtiler yeni yeni basladi.
Cok gzl yaa masallah
Benimde reglim 2gūn gecikti bugūn 2gūn..
Bende hep kendimi dinliodum hatta bi ara 6.gūn gecikmeli geldi adetim .2aydir annemin yanindaydim geleli 2hafta oluyor.orda iyi dinlemistim kafami bebek dūsūncesinden kurtulnuştum taaki adetim gecikene kadar.halsizlikten baska bi bellirtim yok ki zaten adet olmadan halsiz lik olur bende..nebilim inş. Yine hūsran yaşamam sanki hic olmayacakmis bidaha gibi hissediyorum.
Buarada bende almanyadan gelin geldim tr ye.nerdedin sen yurtdisinda
Dūsseldorf benim memleket☺ bende 4buçuk sene önce evlendim geldim bende.Ya eger kafan rahattiysa olabilir aslinda, insallah olur yaa
Ben de hic olmayacakmis gibi hissettigim zamanlar oldu, öyle düsünme at kafandan o düsünceleri. Neden olmasinmis?
Biz de esimle Almanya`da yasamaya karar verdik 4 sene önce :) Kölndeyiz :)
Dūsseldorf benim memleket☺ bende 4buçuk sene önce evlendim geldim bende.
Evet kafama takmadim olduysa oldu bakalım inşallah.neyse rabbim neylerse gzl eyler
Cok tşk ederim bilgi için tamam regl olursam bitince bi deniycem.siz nasl yaptnz bu sogan kūrūnūGebelik için 40gün meryem suresi okuyun. Soğan kürünü araştırın çok faydalı.bal polen arısütü karışımı yaptırın aktarda bunu siz tüketin. Eşiniz de keçiboynuzu pekmezi yesin hergün. (Ben soğan kürünü rahmi temizlemesi için kullandığımın ertesi ayı hamile olduğumu öğrendim. En yakın arkaşadaşıma da çok ısrar ettim yapmadı 8 ay boyunca. Sonra yaptı ve o ay hamile kaldı o da)
Kısmet kaderSen oraya gitmissin ben gelmisim ayni zamanlarda :)