Benimki de tutturdu pizza aliyim sana .çok severim de ahh neyse aldirmadim ama bi 7-8 kilo verince sabah bir pizza yicem karar verdim sonra da istediklerimi.sonrada spor :) artik kaç saat yaparsamBenim aksam herifi süpriz yapmış dışardan getirdi yemeği hiç soylemeyim.başka zaman da getirmez neyse yine de devam
1-2dk kavur azck su ilave et yumusuyo hemen zatenakşama yesil mercimek corbasi ve pirasa yemeği yapıyorum ama soğanı yağda az çevirmeden nasıl yemek yapılır onu anlamadim. ..?
öyle yapmasan karatay yemegi olmaz cünkü saglikli yagi kavurarak transyaga cevirmiş oluyosun aycicek ve paket yagndan bir farki olmuyo 2dk kavur sonra su ilave etmelisin yumusin yemeklerini erken yaparsan agir agr kisik ateste pistimi bide yemege dinlendimi cok lezzetli oluyoBen o kadarını yapmıyorum ya .lezzetsiz olunca aç kalmaktansa öyle yapıyorum.
ne yemek yapacagni neden şaşiriyosun anlamadm karatayda yasak yemek hemen hemen yok ispanak pirasa karnabahar barbunya kuru fasulye mercimekler daha aklima gelmeyen bir cok sey cok daha kaldinmi sabahki kahvaujtini yapablirsn kayisi olmadanNe yemek yapacagimi şaşırıyorum artık ya
Her zaman herşey evde olmuyor da o yüzdenne yemek yapacagni neden şaşiriyosun anlamadm karatayda yasak yemek hemen hemen yok ispanak pirasa karnabahar barbunya kuru fasulye mercimekler daha aklima gelmeyen bir cok sey cok daha kaldinmi sabahki kahvaujtini yapablirsn kayisi olmadan
Soğan çok sert bisey miki zaten yumuşak yağa girdiğinde.kavurayim mi dedi saliha.1-2dk kavur azck su ilave et yumusuyo hemen zaten
Karar senin tabi de neden boyle birden bire karar verdin.zeynepcim şahsi sana demedim genel dedim. ama pek de önemi yok.
size başarılar dilerim. ben bahar ayına kadar erteledim . yoksa psikolojim bozulacak.
ama şöyle bi durum oldu çaya şeker koyunca icemiyorum artık çikolata yedim çok şekerli geldi keyif vermediler bana.
neyse görüşmek üzere . öptüm hepinizi
yazilmadigna aldirma bir cok kisi grip okuyo gül abla mutlaka grip dgrlendiriri aaa herkes niye bukadar karamsar yaMenü yazsam mi bilemedim.kimsenin uğradığı yok ya hevesim gidiyor boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?